Home / Internațional / APOGEU CIVILIZAȚIONAL: Parada Gay la o Școală Primară

APOGEU CIVILIZAȚIONAL: Parada Gay la o Școală Primară

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 11, 2018

APOGEU CIVILIZAȚIONAL: Parada Gay la o Școală Primară

Revenim cu știri din Anglia unde o școală primară a organizat o parada gay pentru “Luna Mândriei” adică Pride Month.

Occidentalii sunt civilizați, nu-i așa?

 

 

Activenews:

Școala primară din localitatea britanică Heavers Farm a organizat pe 29 iunie o Paradă Gay pentru a încheia solemn Luna Homosexualilor.

Mai multe fotografii postate pe rețelele de socializare arată zeci de copii în curtea școlii purtând stegulețe-curcubeu, pălării și alte accesorii în culorile Mișcării LGBT, scrie evz.ro.

La Parada Gay a copiilor au fost invitați să participe și părinții acestora.

Steve Reed, un parlamentar laburist homosexual, a lăudat pe Twitter evenimentul de la Heavers Farm: „Sunt foarte mândru de ei că luptă pentru egalitate și diversitate.”

Egalitatea pentru care este mândru domnul Reed este o iluzie.

APOGEU CIVILIZAȚIONAL: Parada Gay la o Școală Primară

Adevărata egalitate înseamnã a trata inegal lucrurile inegale.

Și membrii conducerii școlii s-au lăudat pe Twitter cu succesul manifestației, numind-o „o minunată încheiere a Lunii Mândriei în această dimineață, cu câteva cântece fantastice și multe alte lucruri cu care avem de ce ne mândri”.

Luna iunie este proclamată în Occident „Luna Mândriei” (Prinde Month”) dedicată Mișcării Homosexuale.

Însă nu toată lumea a fost încântată că niște micuți cu vârste de la cinci ani au fost puși să cânte despre homosexualitate, bisexualitate și transsexualitate.

Ruth Anderson, mama unuia dintre copii a declarat presei britanice că ea și mulți alți părinți au fost scandalizați de Parada Gay.

Părinți nemulțumiți că li se bagă propagandă LGBT pe gât copiilor lor? Cine ar fi crezut că mai exista așa oameni retrograzi în lumea occidentală. Or fi ceva fasciști împotriva egalității.

Lăsând gluma laoparte, normalitatea în Anglia încă mai există…ca un rest de lumânare cu flacăra pâlpâind în urgia unei dezordini mondiale.

2 comments

  1. Strigator la cer.

  2. Traim vremurile de pe urma cand se aplica agenda bine stiuta de catre cei care sunt inca treji…ceilalti dorm in papuci si zic ca sunt “moderni” . Vaaai de noi ce ne va astepta daca nu ne vom trezi acum , cand inca mai este putin timp!!! Ni se pregateste pe toate planurile cea mai mare”surpriza”,dar de data asta foarte neplacuta!

    Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti ca sa ne putem lupta impotriva “alesilor”… stiu ei care sunt ! Amin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *