Home / Știrea zilei / Argumentele unui cetățean împotriva înfierării populației cu microcip

Argumentele unui cetățean împotriva înfierării populației cu microcip

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 5, 2020

Odată cu cenzura tot mai agresivă împotriva celor ce vorbesc liber despre 5G, vaccinare și microcip, sub pretextul că ar fi “teoria conspirației” are loc efectul Streisand.

Wikipedia:

Efectul Streisand este un fenomen prin care tentativa de ascundere, ștergere sau cenzurare a unei informații duce neașteptat la publicarea pe scară largă a informației, facilitată de obicei de Internet.

Îl manifestă tot mai mulți căutători de adevăr, care în primă instanță caută, află, apoi dau mai departe. De la doctori specialiști care rup tăcerea și spun adevăruri tulburătoare, la cetățeni simpli precum Cristian Zoicas, care, folosind uneltele aflate la îndemână, își publică punctul de vedere.

Încurajăm pe tot mai multă lume să realizeze conținut media și să combată linia partidului, difuzându-și propriile idei.

One comment

  1. De acord cu tot ce spuneți, Cristian. Totuși, nu strică un pic de profunzime. Problema microcipului, a tehnologiei în general, este aceea a raportului dintre om și unealtă, dintre om și mașină. Microcipul este expresia unei anumite tehnologii. El este o mașinărie foarte complicată, care, într-o bună zi, ca să nu spun rea, ar putea permite cuiva, om sau computer, adică mașină, să mă ucidă, sau cine știe ce altceva să îmi facă. Totuși microcipul rămâne o unealtă. Una însă, cu ajutorul căreia niște falși preoți, adică politruci, în numele unei false religii sau idolatrii, pe care aș numi-o idolatria tehnologică, nu vreau să spun satanică, vor să atenteze la integritatea noastră corporală, ba chiar la integritatea și unicitatea noastră sufletească și spirituală! Nu este pentru prima oară că suntem confruntați cu încercări de acest gen. Plomba dentară, diversele proteze metalice, transplantul de organe sunt încercări de acest gen. Vaccinul este o altă încercare, foarte reușită, de același gen, deși, după mine, sută la sută criminală, orice ar spune falșii preoți vaccinaliști, are nu trebuiesc confundați cu medicii. Microcipul reprezintă o foarte periculoasă tentativă de agresiune corporală! Asta e sigur! Până acum, vreme de mii și mii de ani, fiecare om a fost stăpân pe el însuși, pe corpul și pe gândurile lui, pe integritatea lui corporală, mintală, afectivă. Chestiunea nu se reduce la nivelul grosolan al amprentelor sau al cristalinului ocular. Totuși, problema raportului om mașină va deveni capitală pentru generațiile de după noi. Se vorbește deja de o tehnologie morală sau bună, se vorbește de motoare ce nu vor putea fi puse în funcțiune de către oameni imorali, adică răi! Căutați pe Internet cărțile lui Paul Emberson și ale ONG/ului ANTROTECH, din Elveția. Nu cred însă că despre așa ceva putem discuta cu toată lumea, din care cauză nu spun decât mulțumesc și la revedere. Dacă sunteți gata, căutați-mă!
    Oana Popescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *