Home / Educativ / CURIOZITATE: Au Votat Legea Vaccinării dar nu S-au Vaccinat!

CURIOZITATE: Au Votat Legea Vaccinării dar nu S-au Vaccinat!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 6, 2017

Ce curiozitate, votezi legea vaccinării, lauzi cât de bună e, dar nu te vaccinezi.

Hmmmmmmmmmmmm…

Ortodoxinfo:

Au votat pentru ca românii, copii și adulți, să fie vaccinați cu japca. Ei însă n-au făcut-o …

În perioada votului, sistemul le-a băgat în Parlament fete frumoase cu seringi contra gripei. Ba vaccinarea mai era și moca. Ideea era că aleșii neamului să se bulucească la “imunizare”, pentru a da un bun exemplu gloatei.

Iată ce putem citi la REPORTAJ / Câți aleși s-au vaccinat gratuit la Parlament. de pe Libertatea, din 14 noiembrie 2017:

Comisia pentru sănătate a Camerei Deputaţilor, în colaborare cu Asociaţia Pro Imunizare a organizat la Palatul Parlamentului o campanie de vaccinare antigripală gratuită, în perioada 13 – 15 noiembrie.

Un cabinet mobil a fost instalat chiar pe holul sălii de plen, în fața biroului lui Liviu Dragnea. Primele două zile de campanie nu au adus mulți deputați la vaccinare. În prima zi au ajuns la cabinet doar 10 parlamentari, iar mulți au cerut doar pliante, refuzând să facă vaccinul. Marți, activitatea medicilor a fost mai eficientă. 50 de parlamentari și-au făcut vaccinul antigrupal și au promis că îi vor convinge și pe colegi.

>Mulți au cerut doar pliante, refuzând să facă vaccinul.

Știu ei ceva ce nu știm noi?

Dar colegii nu s-au bulucit. Iată ce putem citi la Șocant! Parlamentarii nu vor imunitate…în fața gripei de pe Telegraf, din 19 noiembrie 2017:

Parlamentarii sunt din nou privilegiați. Li s-a oferit posibilitatea să se vaccineze împotriva gripei, dar aleșii neamului refuză.

Dacă Nicușor Dan crede că este suficient de sănătos să nu aibă nevoie de vaccin, alții preferă tratamentele naturiste și remediile băbești: usturoi și ghimbir.

Sunt 329 de deputati si 136 de senatori, deci 465 de parlamentari in total:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_legislative_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia,_2016

De ce nu s-au vaccinat parlamentarii? O curiozitate…

Poate că toți conspiraționiștii care au vorbit despre pericolul vaccinurilor nu erau nebuni. Poate că era un sâmbure de de adevăr în ceea ce ziceau.

Și poate că lumea care protestează împotriva vaccinării obligatorie are motiv să protesteze în continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.