Home / Actualitate / Apelul PAN

Apelul PAN

Incorect Politic
Mai 30, 2019

via Justițiarul:

În ultimele zile Sistemul și forțele politice neomarxiste și globalist-fascistoide au acaparat societatea românească. Corporatocrația a preluat în totalitate puterea în România.

Ultima redută naționalistă, PSD-ul aripa Dragnea-Ștefănescu, a fost frântă din exterior – de instituțiile statului paralel și din interior – de oamenii de casă ai Sistemului. PSD-ul a revenit astfel la poziția sa istorică din care a predat și prădat economia românească în folosul „noii Moscove” – Bruxelles-ul.

Noi, cei puțini care mai ținem la identitatea și tradițiile noastre, suntem chemați să ne facem datoria față de noi, de convingerile noastre și față de țară. Suntem chemați să ne apărăm valorile, națiunea, familia și biserica în fața asaltului decisiv pe care îl dau chiar zilele astea forțele globaliste și antitradiționale.

Avem obligația să strângem rândurile și să ne unim. În cel mai scurt timp sper să coagulăm toate forțele politice naționaliste și conservatoare într-o Alianță care să afirme și să apere Adevărul în fața forțelor de ocupație ideologică și economică reprezentate de USR-PLUS și aliații mișcării #rezist.

Până atunci vă chem pe toți să veniți în Alianța Națională: http://pan.org.ro/alatura-te/

Doar împreună vom birui!

 Dan MV Chitic

One comment

  1. Doamne ajuta ! Sunt mai multe formatiuni de buzunar nationaliste si multi lupi singuratici patrioti. Merita o incercare in a-i aduna pe toti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *