Home / Actualitate / Atenția este fixată pe escrocheria Pandemiei în timp ce Islamiștii plănuiesc uciderea Creștinilor din Europa

Atenția este fixată pe escrocheria Pandemiei în timp ce Islamiștii plănuiesc uciderea Creștinilor din Europa

R.I.
Incorect Politic
Noiembrie 26, 2020

DOCTORUL ROGER HODKINSON, FABRICANT DE TESTE COVID:

PANDEMIA ACTUALĂ ESTE CEA MAI MARE ESCROCHERIE DIN TOATE TIMPURILE

 

Rezumatul unei conferințe telefonice din Canada

 

Cu ocazia unei conferințe telefonice, Doctorul Roger Hodkinson, patolog de nivel înalt, a declarat autorităților canadiene din Alberta, că actuala pandemie de coronavirus este cea mai mare escrocherie sau înșelătorie din toate timpurile, prin care popoarele, excesiv de naive și încrezătoare, sunt duse de nas, ca în poveștile holocaustice. (Am trdus  cuvântul ”hoax” prin escrocherie, sau înșelătorie, după exemplul lui Arthur-Robert Butz, autorul faimoasei cărți, a cărui traducere românească este pe situl nostru),

Director general și patron al unei societăți de biotehnologie, care fabrică și teste de depistare a virușilor, doctorul Roger Hodkinson a declarat: ”Trăim în mijlocul unei isterii inventate, fără nicio bază reală, isterie provocată și întreținută de politicieni, în cârdășie cu mass-mediile corupte din toate țările. În cadrul pandemiei isterice, politicienii se joacă de-a medicina iar medicii cu viețile oamenilor, ceea ce este foarte periculos.

Indiferent că sunt pozitive sau negative, rezultatele testelor nu înseamnă nimic din punctul de vedere al infecției clinice. Testele nu se practică în scop medical, ci pentru întreținerea isteriei publice”.

Hodkinson afirmă că, pentru persoanele de peste 65 de ani, ”riscul de deces este de unu la suta de mii”, ceea ce este un adevărat ”scandal”. Este scandalos să întemnițăm omenirea și să o pocim cu botnița pe figură, pentru o simplă gripă care îmbogățește băieții deștepți ce trag sforile marionetei Werner…, cățelușul Angelei Merkel…

Tradus cu www.DeepL.com/Translator (versiune gratuită)

 

COMENTARIILE PUSTNICULUI BULICĂ

fiul și discipolul ÎPS Bulă-Albu sau Balu-Alub

 

În urmă cu ani, pe urmele Cugetărilor sărmanului Dionis, al lui Eminescu, ce nu credea în Iehova, tatăl meu a scris parodia originală ”Eu nu cred în holocoaste”, cuvânt prin care s-a referit la toate escrocheriile posibile, trecute, prezente sau viitoare, inclusiv pandemia isterică actuală.

1). Este vorba de dogme socio-politico-pseudo-medicale și idolatre, despre care aproape nimeni nu îndrăznește să vorbească. Conferința doctorului Roger Hodkinson ar trebui tradusă în toate limbile pământului, în întregime, nu în rezumat.

2). Istoria pe care ne-o povestesc istoricii, inclusiv actualul foarte iubit și apreciat președinte al Academiei Române, este centrată pe războaie, holocauste reale sau imaginare, inventate de unii și alții, care își umplu buzunarele cu banii proștilor de profesie. Am putea scrie o istorie mai adevărată, din punctul de vedere al holocaustelor inventate, adică al escrocheriilor pentru estorcarea de bani, cum spune colonelul Vasile Zărnescu în cartea sa Gogorița holocaustică… Escrocheriile de acest fel sunt numeroase, astăzi, actuala pandemie isterică fiind probabil mai mare decât cea holocaustică. Ambele sunt fructul otrăvit al acelorași escroci. Popoarele conduse de escroci de mâna a doua, în slujba tâlharilor biblici, de mâna întâia, sunt lipsite de apărare, din care care cauză, de exemplu, colonelul patriot Vasile Zărnescu este târît în fața tribunalelor infamiei nurembergiene, de care principalii vinovați sunt Statele Unite, fosta Uniune Sovietică, Anglia și Franța, plus forța secretă și malefică ce dirijează lumea întreagă, pe drumul catastrofei și prăbușirii finale, de care actuala pandemie isterică ne apropie cu pași mari.

