Home / Internațional / America în Flăcări – Prăduiri, Distrugeri, Haos

America în Flăcări – Prăduiri, Distrugeri, Haos

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iunie 1, 2020

Context: Un negru cu antecedente penale, actor de filme porno, a fost prins și imobilizat de doi polițiști albi, unul punându-și genunchiul pe grumazul lui. Infractorul ulterior a murit în drum spre spital, iar mass media i-a prezentat pe cei doi polițiști ca fiind ucigași.

Autopsia a demonstrat că nu a murit de la asfixiere.

În urma știrilor despre moartea lui, comunitatea de negrii din Mineapolis s-a răzvrătit violent, prăduind magazine, incendiind mașini.

Trec zilele și revoltele se răspândesc în alte state, membri ANTIFA participând activ la distrugeri. Protestele au depășit sfera rasială, mulți albi participând alături de negri la distrugeri fără precedent în istoria Statelor Unite ale Americii.

Iată principalele imagini și clipuri de la aceste revolte.

Atenție, unele imagini și videoclipuri au un puternic impact emoțional.

America în Flăcări America în Flăcări America în Flăcări

America în Flăcări

 

 

Seattle, Washington

Portland, Oregon

Oakland, California

Los Angeles, California

Denver, Colorado

Scottsdale, Arizona

 

Dallas, Texas

Austin, Texas

St. Louis, Missouri

Chicago, Illinois

Nashville, Tennessee

Philadelphia, Pennsylvania

Charleston, South Carolina

Raleigh, North Carolina

Fayetteville, North Carolina

Rochester, New York

New York, New York

Washington, DC

 Minneapolis, Minnesota

5 comments

 1. Asta se alege de o țară când lași jidanul să te conducă.

 2. ca să înțelegeți de ce și negrii din America și arabii din Franța au un comportament similar uitați-vă la acest grafic: https://www.slayerment.com/files/slayerment/images/Race_IQ_Sketch_OrderFlipped.PNG

 3. Foarte bine ca ati postat obiectiv – corect si realist ce se intampla!
  Felicitari!
  … pe unde te uiti, l-au judecat pe politist – asasin, criminal… pe baza clipului editat si fara infornmatii concrete de pe teren!
  Pacat ca a murit Flyd – se intampla si acum nimeni nu vrea justitie – dintre anarhisti, liberali, democrati, s.a. ci sa-l elimine pe Trump.
  Este legala modalitatea in care au actionat si recomandata – cel retinut era inalt, solid, drogat so cunoscut personal de politist de vreo 17 ani, lucrand ca agenti de paza la un bar; nu avea nici un motiv sa-l agrezeseze fatal.
  Era antrenat si certificat pentru acesta procedura si privea inspre cel ce filma sa nu fie durpins de reactiile “solidare” ale negrilor, in cartierul lor…
  Arestatul era bolnav – cardiopatie ischemica si hipertensiune – da’ nu scria pe frunte si i-a cedat inima, posibil si din cauza drogurilor. In schimb s-a deplasat conducand masina in stare de “influenta”, drogat.
  Iata cat de preocupata, afectata este senatoare demo[n]crata Amy Klobuchar care l-a scos de sub acuzare chiar pe acest politist, in 2006 pentru reclamatia de a fi incalcata regulile de actiune:
  https://images2.imagebam.com/37/30/5c/72aa5a1345411305.JPG

 4. Mda…m-am uitat la filmul arestarii…suspect e ca negrul cade jos spontan odata cand iese din masina..asta pledeaza pt patologii grave medicale.
  De asemenea primii politisti care il aresteaza NU sunt albi: https://youtu.be/kiSm0Nuqomg

  PS: Partea buna din tot haosul e ca AFA a fosy recunoscuta ca organizatie terorista si va fi tratata ca atare

 5. Articolul asta ar fi trebuit publicat in presa, insa ca orice sistem autoritarian presa libera e pentru cei (de)favorizati sistemului.

  In the land of freedom cat si in Europa fiecare cetatean are dreptul contitudional de a exprima liber si neconditionat vointa lui solomon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *