Home / Chestiunea Jidănească / Ambasadorul Hans Klemm Face Declarații IRESPONSABILE

Ambasadorul Hans Klemm Face Declarații IRESPONSABILE

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 12, 2017

Românii avertizați “dur” de străinul Hans Klemm, ambasadorul SUA la București.

Buciumul:

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a lansat un avertisment dur la adresa României în ceea ce privește consecințele negative pe care le poate avea exprimarea, în mod public, a ideilor antisemite sau împotriva companiilor multinaționale.

De pe vremea lui Basescu am avut numai tâmpiți in funcția de ambassador SUA in București.

Este oare Hans Klemm mai breaz? Intrebare, desigur, retorică.

Într-un discurs rostit cu prilejul Zilei Naționale de Comemorare a Holocaustului, diplomatul american a spus că „recrudescența acestei retorici antisemite, însoțite de transformările economice cauzate de globalizare, constituie un teren fertil pentru cei care încearcă să manipuleze opinia publica și să îndepărteze România de temelia principiilor ei euro-atlantice”,

Nu vi se pare că în decursul anului avem multiple zile de comemorare ale holocaustului?

Dacă ar încăpea 6 milioane în calendar am avea tot atâtea zile de comemorare a holocaustului.

„Cei care se opun liberalismului și îmbrățișează naționalismul economic caută din nou să îi atace și să îi demonizeze pe evreii din Europa și pe cei din afara ei.”

Adică dacă eu ca român vreau să le meargă bine economic românilor, sunt antisemit? Ce?

Wew.

 

“Fac acest lucru direct, prin manifestații naționaliste și vandalizarea memorialelor și a cimitirelor.”

Ca și acei evrei care își vandalizează propria sinagogă pentru ca mai apoi să se prezinte victime și să primească bani în cadrul unui fond pentru renovare?

“Dar fac acest lucru și indirect, prin atacarea companiilor multinaționale și prin aluzii la pretinse și presupus infame legături evreiești ale unor întreprinderi legitime cu scopul de a alimenta animozitate și de a prezenta concluzii funeste. Recrudescența acestei retorici antisemite, însoțite de transformările economice cauzate de globalizare, constituie un teren fertil pentru cei care încearcă să manipuleze opinia publica și să îndepărteze România de temelia principiilor ei euro-atlantice”, a declarat ambasadorul Hans Klemm la Memorialul Holocaustului din București.

Dacă semnalezi legătură bolnavicoasa dintre corporaţiile multinaţionale şi grupurile organizate evreieşti înseamnă că îndepărtezi România de la valorile euro-atlantice.

Care valori? Ale homosexualităţii, feminismului, globalismului şi suicidului cultural? Nu mersi.

„Această animozitate este agravată de răspândirea diverselor scenarii false, „fake news”, care își croiesc drum dinspre Internet în discursul public. Asemenea scenarii au o singură finalitate, un singur scop: să ne dividă, să ne slăbească instituțiile și să ne polarizeze societățile.”

Fake news-ul este răspândit de mass-media prin televiziune, de aceea media este la un nivel scăzut de încredere şi de aceea internetul are mai multă relevanţă ca oricând.

Ce a făcut mass-media este literalmente să dividă şi să polarizeze societatea pentru a o menţine distrasă de la cauza problemei, cauza fiind subminarea economiilor naţionale de către grupurile organizate evreieşti.

“Politicienii și jurnaliștii care cedează tentației de a folosi aceste scenarii o fac probabil din oportunism, simțind că există șansa unui câștig pe termen scurt chiar dacă ei nu cred în mod necesar în respectivele scenarii. Dar acest oportunism este în cele din urmă devastator. Iar prin intermediul acestuia se realizează de fapt opera dușmanilor noștri, a celor care încearcă sa ne facă rău”, a mai spus Klemm în discursul său.

Ambasadorul SUA consideră că s-ar putea ca „la mijloc sa fie aripa marginală, xenofobă și rasistă a extremei drepte. S-ar putea să fie influența nocivă a Rusiei. S-ar putea să fie cei care încearcă să divizeze comunitățile prin agitații de un naționalism economic strident. Toți caută să ne slăbească parteneriatele și orientarea noastră transatlantică pentru propriile scopuri ostile”…

Pentru orice nu se potriveşte cu narativa oficială, dă vină pe Rusia. Aceasta e metoda lor de a discredita un subiect, metodă care devine tot mai străvezie.


Știe și Hans Klemm că aripa marginală nu este atât de marginală precum spune el.

Fosilele stângii or să crepe.

Viitorul este de dreapta.

Activenews:

De menționat că afirmațiile lui Hans Klemm vin la câteva zile după ce fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, a depus un denunț la DNA în care acuză compania americană Microsoft și pe fostul președinte Traian Băsescu de constituire de grup infracțional organizat. În denunț, fostul ministru îi acuză pe foștii ambasadori americani Nicholas Frank Taubman și Mark H. Gitenstein de trafic de influență și instigare la trafic de influență.

Acuzațiile fostului ministru nu demonstrează decât că este un antisemit.

Şi ce dacă Gitenstein a făcut trafic de influenţă?

Bunicii lui au suferit în Holocaust, deci acum ar trebui să îl lăsăm să facă ce vrea.

Ambasadoru’ lu’ pește o vobit mult și a spus puține.

Defapt tot discursul său poate fi condensat într-o propoziție scurtă:

Dacă spui adevarul esti antisemit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *