Home / Internațional / COVIDGATE în America – Dezvăluirile lui Robert Kennedy, nepotul președintelui asasinat

COVIDGATE în America – Dezvăluirile lui Robert Kennedy, nepotul președintelui asasinat

Redacția Internațională
Incorect Politic
Iunie 1, 2020

COVIDGATE ÎN AMERICA

KENNEDY DENUNŢĂ CAPCANA COVID-BILL GATES-OMS, TRUMP SUSPECTEAZĂ PROPRIUL SĂU GRUP DE COMUNICARE STRATEGICĂ COVID

Robert Kennedy, nepotul preşedintelui asasinat în 1963, la Dallas, a demascat în repetate rânduri rolul nociv, chiar criminal, al anumitor organe şi organizaţii americane de sănătate (Institutul Naţional de Sănătate, NIH şi altele). Potrivit lui Kennedy, Big Pharma şi Billl-OMS-Gates sunt gata să plătească NIH-ului 50% din profiturile pe vânzarea viitorului vaccin, cu condiţia ca acesta să fie promovat de NIH, adică impus ca obligatoriu. Guvernul american nu comentează informaţiile alarmante ale lui Kennedy, iar NIH rămâne principala instituţie de decizie în materie de măsuri şi vaccinuri anti-Covid-19. Guvernul american ar încasa sume enorme de la Mafia Bill Gates-Big Pharma dacă suspectul şi controversatul vaccin al acestora ar primi binecuvântarea guvernamentală oficială a Statelor Unite.

Ca şi în prefaţa sa la cartea cercetătoarei Judy Mikovits, într-un recent interviu acordat lui Thomas Paine Podcast, Kennedy a demascat rolul nefast, chiar criminal, al unor indivizi organizaţi în bandă tâlhărească cu vitrină academică, ca Bill Gates sau Anthony Fauci, ori intreprinderi şi organizaţii precum trustul farmaceutic Moderna Inc OMS şi altele. Preşedintele Trump ezită între dorinţa de a desfiinţa « Grupul său de Comunicare Strategică » (îl numim astfel după organismul criminal al răufăcătorilor de la Bucureşti, creat de duşmanii României şi al Românilor, în luna martie), înfiinţat în februarie, şi desfiinţarea acestuia, anunţată la 4 mai, apoi anulată la 6 mai!

Pentru clarificarea situaţiei complexe, Robert Kennedy crede că este suficientă identificarea profitorilor lanţului de crime prin urmărirea pistei banilor, a maşinaţiilor comune dintre Big Pharma, diversele fundaţii Bill şi Melinda Gates, agenţia guvernamentală NIH, condusă de Anthony Fauci, plus alte câteva persoane sau instituţii demascate şi compromise prin pelicula VIXXAD, activitatea şi interviurile doctorului Rashid Buttar, cartea doctoriţei Judy Mikovits (plague of corruption, restoring  faith in the promise of science), etc.

Nepot al unui preşedinte asasinat (1963), fiu al unui fost ministru american al Justiţiei, asasinat şi el (1968), Bobby Kennedy este un cunoscut avocat american, specializat în probleme de sănătate şi mediu înconjurător, cunoscut militant pe frontul demascării medicinii criminale actuale, al nocivităţii vaccinurilor şi al conspirativităţii prin care se încearcă înşelarea popoarelor şi transformarea întregii omeniri într-o turmă de zombi supuşi, cuminţi şi ascultători, transformaţi, prin vaccinare, din oameni în neoameni, roboţi biologici ce vor putea fi controlaţi şi chiar suprimaţi, de la orice distanţă, printr-o simplă decizie luată de un computer-poliţai ori computer-ministru, pentru a nu spune computer-medic sau toate şi altele încă, la un loc!

La jumătatea lui aprilie, Bobby Kennedy a dezvăluit alte aspecte tulburătoare din cariera medicală a Dr. Anthony Fauci, un fel de Arahat al Statelor Unite, denunţând acţiunile subterane ale acestuia, ce merg de la înşelătorie şi fraudă până la crima de genocid. De asemenea, Kennedy a demascat acelaşi gen de acţiuni intreprinse de doctoriţia Deborah Birx, complice a lui Fauci şi şefă a unei echipe mafiote  anti-Covid-19, acuzând din nou pe Bill Gates, marile intreprinderi şi laboratoare farmaceutice, fără să uite principalele ziare şi posturi americane de radio-televiziune.

Confirmând şi agravând acuzaţiile formulate de Bobby Kennedy, la 30 aprilie, senatorul Scott Jensen, medic de profesie, a dezvăluit alte elemente privind activitatea genocidară şi vaccinalisto-criminală a unor cunoscute personalităţi şi instituţii guvernamentale americane, din domeniul sănătăţii publice.

« La ora actuală, asigurările sociale dăruiesc 13 000 de dolari tuturor spitalelor ce declară că îngrijesc  un bolnav de Covid-19, adică de trei ori mai mult decât pentru pacienţii normali sau obişnuiţi, suferind de orice altă boală. Dacă zisul bolnav de Covid 19 este plasat în terapie intensivă şi respiraţie prin ventilatoare mecanice, spitalul respectiv primeşte nu 13 000 de dolari ci 39 000 de dolari, de trei ori mai mult decât pentru suferinzii de Covid-19, fără terapie intensivă, şi de nouă ori mai mult decât pentru suferinzii de orice alte boli. Este vorba de procedura obişnuită, devenită curentă: într-o primă etapă, orice pacient este declarat bolnav de Covid-19, apoi, în a doua etapă, orice bolnav de Covid-19 este împins către terapie intensivă şi intubare cu ventilatoare, spitalele rotunjindu-şi astfel cifra de afaceri. În fond, dincolo de cine moare şi cine scapă, aspectul bănesc este decisiv : spitalele sunt plătite mult mai bine, de către asigurările sociale, pentru bolnavii de Covid-19 decât pentru orice alţi pacienţi. Important este ca recent inventata boală Covid-19 să figureze. pe Certificatele de Deces, drept cauză a morţii ».

Câteva zile mai târziu, pe 4 mai,  Dr. Judy Mikovits, eminenta cercetătoare ştiinţifică americană în domeniul posibilelor arme de nimicire în masă, cazul viruşilor şi al bolilor construite în laboratoarele militare (Ebola, HIV-SIDA, SARS-COVID-2, etc.) a rupt şi ea o tăcere ce dura de peste 30 de ani, demascând pe acelaşi Dr. Anthony Fauci şi acelaşi NIH, în cadrul unui interviu acordat ziaristei Tina Aguayo pe canalul de televiziune AmericasVoice-News. Reacţia imediată a puternicei mafii ce traversează multe din instituţiile USA a fost suspendarea contului Twitter al lui Judy Mikovits, urmată de aceea a emisiunii respective de pe You Tube.

Doctoriţa Mikovits a povestit cele indurate din partea lui Anthony Fauci, directorul NIH, în cadrul unei cariere de peste treizeci de ani: minciuni publice, corupţie, manipulări de sute de milioane de dolari,  ameninţări, înşelătorii de tot felul, vaccinuri contaminate, inclusiv 5 ani de închisoare, fără proces şi fără condamnare, precum în Rusia stalinistă şi ţările comuniste din vremea respectivă.

Doctoriţa şi cercetătoarea ştiinţifică Judy Mikovits afirmă că toate vaccinurile sunt nocive şi chiar ucigaşe, ele fiind cauza directă a multor boli apărute în ultimele decenii, între care autismul, alergiile cornice, bolile epidemice şi altele. Extrema toxicitate a vaccinurilor provine de la  compoziţia şi modul lor de fabricare: pe de o parte, vaccinurile nu cresc ca plantele, în pământ, ci precum bacteriile, microbii şi viruşii, pe terenul organic furnizat de diverse celule animale sau omeneşti, inclusiv placenta omenească sau bucăţi de cadavre de fetuşi omeneşti, rezultaţi din avorturi; pe de altă parte, pe lângă acest teren organic pe care sunt « cultivate » viitoarele vaccinuri, acestea sunt aditivate cu tot felul de săruri de metale, extrem de toxice pentru om.

Ultimele două minute din interviul Judytei Mikovits au fost consecrate unui mesaj către preşedintele Donald Trump:

« Puneţi capăt obligativităţii botniţelor ce activează bacteriile şi viruşii din propriile noastre organisme, omorându-ne astfel pe noi înşine, mai ales pe aceia, dintre noi, care s-au vaccinat contra gripei. Nu trebuie să continuăm a reintroduce aerul expirat în plămânii noştri, în care caz persoanele cele mai vulnerabile ar putea muri. Puneţi capăt întemniţării oamenilor în propriile lor locuinţe. Daţi afară din funcţiile lor pe Dr. Anthony Fauci şi pe Deborah Birx. Desfiinţaţi  FDA-ul (Food and Drug Administration), instituţie ce împiedică accesul oamenilor la medicamentele susceptibile să le salveza viaţa (cazul hidroxiclorochinei). Suspendaţi programul vaccinărilor de orice fel, cel puţin pe o perioadă de cinci ani, timp în care niciun vaccin să nu fie prescris,

Covid-19 este un fel de ciumă, o ciumă creată în loaboratoare, graţie corupţiei. Covid-19 nu este o boală naturală ci o ciumă creată de oameni », o ciumă creată de către mafioţii biologi, medici şi cercetători ştiinţifici demenţi.

După cum arată imaginea de mai jos, preluată de pe tweet-ul publicat pe pagina Tina Aguaya, înainte ca aceasta să fie cenzurată, acelaşi Dr. Fauci, care s-a opus lui Trump, în privinţa folosirii hidroxiclorochinei în tratamentul infecţiilor cu Covid-19, cu şapte ani mai înainte, în 2013, adoptase acest medicament cu mult entuziasm, fără niciun fel de test clinic.

COVIDGATE în America

Bineînţeles, mărturia capitală a doctoriţei Judy Mikovits se găseşte şi în cartea ei plague of corruption, RESTORING FAITH IN THE PROMISE OF SCIENCE (Ciuma corupţiei sau cum să restabilim încrederea generală în promisiunile Ştiinţei), apărută la jumătatea lunii aprilie curent, cu o prefaţă de Bobby Kennedy.

La câteva ore după interviul său, într-un nou tweet, Dr. Mikovits îşi manifesta bucuria că preşedintele Trump l-a urmărit cu mare interes, lucru ce i-a fost raportat prin grija oficialilor de la Casa Albă. Cu aceeaşi ocazie, fără să o numească efectiv, Judy Mikovits anunţa o ştire importantă ce urma să devină foarte curând publică.

Chiar a doua zi însă, ca urmare a senzaţionalelor noutăţi devenite publice, preşedintele Trump a anunţat desfiinţarea « Grupului său de Comunicare Strategică- Covid-19 » şi relansarea economiei, grija lui principală până în februarie curent. Evident, de mai multă vreme anturajul preşedintelui înţelesese jocul Doctorului Anthony Fauci şi al NIH-ului, după cum aflăm din :

 

 

Iată însă că  în ceva mai mult de 24 de ore, interveni o adevărată lovitură de teatru: printr-o foarte obişnuită piruetă în lumea politică, una de care mulţi analişti nu l-ar fi crezut capabil pe preşedintele Trump, acesta a anunţat că făcându-şi mai bine socotelile, preferă totuşi să păstreze  « Grupul său de Comunicare Strategică Sars-Covid-19 », inclusiv pe Dr. Anthony Fauci şi Deborah Birx. Canalului de televiziune CNN i-a trebuit câtva timp pentru a digera neaşteptata ştire. Forţat să se explice, preşedintele Trump a scăldat-o cum a putut spunând că, dată fiind enorma « popularitate a echipei sale » a « ascultat sfaturile consilierilor săi ».

În orice caz, Anthony Fauci a trebuit să explice în faţa unei comisii a Senatului american modul de acţiune al actualei Administraţii americane în contextual Pandemuiei Covid-19, 2020.

Se crede că preşedintele Trump a preferat să amâne războiul deschis cu mai vechii experţi epidemiologici, pentru a nu periclita perspectivele realegerii sale, cu ocazia scrutinului prezidenţial din noiembrie. Revoltele din Minessota şi alte State americane par să indice că, într-adevăr, criminalii vaccinalişti şi adversarii mondialişti ai preşedintelui Trump sunt departe de a capitula în faţa justiţiei americane, pe care preşedintele Trump ezită să o pună în funcţiune.

Rămâne de văzut dacă preşedintele Trump va reuşi într-adevăr să scoată crocodilii şi rechinii cu dinţi lungi, din mlaştina politicardo-globalisto americană.

Dacă preşedintele Trump va reuşi, crocodilii şi rechinii europeni, cu dinţi la fel de lungi, de la Paris, Bruxelles, Berlin, Bucureşti şi nu numai, vor fi şi ei scoşi din la fel de împuţita mlaştină politicardă europeană. Arahaţii, cerceluşii, maniVelele şi Wernerii-Şase-Case mlăştinoase, din mlaştina criminală bucureşteană o vor lua, probabil, pe urmele lui Mazăre, în Madagascar, ori poate vor prefera Costa Rica, fostei Prime-Doamne-neoficiale de pe malurile Dâmboviţei care, în ciuda salubrizării ceauşiste pute mai rău decât de pe vremea mult regretatei, de acum, iepoca lumină… Ce vremuri, Dom’le! Parizerul se făcea din soia, nu din chimicale şi Doamne fereşte, placente omeneşti şi cadavrele bebeluşilor chiuretaţi înainte de naştere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *