Home / Internațional / Belgia: se decretează interdicția de a invita acasă mai mult de 1 (una) persoană de Crăciun. Drone termice vor supraveghea casele și deplasările

Belgia: se decretează interdicția de a invita acasă mai mult de 1 (una) persoană de Crăciun. Drone termice vor supraveghea casele și deplasările

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Decembrie 14, 2020

Scopul, cel puțin în primă fază, este de a găsi concentrații de goimi în jurul caselor. Un tipic familial european, vizitele de sărbători.

Amintesc că vorbim de țara în care poliția a scăpat de sub control cartiere întregi din Bruxelles, precum Molenbeek, adevărată pepinieră teroristă controlată de statul islamic. Dar totul este în regulă când poliția persecută populația autohtonă albă. Presa liberală nu mai are nimic de zis?

În Belgia nu a existat niciodată o situație „deosebit de tensionată” legată de Covid-19, așa cum nu a existat niciunde în lume. Cifrele oficiale sunt mincinoase și interpretate să mijlocească măsurile de distrugere economică și arestul popoarelor captive în falsele democrații liberale coordonate de Bancă (Sinagoga) și Mass-media (Tribunalul rabinic).

În momentul de față, manipularea constă în a declara “mort de Covid-19” orice bătrân care moare de cancer, pneumonie, gripă sau infart, fiindcă nu este luat în primire la timp în mediul spitalicesc pentru că… Covid-19.

De altfel, anul acesta nu mai există gripa sezonieră, aceasta s-a exfiltrat pe insula lui Epstein…

Nimic nu poate să justifice măsuri atât de drastice pentru un virus care are o rată de deces undeva între 0,03 și 0,05 din populația contaminată. Nici în plin război nu a existat asemenea tiranie. Chiar și în lagărele de muncă, prizonierii au avut un cotidian mai ușor de suportat.

Lenin se zvârcolește în mausoleu de ciudă, în timp ce Elie Wiesel se topește de râs în infern.

Gripa Covid-19 nu este nimic altceva decât un pretext al Sistemului cosmopolit pentru a guverna prin teroare și a mâna astfel oile dezorientate în liniște către Great Reset.

În vizorul acestor hiene sataniste, buna desfășurare a sărbătorilor de Crăciun stă sub semnul Fiarei. De 2000 de ani se dă o luptă împotriva turmei lui Hristos, dar acum, în ciuda milioanelor de fețe acoperite cu forța, măștile încep să cadă…

După ce au dezlănțuit legiunile teroriste în piețele de Crăciun din Vest și, mai ales, pe străzile din Germania, unde într-o singură noapte s-a înregistrat peste 1000 de violuri barbare, terorizând și demoralizând oameni nevinovați, iată că Fiara nu se mai satură de sânge și își activează personalul politic împotriva sărbătoririi Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.

Când spunem că o să iasă scandal, e puțin spus !

Jos ghiarele, IUDA, de pe Crăciun !

Jos ghiarele, SATAN, de pe Familia noastră creștină !

Jos ghiarele, FIARĂ, de pe copiii și bătrânii noștri !

Jos ghiarele, BESTIE, de pe țara și pământul nostru !

Iar personalul politic din România (care nu au avut restricții să sărbătorească alături de șefii lor de hanuka) să se gândească de două ori, căci răbdarea este și ea datoare cu o moarte !!

https://www.courrierinternational.com/article/survol-en-belgique-des-drones-deployes-pour-surveiller-les-fetes-de-fin-dannee

Mihnea CODRESCU

6 comments

 1. Take me off this fucking list.

 2. Acest autor este un pericol pentru sănătatea mintală a Românilor, care au trăit întotdeauna în pace alături de evrei, comunitate care a avut o contribuție fundamentală la înființarea României.

  • Da, mai ales sub Ana Pauker. Aka Rubinstein. Hai mai lasă-ne. Tot așa și rușii au trăit în pace cu evreii sub Troțki și Lenin. Nu?

 3. Stati linistiti, doamnelor si domnilor !
  Chauffagistul meu este un taran roman de la o suta km de Putna, din teritoriul furat de Ucraina, si se pricepe la toate : lui nu-i pasa de drone si are de gand sa petreaca un Craciun pe cinste – are familie mare aici in Belgia si vrea chef mare !
  Ce solutie a gasit imediat ?
  Acopera tavanul cu aluminiu prin care nuuuuuuuu trece caldura !

  Contati pe inventivitatea romanului !
  La Multi Ani – chiar si pe sub drone !

  • E incredibil halul de sminteală (denial) în care se află unii când le arăți lucruri de genul ăsta în încercarea să le demonstrezi că de fapt nu e vorba de protecție contra vreunei boli, oricare ar fi ea. “Păi foarte bine dom’le, că nu vor să asculte”. E dictatură de film SF și totuși unii încearcă să găsească justificări… Cred că dacă ar veni să-i ducă în gulag, și nici atunci nu s-ar trezi.

   • Pot să confirm, extrem de enervant să auzi astfel de reacții de la oameni care par că vor dinadins să nu vadă ce se întâmplă defapt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *