Home / Internațional / America Venerează Cioroi

America Venerează Cioroi

Vlad Voicu
Incorect Politic
Octombrie 2, 2023

America Venerează Cioroi

Catedrala Națională din Washington a înlocuit vitraliile vechi, tradițional creștine, cu unele noi, moderne, în care sunt afișați protestatari BLM de culoare neagră.

Asistam astfel la desacralizarea creștinismului și sacralizarea unei etnii infracționale, noua religie a Statelor Unite fiind venerarea cioroilor.

Mai e ceva de zis?

4 comments

 1. Nici nu contează numele

  Craak!, craak !

 2. La prima vedere e drept că așa pare. Însă mie îmi place să cred că am înțeles în suficientă măsură despre ce tip de strategie este vorba ( știind cine se ascunde în dosul aparențelor diverse ). Aș spune că mai degraba este vorba despre crearea unei situații ireconciliabile între albi și negri, inducerea unei uri nemărginite interrasiale și interetnice – dacă mai este posibil așa ceva în aceste momente, pentru că dușmanii noștri ce își spun stăpînii noștri, să fie siguri că niciodată nici unul dintre noi nu va fi solidar cu altul, pentru ca între noi să fie în veci doar prăpăstii de netrecut. Ingineria socială nu are decît acest rol, cum la fel îl au toate manipulările imagistico- verbale create de institutele de tipul Tavistock, de control al gîndirii prin operațiuni psihologice de anvergură.

  • Nu există solidaritate cu negrii. Sunt câte unii inteligenți printre ei, dar de la “solidaritate” la “aducem câteva sute de mii în Europa, oricum sunt creștini” și pe urmă la la corcire cu ei nu mai e decât un pas. Si corcirea aia e promovată chir de jidani.

   “Sarkozy (jidan) vrea să facă metisajul obligatoriu”

   https://www.youtube.com/watch?v=XvGXJ7n5WzI

   De altfel, uită-te să vezi cum arată țările lor, vezi cine comite 50% din infracțiuni deși sunt doar 15% din populație în SUA, vezi ce se întâmplă în Africa de Sud (cum sunt literalmente vânați și torturați albii), și pe urmă să vii cu idei din astea. Dacă există vreo rasă care să merite colaborarea, ăia sunt asiaticii (chinezii și japonezii), nu sălbaticii ăștia care în secolul 19 încă practicau canibalismul. Lasă ideile astea cu solidaritatea, pentru ei albii sunt “white devils” csare vezi doamne “le-au furat istoria”. Până și Abaraham Lincoln voia să-i trimită înapoi în Africa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *