Home / Internațional / Albii vs. Aproape Toată Lumea

Albii vs. Aproape Toată Lumea

MNR
Incorect Politic
Noiembrie 8, 2018

Săptămâna trecută Sinead O’Conner (irlandeză cheală cu probleme psihice care a avut un singur hit.. lălăială depresivă *Nothing compares 2 U*) s-a convertit la islam.

Lumea a fost șocată, toți se așteptau să fi reușit să se sinucidă sau măcar să fi încercat din nou. Ea apărea destul de des la diverse emisiuni în care avea crize de bipolaritate, cauzate de abuzurile suferite în copilărie, consum exagerat de drogur și alcool etc.

Ea a spus că decizia de a se converti la islam este concluzia naturală a oricărui teolog inteligent.

Albii vs. Aproape Toată Lumea

Albii vs. Aproape Toată Lumea

De ce s-a convertit la islam?? Pentru că are nevoie de atenție..

Traseul ei după convertire este foarte simplu, acum ea urăște oamenii albi și nu mai vrea să petreacă timp în preajma lor.

Îi sugerez Libia, Pakistan, sau Afghanistan. Arabia Saudită este ocupată cu Linsdey Lohan, altă drogată convertită la islam.

Nu numai că nu vrea să petreacă timp cu noi, dar ne găsește ca fiind dezgustători.

Sinned, sau Magda sau Shuhada sau cum naiba o cheamă, are 4 copii… albi…

Ellen Degeneres este rușinată că este albă.

Ellen Degeneres este o lesbiană ce este gazda unei emisiuni de rahat unde aduce tot felul de vedete să își exprime părerile.

Ellen Degeneres cu sotia, Portia de Rossi Ambele sunt.. vegane

 

Emisiunea ei este o mizerie liberală unde se discuta despre feminism, veganism, homosexualitate și se lansează diferite agende liberale.

Spălarea pe creier pe care o face a fost răsplătită de Obama, care a decorat-o cu *Medalia Libertății*

Deși după nas pare jidancă… nu este. Este doar urâtă cu spume.

 

Liberalii din America consideră statisticle legate de criminalitate în funcție de rase ca fiind *rasiste* și denotă *supremația albă*.

Orice negru împușcat de poliție *nu a făcut nimic*, *a fost nevinovat*.

Adesea în emisiunea lesbianei se discuta *privilegiul alb* – invenție a stângii americane care susține că cei ce se nasc albi se nasc privilegiați pentru că societatea favorizează albii.

Aici discută cu o jidancă ce susține avortul și s-a implicat în legalizarea avortului în Scoția despre *privilegiul alb* și feminism. Oamenii ăștia ne urăsc.

Eminem, cel mai cunoscut rapper… alb, este și el rușinat că este alb.

Eminem a avut un traseu interesant, a plecat de jos, a cântat despre ce a vrut, de multe ori lovea homosexualii, mai ales pe aia din industria muzicală, femeile, politicienii de stânga și de dreapta, apoi ceva s-a întâmplat …

A început să facă colaborări de rahat cu artiști de care râdea că sunt comerciali și penibili, a început să susțină politicienii de stânga, a început să militeze împotriva lui Trump, a declarat că și-a făcut cont de Grindr (este varianta Tinder pentru homo) și a spus că ar ieși cu un homosexual cu SIDA. Acum susține și feminismul…

Cum a ajuns de la piesă asta la feminism??

A apărut și în filmul *The Interview*, unde s-a interpretat pe el și a declarat că e gay. Deși este doar un film știm bine că la Hollywood nimic nu este întâmplător, drept urmare acuma declara că iese cu bărbați și folosește aplicația Grindr.

Să recapitulăm, este bărbat alb, nu este evreu, ura femeile și homosexualii… acum se declară feminist, urăște faptul că este alb, și pretinde că îi plac și bărbațîi. De ce? Pentru că neo-marxiștii urăsc bărbații albi heterosexuali și ii consideră toxici. Tot ei au inventat termenul de *masculinitate toxică*.

Vedeta de televiziune din Marea Britanie se declara de asemena rușinată că este albă după ce a viozionat un film cu ciori în care Hollywood fabuleaza anti-albi.

Ziarul Universității din Texas a publicat un articol în care li se spune albilor că ADN-ul lor este o abominatie:

Albii vs. Aproape Toată Lumea

La o școală de elită din New York (oraș plin de jidani) copiilor li s-a spus că și bebelușii pot să fie rasiști și apoi copiii albi au fost rușinați pentru că au *privilegiu alb* apoi au fost segregati.

În Canada, o judecătoare a declarat nevinovată o femeie indigenă ce a lovit neprovocat o femeie albă în timp ce țipa *urăsc albii* și nu a declarat nici că a lovi oamenii albi este *crimă de ură* , dar posterele cu *E OK SĂ FII ALB* sunt o problemă.

Albii vs. Aproape Toată Lumea

Articol din The Independent : cea mai proastă decizie, să faci copii conform științei. În poză apare un bărbat alb care ține în brațe un bebeluș.

Bebelușii de 6 lunii pot să fie rasiști conform (((unui sudiu))) și asta se întâmplă când bebelușii nu sunt expuși la o diversitate de rase, adică fă Europă deschide granițele pentru că avem nevoie de diversitate!

Albii vs. Aproape Toată Lumea

Matematica, algebra, ecuațiile matematice sunt simbol al supremației albe conform unei profesoare de matematică de la Universitatea din Ilinois… și părinții est-europeni ar face orice ca să își vadă copiii ajunși la facultăți din vest…

În Marea Britanie se știe de ceva vreme bună că albii nu mai contează în propria lor țară, avem două cazuri diferite, un băiat alb lăsat să se înece pentru că *polițiștii nu fuseseră instruiți să acționeze în astfel de cazuri* , în celălalt poliția sare în apă să salveze Coranuri, căci pentru salvarea Coranurilor nu este nevoie de instruire specială.

Albii vs. Aproape Toată Lumea

Presă de stânga din America ne învață că bărbații afro-americani heterosexuali sunt albii comunitarii afro-americane.

În Sua există o problema majoră în comunitatea negrilor, la ora actuală se estimează că mult peste 70% din totalul copiilor negri cresc fără tată, instituția familiei a fost distrusă de către politici de stânga.

Altă publicație jidănească de stânga din SUA ne sugerează că este timpul să interzicem bărbații la locul de muncă, și desigur avem o poză cu un bărbat alb.

Revista Times (aceea care a avut-o pe copertă pe Ana Pauker) ne învață că noua față a Americii este de culoare, că viața fără copii este mișto (desigur poză cu un cuplu alb) că noii europeni sunt musulmani, că în SUA trebuie amnistie pentru migranții ilegali, că este OK să ai un copil transsexual (desigur în poză este un copil alb)

Adunate de pe Twitter, unde o postare de genul *omoară oamenii albi*, *urăsc albii*, *violeza o târfă albă* îți aduce mii de like-uri și din presa americană ….

*Femeile albe trebuie vânate și omorâte ca să nu mai facă copii ce au impresia că lumea le aparține* (dacă scrii același lucru despre orice altă rasă, ești banat pe loc, dar despre albi poți scrie orice)

*Nu o să avem schimbări în societate până nu omorâm toți albii*

*Omoară toți albii* – a fost arestat după pentru că plănuia să o facă

*Știință este prea albă și e jenant* (adică prea mulți oameni de știință sunt albi)

*Bărbații albi trebuie opriți, viitorul omenirii depinde de asta*

Politician în Suedia cere oamenilor rezistență împotriva amenințării albe.

Albii vs. Aproape Toată Lumea

Un milenial minunat și tolerant de pe Twitter ne spune că albii nu merită o țară a lor pentru că au terorizat planeta în continuu și că ar trebui să fim făcuți sclavi și violați până murim.

Salon, altă revistă jidănească de stânga ne explică cum un nou (((studiu))) arată că oamenii albi nu au empatie socio-economică.

Un ilegal deportat de 2 ori din SUA ucide un tată și pe cei doi copii ai acestuia și primește 2 ani de pușcărie.

Dacă ucidea un negru erau revolte peste revolte și vuia întreaga presă internațională.. dar a ucis un bărbat alb și 2 copii albi.

Familia compusă din mamă tată și copii este o problemă majoră pentru stânga.

Este privilegiu alb, nu este corect să avem o familie unită pentru că nu este corect față de cei care vin din familii dezbinate, promovăm supremație albă,  până și familiile care au grijă de orfani și sunt albe reprezintă supremație.

Huffpost (altă publicație de stânga jidănească ce angajaza pedofili ca scriitori) spune persoanelor de culoare că dacă persoane albe umplă rețelele de socializare cu *prostii de albi* înseamnă că sunt rasiști. Deci nu postați *prostii de albi* ca să nu fiți rasiști!

Postere cu *Îmbrățișează-ți identitatea* creează haos pentru că promovează supremația albă!

Albii rasiști din Marea Britanie sunt vinovați pentru că târfa asta dereglată a fugit la ISIS în Siria.

Serialul de animație South Park a ajutat la crearea mișcării de dreapta!

Dar mizeria produsă de Netfix intitulala *Dragi oameni albi* nu este pentru oamenii albi … este pentru oamenii de culoare care urăsc albii, și este ok să urăști albii.

 

Postere în New York (cel mai jidănesc oraș din SUA) ne arată că albii cu șepci MAGA, albii creștini, nu au voie un oraș pentru că sunt gunoi.

*Țineți New York-ul fără gunoi*

Un politician american numește fanii lui Trump *gunoi fără dinți care locuiește în parcuri de rulote*

Desigur este OK, pentru că sunt albi.

Jean-Claude Junker ne învață că granițele sunt cea mai proastă invenție … desigur când este vorba de țări albe, altfel Israelul este foarte bine protejat de ziduri și lunetisti.

Un ministru german ne explică cum închiderea granițelor Europei va duce la …

Iată cum arată o agenție de modelling din UK!

Se laudă că este prima agenție diversă, dar și fără modele albe.

Nouă (((aplictie de întâlniri pentru conservatori))) numită DonaldDaters ne arată un cuplu mixt, femeie albă cu bărbat negru.

Din nou din lumea minunată Twitter, cineva declară că atunci când la clinică sa vin suporteri Trump (adică albi) le diagnostichează sarcina greșit ca să creadă că este mai bine să avorteze.

Altă doctoriță spune că le pune diagnostic greșit și apoi își prescrie sieși marijuana și stă și fumează și râde de ei.

Jidancele de la Huffington Post sugerează că ar trebui ca bărbații albi să nu aibă drept de vot.

Albii vs. Aproape Toată Lumea

Quartz ne spune că era bărbaților albi în industria jocurilor, adică a gamingului este pe sfârșite.

Broadky (care ține de Vice) ne spune că bărbații care merg la sală sunt nesimțiți de dreapta. Desigur confirmă treaba asta (((știința)))

Poză cu un bărbat alb sănătos și arătos, ca să meargă bine cu (((studiul))).

Stânga iubește bărbații efeminați, gay, bisexuali, transsexuali… orice dar să nu fie un bărbat sănătos, în formă și masculin.

În Africa de Sud chinezii își deschid secții de poliție ca să își protejeze oamenii, în timp ce albii sunt măcelăriți, desproprietăriți abuziv și nu mai au voie să se angajeze la stat.

(despre Africa de Sud am scris aici)

Presa jidănească ne spune clar că Trump și *naziștii lui* vor fi înlocuiți de jidani.

Cum arată cel care a fost arestat pentru că a trimis bombe (cu adresa greșită, cu timbre neștampilate de poștă și cu numele scrise greșit și care cumva au ajuns la timp și simultan la destinații) și cum îl prezintă media de stânga.

Cum se afiș€ază Micul Napoleon gerontofil și muierea sa în Franța.

Postul acesta mi-a fost șters de pe facebook pentru *hate speech* deși nu adăugasem nici un comentariu la poză.

Cum o prezintă BBC în Anglia pe Margaret of Anjou:

Cum arăta de fapt Margaret de Anjou:

BBC este un post public, englezii fiind obligați să plătească o licență de difuzare.

Feministele roagă femeile albe să avorteze!

În SUA încă poți avorta în orice trimestu al sarcinii.

Armata engleză atacată și acuzată de rasism pentru că a postat pe Twitter poze cu soldați albi cu fața pictată din timpul antrenamentelor.

Se pare că și camuflajul este acum rasist.

 

Huffpost învață femeile că este OK să își abandoneze copiii, desigur pe copertă este o femeie albă!

Albii vs. Aproape Toată Lumea

În Germania un musulman violator scapă de pușcărie după ce și-a violat victima și a lăsat-o să moară, pentru că părea că *îi pare rău*,

iar Ursula Haverbeck este trimisă la pușcărie pentru că refuză să accepte veridicitatea Holocaustului.

Ce apare pe duckduckgo atunci când caut *cuplu alb* (white couple)

Pe Google este și mai rău…

 

Această este o reclamă în Marea Britanie care este adresată femeilor tinere, unde sunt întrebate dacă ar renunta la tocuri și rujuri pentru a face copii.

Există și o varianta care se adresează bărbaților și unde sunt întrebați dacă ar renunta la console de jocuri pentru copii.

În Franța, ministrul educației se întreabă dacă nu cumva copiii francezi ar trebui să învețe arabă.

Cretinii ăștia au pornit o campanie intitulată *Palme gratuite pentru bărbații albi heterosexuali*

Albii vs. Aproape Toată Lumea

Atlantic ne învață că familiile albe bine-intenționate perpetuează de fapt rasismul…

Redactorul de la Medium ne spune că este rușinat deoarece este un bărbat alb heterosexual și se întreabă cum să le spună copiilor lui că este o rușine de bărbat alb heterosexual…

BBC a cheltuit peste 100 de milioane de lire din bani publici pentru a îmbunătății diversitatea. Diversitate, în limbajul neo-marxistilor, înseamnă cât mai puțini albi.

 

Acești băieți sunt responsabili pentru unele dintre cele mai mari atentate armate din SUA, presa i-a prezentat pe toți ca fiind albi, când de fapt ei sunt evrei, sau combinații de evrei cu alte rase.

Nick Cruz, de exemplu, este pe jumătate hispanic, pe jumătate evreu, el și fratele sau fuseseră adoptați de o familie de ruși și presa l-a prezentat ca fiind alb.

David Katz a fost prezentat ca alb deși este 100% evreu.

James Holmes este evreu 100%, prezentat ca fiind alb.

Elliot Rodger, supra-numit gentelmenul suprem, sau ucigașul virgin, este jumătate est-asiatic jumătate evreu.

Adam Canza, responsabil pentru Sandy Hooks este evreu 100%, presa l-a prezentat ca fiind alb.

Jared Coughner este și el evreu și a fost prezentat ca fiind alb.

Și ca o completare, unul dintre puștii care au fost responsabili pentru cel mai celebru atentat armat, Columbine, era și el evreu.

Cum prezintă presa în SUA un corean de drepta care își bate joc în permanență de stânga și care a și fost arestat?

Ca fiind alb! ca și cum perpetuează supremația albilor!

Mai multe manipulări ordinare are presei din America.. Hispanic cu nume de jidan albit, musulmancă albită și ochii albăstriți, iar un negru care făcea parte dintr-o bandă și al cărui facebook era plin de poze cu arme și droguri este prezentat ca fiind un copil cuminte.. de ce? Pentru că trebuie să creeze imaginea că doar albii fac rău.

Așa arată diversitatea la un matinal din Marea Britanie.. doar un alb.. probabil că o să fie forțat să demisioneze dacă este heterosexual..

Propaganda de la CNN, părinții albi trebuie să discute cu copii lor despre rasă dacă vor să facă o schimbare.. cu alte cuvinte să își facă copiii să se simtă rușinați că sunt albi.

The Guardian ne spune că jocurile video trebuie să se schimbe pentru că sunt prea albe și prea masculine.

În SUA un judecător negru a dat o sentință mai ușoară pentru că victima de 3 ani era rasistă.. cum poate să fie un copil de 3 ani rasist?

Desigur făptașii erau de culoare iar copilul alb..

Alt articol din presa de stânga din SUA: rasa albă este un virus al cărui singur scop este să se păstreze albă.

Vice ne explică cum oamenii albi trebuie să învețe să se integreze. Unde? În Marea Britanie, adică într-o țară albă..adică în propria țară..

Guvernul britanic este deranjat pentru că organizațiile caritabile sunt .. prea albe..

Europa este prea albă iar Brexit o să înrăutățească situația..

Cam asta este ceea ce își doresc (((globalistii))):

Vox, publicație de stânga din SUA ne spune că oamenii albi dorm mai bine decât ciorile și desigur asta este o problemă..

Jidancă pretinde că este albă și roagă albii să analizeze identitatea lor albă..

Vox ne explică cum albii urăsc și mai mult ajutoarele sociale dacă le spui că o să fie o minoritate în curând.

 

Este clar ce se petrece în vest.

Media la noi tace, ascunde lucrurile acestea.

Regresiștii vor o țară ca afară, nu uitați. O țară unde albii sunt tratați ca niște gunoaie, sunt discriminați, unde albii muncesc ca să plătească ajutoare sociale pentru paraziți, o țară unde sunt tratați injust în fața legii, o țară unde vedete de rahat spun că le este rușine să fie albe, o țară unde trebuie să pleci capul în fața ciorilor altfel ești acuzat că ești rasist, o țară unde copilul tău trebuie să crească rușinat că este alb.

Nu trebuie să acceptăm lucrurile acestea niciodată!

 

One comment

  1. planul globalistilor prin (emigratie,feminism, discriminarea populatiilor bastinase ,lgbt-ism,etc) este de a crea un conflict rasial/religios devastator in usa si europa. deie Domnul sa gresesc, da nu cred..

Leave a Reply

Your email address will not be published.