3). Lipsite de un minim de educație civică, duși de nas de intelectualitatea infamă, de universitățile de sărăntoci ridicoli, de biserici idolatre hedonizate, homosexualizate și transgenderizate, popoarele își închipuie că singura societate posibilă sau cea mai bună dintre acestea este democrația, regimul falsului sufragiu universal, care este temelia tuturor escrocheriilor și doctrinelor mincinoase, din ultimele două sau trei secole.

https://brighteon.com/527245f1-32f1-4f5e-a039-09c6bf7386c0

 

Maker of COVID Tests Says Pandemic is Biggest Hoax Ever Perpetrated

Nov 21, 2020

Top pathologist Dr. Roger Hodkinson told Canadian government officials in Alberta during a phone conference that the coronavirus pandemic is “the greatest hoax ever perpetrated on an unsuspecting public.” Hodkinson, who is the CEO of a biotech company that makes COVID tests, says “There is utterly unfounded public hysteria driven by the media and politicians.” We are seeing “politics playing medicine, and that’s a very dangerous game.”

Positive test results do not mean a clinical infection, he says. All testing should stop because the false numbers they produce are “driving public hysteria.” Hodkinson says the risk of death for people under the age of 65 is “one in three-hundred thousand” and it is “outrageous” to shut down society for what is merely “just another bad flu.”

https://redpilluniversity.org/2020/11/21/maker-of-covid-tests-says-pandemic-is-biggest-hoax-ever-perpetrated/

 

INCREDIBIL

În timp ce noi umblăm năuciți, ca proștii, cu botnița pe figură și prezervative pe creier, islamiștii au lansat un Manual pentru uciderea creștinilor ”infideli” și a diverșilor Europeni, începând cu Francezii.

Soluția nu poate fi expulzarea mahomedanilor, câtă vreme Europenii refuză să își păzească frontierele, cum foarte bine fac vecinii noștri, Ungurii!

 

În curând, nu ne vom mai putea deplasa decât înarmați și în grup. În lipsa armelor de foc, topoarele și bâtele pot fi utile, inclusiv contra călăilor oficiali, deghizați în polițai sau jandarmi, trântori ce pretind, cu neobrăzare, că ne apără…

Pentru topoarele strămoșești, nimeni nu are nevoie de permis de purtat armă.

Polițaii și jandarmii păzesc politrucii, escrocii și trădătorii, troturând și amendând populația pașnică, ce va fi silită să formeze miliții patriotice proprii, în fiecare cartier din marile orașe, în fiecare sat.

În curând, ca în toată Europa, neo-marxiștii liberalo-useriști și aliații lor, musulmanii extremiști, vor viza nu numai preoții, stareții, călugării, mânăstirile, bisericile ci și metroul, trenurile de călători, orice alte mijloace de transport în comun și nu în ultimul rând centrala nucleară de la Cernavodă. Plătită și întreținută de actualul guvern, voit sau nevoit, pandemia isterică actuală favorizează terorismul celor ce sunt capabili de asta, în chiar sânul societății noastre.

ÎNTREBARE: Câți Oameni de Stat, de talia lui Trump, ne-ar trebui aici, în România?

 

*

*           *


https://www.jforum.fr/une-video-manuel-jihadiste-pour-tuer-des-francais.html 

Videoclipul de mai sus nu poate fi privit de creștinii naiivi și devirilizați, care am devenit cu toții. Un bărbat în alb este legat pe o cruce, într-o ruină, în vrme ce un islamist explică, în franceză, cum trebuie decapitat, cum trebuie să îi fie scoase mațele afară, conform unui vechi ritual iudeo-masonic de pedepsire a trădătorilor (primul caz celebru, cunoscut, a fost cel al lui Iuda Iscarioteanul, care nu s-a spâmzurat ci a fost executat ritualicește, împreună cu soția și copilul). Apoi islamistul face demonstrația pe viu, mai curând pe moarte…

Această barbarie nu trebuie vizionată de fecioare, mironosițe și creștinii devirilizați, ca să spunem tăiați împrejur la creier și nu numai. Trebuie să știm ce ne pregătesc unii… Trebuie să ne cunoaștem dușmanii. Cele ce ni se pregătesc ne dau o idee despre altele și mai și, pe care nu le-am aflat încă.

Videoclipul respectiv este difuzat de Statul islamic, circulă în rețeaua internetică islamică și îndeamnă la decapitarea francezilor, a europenilor în general.

Punerea în scenă a fost studiată cu atenție. Decorul este o ruină, ca după bombarda-mentele globalisto americane (Belgrad, Bagdad, Vietnam…). Cum ar putea președintele Trump, să șteargă sângele atâtor popoare de pe mâinile criminale ale Americii secolului al XX-lea?

Islamistul asasin este în uniformă militară, vorbește și se comportă ca un soldat antrenat. Trăim ”războiul pentru pace, după care, în Europa, s-ar putea să nu mai rămână piatră peste piatră”, după cum ne spunea dascălul național Bulă, în epoca ceaușistă!

Bine antrenat, cu un calm ce îngheață sângele în vine, islamistul asasin arată că un simplu cuțit de bucătărie este suficient…

Apoi insistă asupra modului cum trebuie ales cuțitul și lovită victima, pe neașteptate, cum trebuie secționate arterele mâinilor și picioarelor, despicată burta, ce trebuie preferată inimii, cum trebuie tăiată beregata pentru ca victima să își piardă tot sângele, ce trebuie colectat, spun inițiații de grad înalt (pentru fabricarea drogului preferat de mondialiști, adrenochromul, dătător, zic unii, de tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte).

Într-un cuvânt, asasinul islamist este și predicator sângeros, expert în crima rituală, mentor al barbariei ce paște inconștienta civilizație europeană, care a crescut tot felul de șerpi și de năpârci în falsele ei școli, universități, biserici, academii, falsa armată, falsele partide de incompetenți, hoți și escroci, falsa poliție, falsa jandarmerie, complice la furtul fetelor din Caracal, vândute în Turcia, cumpărătoare, azi, de ieniceri cu fustă!…

Teroristul în cauză explică musulmanilor că sunt în stare de război, că europenii și americanii i-au provocat și atacat, că sunt DATORI să răspndă, să ucidă cât mai mulți creștini. El explică și justifică terorismul islamic ce poate izbucni pe fondul actualei isterii pandemice inconștiente, cu care Allah ne-a orbit pe toți.

Apoi maestrul asasin întinde cuțutul unui alt islamist, ce este îmbrăcat ca un sportiv, cu glugă masonică pe cap, scufie mai eficace, mai completă decât botnița pe care ne-o impun politicienii trădători și farmaciile ministrului morții ATI-ste tovarășul Neli Tătaru…

 

Cu cuțitul în mână, al doilea terorist-asasin urmează punct cu punct indicațiile primului.

Victima lui este și ea legată, scenele oribile urmează una după alta. Pantalonii scurți sunt plini de sânge. Cu beregata tăiată și intestinele scoase, victima își dă sufletul.

Videoclipul continuă. Islamistul arată cum pot fi înjunghiați oamenii pe stradă, fără zgomot inutil, cum să înșeli atenția naivilor creștini ce așteaptă ajutorul Maicii Domnului… Lecția călăilor islamici se termină printr-o nouă predică…

Educația musulmanilor, ce năvălesc peste noi, se face cu astfel de filmulețe, care îi învață că uciderea creștinilor european este la fel de simplă ca aceea a oilor, pe care ei le jupoaie în cada de baie a oricărui apartament bucureștean, belinez sau parizian.

Să nu uităm: acest videoclip este un Manual al bunului islamist, pe tema ”cum trebuie uciși creștinii, în general, francezii deocamdată, în special.

 

Unele videoclipuri sunt și mai oribile. Din decență, mă voi opri aici. Le-am privit însă, căci trebuie să știm ce ne pregătește neo-marxismul islamic: barbarii peste barbarii, fără limită. Astfel de videoclipuri circulă liber pe rețelele islamice.

Serviciile speciale sunt în alertă. Pe fondul pandemiei mincinoase și sinucigașe, europenii inconștienți, ridicoli, descreierați și pretențioși traversează cea mai neagră perioadă din istoria lor.

 

În ultimii ani, situația s-a agravat enorm, mai ales în Franța, unde trăiesc peste 20 de milioane de musulmani cu cetățenie franceză… Majoritatea acestora nu sunt islamiști cunoscuți, nici djihadiști veniți din Siria, Irak, Cecenia, Kurdistan sau Afganistan. Ei sunt născuți în Franța, se consideră francezi, ambiția lor fiind să facă din Franța și din Europa un imperiu al Islamului, în frunte cu Allah akbar și Mahomed, sfântul său profet.

https://mtc.damocles.co/r/dd136ec577adfba9436f30436?ct=YTo1OntzOjY6InNvdXJjZSI7YToyOntpOjA7czo1OiJlbWFpbCI7aToxO2k6MTI4ODt9czo1OiJlbWFpbCI7aToxMjg4O3M6NDoic3RhdCI7czoyMjoiNWZiYTg3MTAyOTUzZTY0NjM1ODExNyI7czo0OiJsZWFkIjtzOjY6IjY1Nzk5MSI7czo3OiJjaGFubmVsIjthOjE6e3M6NToiZW1haWwiO2k6MTI4ODt9fQ%3D%3D&

DAMOCLES : https://damocles.co/

2 comments

  1. Europa ca intreg nu mai poate fi salvata de hoardele astea. Dar Romania, inca da.

  2. “mâinile criminale ale Americii secolului al XX-lea?”
    Vinovatia nu este colectiva ci se atribuie faptuitorului, complicelui si instigatorului, uneori si cui se banuieste ca a stiut si nu a actionat sa previna raul…
    “America” este substantiv colectiv.
    Invinovatirea “la gramada” nu face parte din “Juridic” ci din “Politic”.
    … ai rude, prieteni … in America = SUA, Canada, Mexic, … si pana “jos” la Cape Froward (Chile) unde se termina partea continentala…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *