Home / Actualitate / Adevărul despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Adevărul despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Incorect Politic
Noiembrie 9, 2021

Adevărul despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Adevăru despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Via Trenduri:

Ieri „ora de ură” a avut ca misiune deturnarea adevărului despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Știindu-se că era vaccinat cu „schema completă”, dar și că făcuse COVID în ultima perioadă, misiunea propagandei era una menită a „arăta cu deștu’” oriunde în altă parte, mai puțin acolo unde e cazul. Iar misiunea a fost ușurată de scurta ședere a cântărețului de muzică populară la clinica unui om onest. Iată victima ideală menită a încasa loviturile necesare deturnării adevărului. Propaganda însă e jenantă. Rar mi-a fost dat să văd atâția habarniști vorbind despre nimic și aruncând cu rahat doar-doar or deturna atenția. Haideți să o luăm treptat ca să înțelegem fenomenul, mai ales că, probabil, sunt o voce singulară în ceea ce privește acest subiect.

Pentru început să vorbim despre Clinica Nera, cea care l-a găzduit pe Petrică Mâțu Stoian. Că tot s-a aruncat cu rahat vorbindu-se despre o „clinică particulară” despre care ăia din studiouri dădeau ochii peste cap pentru ca apoi să bage breakingu-n gard. Mai mult, s-a spus că acolo lucrează „unu’ specializat în apiterapie”. Despre ce e vorba?

Clinica Nera a apărut la inițiativa profesorului universitar doctor Pavel Chirilă, înainte de toate un om de o rară modestie și de un teribil bun simț. Face parte dintre puținii medici care privesc medicina ca pe un act eclezial și care încearcă să le dezvăluie oamenilor adevăratele cauze ale bolilor lor. Este președinte al Asociației Române a Medicilor Fitoterapeuți, al Asociației Filantropice Medical-Creștine „Christiana”, iar inițiativele sale sunt cunoscute de mulți oameni. Cei pe care i-a vindecat pot depune oricând mărturie despre blândețea și caracterul nobil al acestui om. Cartea sa de vizită, ca în cazul multor medici de excepție, sunt pacienții vindecați. Iată ce spune domnul profesor într-un interviu: „bucuria din ochii unui om vindecat nu are preț în aur”.

Că tot s-a făcut tam-tam cu „clinica privată”, aveți idee care sunt tarifele practicate acolo? Vă spun eu: 100 lei cazarea, la care se adaugă 50 lei pentru trei mese pe zi. Clinica este așezată într-o zonă de vis, în apropierea Cheilor Nerei, un loc unde aerul e pur, iar peisajul îți taie răsuflarea. Poate-mi spune cineva dintre gurnaliștii ăia, unde în țara asta stai în condiții decente cu 150 lei/zi, preț care să includă și pensiune completă? Celor care nu au avut de-a face cu clinicile private, le voi spune că o zi de spitalizare la una dintre instituțiile private bucureștene costă în jur de 1000 de lei! Iar în acești bani nu este inclus tratamentul. Asta ca să mai terminăm puțin cu retorica dementă a „clinicii private”.

S-a tot făcut caz în ceea ce privește „ciudata terapie”. Am văzut tot felul de proști și isterice dându-se în petic, aducând ipoteza aberantă a „exploziei plămânilor” și alte aberații care și-ar face loc în orice antologie a prostiei. Tehnica hiperbară este folosită din 1662 și a fost perfecționată continuu de-a lungul timpului. Se consideră că este unul dintre cele mai sigure tratamente medicale din spital. Practic, tehnica nu are contraindicații. Pentru cei care încă nu sunt convinși de procedeu, vă voi spune că prin camera hiperbară trec atât scufundătorii – după ce au stat mai mult timp dincolo de o anumită adâncime, cât și cosmonauții. În ceea ce privește oamenii simpli, această terapie contribuie la o mai bună absorbție a oxigenului la nivel celular, crescând producția de elastină și contribuind astfel la o încetinire a procesului de îmbătrânire. Este o procedură care ajută teribil pacienții cu embolie pulmonară, cu maladii cardiovasculare, existând numeroase operații care, pentru o mai bună reușită, se desfășoară în camera hiperbară. Tuturor acestora le voi adăuga faptul că la Clinica Nera se află cea mai modernă cameră hiperbară din țară! Așadar sunt excluse orice eventuale probleme legate de disfuncționalitatea echipamentului sau siguranța sa în utilizare.

Să revenim acum la cazul cântărețului Petrică Mâțu Stoian. Din ceea ce știm, avea o condiție critică a inimii, motiv pentru care trebuia să sufere o intervenție chirurgicală. Intervenție care nu a mai avut loc din cauza infectării cu COVID. Se știe despre cântăreț că fusese vaccinat cu ambele doze de vaccin Pfizer. Ceea ce nu știm, dar poate că apropiații ar putea ajuta, este cât de rapid i s-a deteriorat sănătatea inimii după ce și-a făcut vaccinul. Este cât se poate de clar că omul se afla într-o stare destul de fragilă. De-aia simțea și nevoia să „facă ceva” în vederea restabilirii unei stări optime de sănătate. Mai mult e surprinzător episodul hemoragiei pe care a suferit-o în platoul de filmare și relatată de colega sa.

În ceea ce privește degradarea rapidă a stării de sănătate care s-a finalizat cu decesul cântărețului, cei de la spital au vorbit de o proastă dozare a anticoagulantelor. Însă conform comunicatului dat de Clinica Nera, acele anticoagulante nu au fost prescrise acolo. Mai mult, ei nu prescriu medicație pacientului, aceasta căzând în sarcina medicului curant al fiecăruia! În mod normal toată chestiunea trebuia să se încheie aici, însă se caută cu orice preț să se arunce cu rahat în clinica respectivă deoarece trebuie să se distragă atenția de la adevăr, anume de la faptul că vaccinații încep să aibă probleme serioase. Ar fi trebuit investigat dacă lui Petrică Mâțu Stoian i s-au prescris acele anticoagulante sau, dacă nu cumva, el însuși s-a auto-intoxicat. Oricum, cert este că starea precară de sănătate o avea de dinaintea internării.

Nu am habar care au fost problemele și de ce a murit acel om. Vă rog însă să priviți cu atenție și să nu cădeți pradă propagandei. Faptul că profesorul Pavel Chirilă e un creștin practicant recunoscut, că încearcă să trateze oamenii fără a apela la „binefacerile” Big Pharma, punând un accent deosebit pe prevenție(a se citi cartea sa „Nu hrăni cancerul”), îl transformă într-o victimă ideală pentru neomarxiștii progresiști ai prezentului.

Închei prin a vă îndemna să vă păstrați gândirea limpede în aceste vremuri tulburi. S-a ajuns în timpurile în care absolut nimic din ceea ce se spune pe canalele oficiale nu mai e adevărat. Iar culmea e că cei care fac întreg tămbălăul sunt niște proști jalnici.

7 comments

 1. Dupa cum probabil stii, se incearca legiferarea certificatului verde (ulterior de vaccinare) la nivel national.

  Fa si tu ceva! Trimite SMS-uri catre toti deputatii cerandu-le sa nu voteze astfel de proiecte de lege.

  Iti ia mai putin de 1 minut!

  Mai multe detalii gasesti pe https://pentrulibertate.info

 2. Dumnezeu sa-l ierte!
  ==================================
  Reiau interventia mea de pe alt site:

  Fiindca se bazeaza pe “infectarea cu Covid”, e clar ca autorul , desi bine intentionat nu stapaneste terminologia, nu intelege ce s-a intamplat. Chiar daca admiti “infectarea”, ipoteza se refera la SARS… nu la manifestarea bolii botezata ca sa para ceva nou, drept Covid19.
  Problema fundamentala este gresita tratare virala a unor degradari fiziologice care nu se datoreaza vreunui virus ci reactii fie in etapa a doua a gripei, fie indusa de toxinele injectate. (E vorba de “ceva” … dar in prima faza – fara injectia genetica – de vina sint niste bacterii, microorganisme – destul de “slabe”…)

  Diagnosticarea ca afectiune virala in fata patologiei ALERGICA duce la administrare gresita de medicamente si tratare complementara distructiva chiar fatala.
  ….
  Se cunoaste ca analiza sangelui (daca nu devenise vascos! prin “stricarea” compozitiei sangvine, “lipirea” celulelor rosii in forme de tip “rulou”) ar fi aratat numarul de platelete, iar numarul scazut este semn de reactie alergica; nu coagulantele rezolva alergia ci anti-alergicele. Anticoagulantele puteau determina singerare, hemoragie… dar nu cresteau capacitatea de absorbtie si distributie/transport a oxigenului catre organe, tesuturi…

  Se mai face testul D-dimer: cauta resturi de proteine care fac sangele sa se coaguleze (de exemplu – cand te tai, sa se opreasca singerarea). Daca exista aceste resturi de proteina = D-dimer, insa fara rana LA VEDERE – e clar ca e ceva inauntru care duce la producere de cheaguri.

  Cu injectiile genetice facute (ca nu sint vaccinuri), a inceput formarea de cheaguri de sange (demonstrata fara indoiala!) dar si reactia de producere de proteine “Y” (spike) INUTILE (fiindca nu aveau “adversar” cu care sa lupte).
  Astfel, proteina “Y” produsa la comanda “genetica” s-a atasat de receptorul ACE2 al plateletelor care au devenit “lipicioase” si au contribut suplimentar la coagularea sangelui.

  Simptomele sint alergice (raspuns auto-imun) de “vaccine-induced prothrombotic immune thrombocytopenia (VIPIT)”, care seamana (dar nu e) “cytokine storm”.

  Rulourile – celule rosii coagulate/lipite – duc la scaderea capacitatii moleculare de captare/transport a oxigenului.
  La analiza sangelui, la microscop (dark field) se vad rulourile si la laborator se detecteaza/masoara nivelul de proteina reactiva C care semnalizeaza cresterea procesului de oxidare… adica a reducerii capacitatii de oxigenare.

  In functie de tipul de celule de care se agata Proteina spike (“Y”), acest SOC = raspuns ALERGIC poate fi declansat in diferite “locuri”, dar cu prioritate in celulele epiteliale alveolare din plamani!

  Protocolul de scoatere din soc este de administrare intravenoasa de vit C (Acid Ascorbic) cu Magnesium Chloride, Sodium Bicarbonate, repetata si in zilele urmatoare, eventual cu reducere cantitativa.
  (http://orthomolecular.org/resources/omns/v17n24.shtml )
  (Alt protocol: http://orthomolecular.org/resources/omns/documents/Riordan-Clinic-IVC-Push-Protocol.pdf )

  Este un proces antioxidant foarte puternic: se obtine rapid “desfacerea” celulelor din rulouri, dizolvarea “lipiciului” de pe platelete si restaurarea capacitatii de captare/transport oxigen in corp.
  Concomitent, se produce imbunatatirea functiei respiratorii: nu e nevoie de ventilare, nici de intubare.
  Sint utile si celelalte dar cele de mai sus opresc deznodamantul fatal.
  ———————————————————————
  O alta forma de scoatere din starea de brusca deterioare, chiar critica e administrarea de:
  PPI – Proton Pump Inhibitors: Prilosec
  H1 Antagonist: Claritin, Benadryl
  H2 Antagonist: Pepcid
  https://www.webmd.com/allergies/antihistamines-for-allergies
  impreuna cu Ivermectina (recomandata de FDA!), vit D, Zn, HCL.
  ———————–
  Pentru scoaterea din acest soc mix NE-VIRAL, aportul extern de oxigen tip ventilare, intubare… NU REZOLVA NIMIC.
  Abia dupa scoaterea din soc, tratarea prin “ozone autohemotherapy infusions”, sau cu “ultraviolet blood irradiation and hyperbaric oxygen therapy” AU ACELASI REZULTAT BENEFIC!
  Daca ar fi fost scos din soc, (eventual cu tratarea anti-alergenica initiala), dupa tratamentul hiperbaric … iesea “fluierand” si puternic de la clinica si pleca acasa “pe picioare”.

 3. asta e trafic cu cadavre, in genul transplantologilor.(radu banciu:”cand moare un artist se spune ca s-a dus sa cante cu ingerii; ce se spune cand moare o actritza porno?”).

 4. Vrea cineva s a stie adevarul despre Matu Stoian , sa faca minimul efort sa de acautare la tag farsele lui Marutza, farsa la Matu Stoian si-au sa vada acolo ce fel de om era…cantaretzul iubit de toata lumea , cantaretzul nepereche , omul la inmormantare a caruia a veit mai multa lume decat a venit la Maria Tanase , Ion Dolanescu si Romica Puceanu la un loc ! Cititi acolo parerile acelorasi oameni care pana ieri , in doua trei zile , declara ca mozartea lui Matu este echivalentul mortii lui …Mozart . Ati cazut si voi in groapa sapata de jagardelele astea din ” presa centrala ” !

 5. Pavel Chirilă e un om cât se poate de respectabil, dar nu el l-a tratat pe Petrică Mâțu Stoian:

  https://stiripesurse.directorylib.com/reactia-doctorului-care-l-a-tratat-pe-petrica-mitu-stoian-de-ce-s-a-intamplat-tragedia-de-fapt-742539.html

  “Doctorul care l-a tratat pe regretatul solist de muzică populară la clinica din apropiere de Reșița a intrat în direct printr-un apel la emisiunea ‘La Măruță’…”

  Acum stau și mă întreb de unde știa numărul lui Măruță, pentru că eu, de exemplu, nu îl știu. Și nici pe Măruță. Petrică Mâțu Stoian lua anticoagulante din cauza unor probleme cu inima:

  https://www.cancan.ro/ce-medicamente-lua-petrica-matu-stoian-de-fapt-m-ai-electrocutat-nu-ai-simtit-20523546

  …și ar fi trebuit să se țină seama de asta, că am văzut că în alte părți se ține:

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6524891/

  “…does the increase in oxygen delivery at a higher than atmospheric pressure increase bleeding complications that would require adjustment to anticoagulation medication management?
  […]
  Due to the extended course of treatment and the fact that they would be devoting their resources to travel the long distance to the HBOT treatment site, the patient and her son were resistant to alter the warfarin dose at that time. Concerns for INCREASED RISK OF BLEEDING EVENTS were discussed and…”

  Medici incompetenți se găsesc peste tot, nu văd de ce clinica Nera ar fi o excepție și am mai văzut cel puțin un articol despre așa ceva chiar aici:

  https://www.incorectpolitic.com/l-au-nenorocit-pe-viata-un-copil-injectat-de-medicul-pediatru-s-a-ales-cu-handicap-locomotor-si-pareza/

  https://www.incorectpolitic.com/medic-asasin-refuza-sa-trateze-un-copil-in-timp-ce-paturile-din-spital-sunt-goale/

  Al II-lea articol nu e neapărat despre un medic incompetent (deși poate să fie și incompetent, că nu l-am verificat) dar, după cum foarte bine observă un cetățean într-un comentariu:

  https://www.incorectpolitic.com/medic-asasin-refuza-sa-trateze-un-copil-in-timp-ce-paturile-din-spital-sunt-goale/#comment-28721

  “Din pacate,sint foarte multi medici români care se comporta astfel,pentru ca in Romania nu se răspunde pentru actul medical.”

  …și dacă nu se răspunde, bineînțeles că “medicii” nu se sinchisesc nici măcar să caute pe internet ca să vadă ce probleme pot cauza “tratamentele” pe care le aplică, cum ar fi de exemplu ăsta cu “camera hiperbară”, că nu te poți baza numai pe ceea ce ai învățat la facultate, mai ales dacă ai uitat tot.

 6. Toate vaccinurile de tip arn produc coagularea singelui.Faptul că marele artist scuipa singe poate fi și din cauză că i s-a administrat o doză prea mare de anticoagulant care i-a produs acea hemoragie.Oricum ,totul pare a fi efecte provocate de vaccin ,inclusiv agravarea problemelor cardiace

Leave a Reply

Your email address will not be published.