Home / Educativ / Avocatul Dan Chitic cere ieșirea României din Uniunea Europeană

Avocatul Dan Chitic cere ieșirea României din Uniunea Europeană

Incorect Politic
Septembrie 16, 2021

Avocatul Dan Chitic cere ieșirea României din Uniunea Europeană

de pe canalul de Telegram al lui Dan Chitic:

Limitări de drepturi, permise verzi pentru circulație (așa zisele “certificate verzi”), vaccinare obligatorie,dictatură medicală, pervertirea tineretului prin propagandă care promovează abaterea de la identitatea sexuală biologică, reasignarea de gen și homosexualitatea, căsătorii homosexuale obligatoriu să fie recunoscute, acapararea resurselor naționale, pauperizarea populației prin facturi la energie ruinătoare ca urmare a “liberalizări”, discriminarea fermierilor cu subvenții de 3 până la 7 ori mai mici decât bogații Europei, refuzul nejustifcat de accedere la spațiul Schengen, MCV-uri, justiție folosită pe post de bici, umilințe și discriminări instituționalizate, exod de populație folosit pe post de servitori și sclavi pe plantațiile lor… cam astea sunt beneficiile accederii în “familia” Marii UE!

ROEXIT cred că trebuie să devină măcar un subiect de reflecție și de discuție!

Ce avem de câștigat și cât pierdem pentru iluzoriul “câștig”?

Trebuie să avem curajul să gândim! Și să vorbim!

Așa cum o fac și polonezii și ungurii.

Poate așa vom fi și noi un pic mai respectați!

RoExit?

14 comments

 1. TREZITI-VA UUURGENT PANA NU VA VAXXINEAZA ASTIA CU FORTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  TREBUIA IESIT DE FOAAAARTE MULTA VREME DE SUB COPITA HAITEI BOLSHEVICILOR EU !

  DEGEABA L-AM POSTAT AICI PE VLADIMIR BUKOWSKI ???

 2. Ce sa mai meditezi, sa mai reflectezi…?
  Si-asa romanii de-afara au cam dobandit cetatenia sau rezidenta permanenta si mu au e ce s fie ingrijorati; slugile bune nu sint aruncate peste granita…
  Sigur sint si unii care au intat in cardasie cu bisnitarii lor, altii care s-au “cuplat” cu cei de pe-acolo…. da’ ei multi spera ca Romania sa fie refugiul pentru sanatatea mintals si sufleteasca – asta insa nu e posibil in cadrul asocierii degenerate care e UE-ul de azi, ba chiar si de ieri.
  Mai repede!, cat mai repede!
  … da’ mai intai – INITIATIVA CETATENEASCA DE RETRAGERE DIN CONVENTIA DE LA ISTAMBUL!
  Adica un bocanc in bot perversilor uber-europeni, globalisti, slugile talmudistilor frankisti – asa-zisii si auto-declaratii jidani.

 3. Cât avem baze militare americane pe teritoriul nostru, degeaba ieșim din UE.

 4. E o prostie sa iesi din UE inainte de a iesi din ONU si alte tratate. Toata salvarea vine de la GDPR si carta drepturilor europene, Romania e prea mica ca sa-si poata apara Constitutia. Dar nu se poate iesi pentru ca aici e vorba de bani si sange, nu isi permit sa piara teritoriul colonizat cu bancile si contractele corporatiste. Ca sa poti iesi din UE si ONU (implicit OMS) trebuie sa te sprijine armata, iar armata este total supusa triburilor iudaice de la Londra si de la Pentagon.
  Ca sa iesi din UE si ONU trebuie curatat statul profund de toti tradatorii care stau pe langa cabinetele de ministri si prim ministru, de toti generalii trafatori, de toti securistii si politistii interlopi, de agentii serviciilor straine! Abia apoi poti sa vorbesti de eliberare

  • E o prostie să rămânem în UE noul babilon politic corect nivelator de istorii și identități.

   • NU iesi din nimic daca iesi doar din UE. Dusmanul nu e UE este ONU adica ISraelul!!! UE este un copil mai mic al Israelului Londonez.

    • -Are dreptate *Vlad Voicu*; …-„Taie măcar unul din cele 10 capete ale Balaurului”, …și celelalte 9 capete vor urma, de la sine, căci vor vedea și alții că Balaurul cel Mare (Occidentalul / Apuseanul Civilizației Umane Planetare), …care este „Apus predestinat / moartea Civilizației Planetare” (cu fapte implicite: -războaie, vrajbă, spionaj, furturi, jafuri, homosexualitate și dobitoceală planetară), …

     urmînd „Trezirea” _ Isaia 21/11-16, …implicită „Inversarea Polarității”, …(încă în „germinație / evoluție”), …urmînd „Răsăritul / Lumina zilei Evoluției Umane Planetare”.

     = Cu stimă. -„Mesia”.

 5. – Distribuit prin „FaceBoc.ro”, care, din 31 august 2021, Mi-au blocat contul: /gheorghe.moise.3114 , …implicit prin alde „BocHahamii de Romania” made în S.I.E. Occidentalis / Occidentalis SeReI, …„frati de sînge cu Bastus, țugulanul trădător și vînzător al Poporului Roman -TracoDac / Milenar / Ancestral”, …aceia, con-comitenți / identici cu acel „Bastus care a șuntat, cu mai bine de 30 de ani Evoluția Poporului Roman, „șuntînd Evoluția Poporului Roman / Romaniei, direct și incontestabil, … timp de 10 ani de „țugolăneală și rînjeală pe față” împotriva Poporului Roman”.

  = Cu stimă. -„Mesia”.

 6. Bravooooo !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *