Home / Știrea zilei / MEDIC ASASIN refuză să trateze un copil în timp ce paturile din spital sunt goale

MEDIC ASASIN refuză să trateze un copil în timp ce paturile din spital sunt goale

Vlad Voicu
Incorect Politic
Octombrie 7, 2020

Jegurile astea umane care au ajuns să se prostitueze, să mintă poporul și să ucidă copii prin neglijență reprezintă adevărata ciumă, nu roșie, ci neagră de la inima lor înnegrită și sufletul vîndut.

Reamintire că cea mai puternică armă pe care o aveți la dispoziție acum este telefonul cu cameră video, oriunde sunteți și aveți de a face cu ATGOR, filmați, filmați, filmați!

MEDIC ASASIN refuză să trateze un copilÎntr-o țară sănătoasă, acest criminal ar apărea pe afișe “Most Wanted”.

Spuneți dacă astfel de specimene, medici habotnițari și criminali care au abdicat de la condiția umană, n-ar merita un tratament tip George Floyd?

8 comments

 1. Din pacate,sint foarte multi medici români care se comporta astfel,pentru ca in Romania nu se răspunde pentru actul medical.

 2. TREZIȚI-VĂ ROMÂNI!!!!!!!

  “Nebunii ăștia” care trag semnale de alarme DE REPETATE ORI ca vocile din sălbăticie, Incorect Politic, Justitiarul, IonCoja, ActiveNews, toti trag semnale de alarma dar ROMÂNII STAU ÎN CASE ȘI POARTĂ BOTNIȚĂ!! Nu vă spun ce înfuriată sunt văzând imaginile, dacă un doctor mi-ar neglija copilul nu știu ce aș fi în stare să fac…

  Poporul nu vă merită pe voi cei câțiva gazetari adevărați.

 3. Arahat, Colegiul Medicilor, DNA, etc etc CE FACETI ? Lucrati numai la comanda politica, sclavilor ?!
  Sa va fie frica !

 4. Nici un tribunal nu poate face dreptate pentru crimele astea, numai ghiuleaua, glonțul și baioneta. Unii cer să fie arestat Bill Gates; bombardarea bârlogului său ar fi mai indicată.

  Între moartea milioanelor de nevinovați care se sting de boli perfect curabile pentru că li se restrânge accesul de decenii la servicii medicale și la medicamente(în timp ce mafia medico-farmaceutică scoate profituri uriașe, mai ales în SUA) – și opera „criminalilor de pace” ca Stalin, Hirohito, Horthy, Churchill, Roosevelt, Ben Gurion, etc. – eu nu văd nici o diferență.

 5. Este un act de terorism asumat împotriva unui copil din popor. Acest măcelar cu diplomă de medic, merită o vendetă împotriva lui, un Kanun, legea talionului. Sânge pt. sânge, morții mă-sii de masoni împuțiți.

 6. Să înțeleagă fiecare următorul lucru: justiție nu există, există doar fum în ochi pentru naivi. De fapt, “Justiția Publică” este adversarul nostru direct, fiind, de fapt, protectoarea ATGOR. “Justiția” acționează precum un zid de siguranță/apărare între popor și oligarhia conducătoare. Ce este de făcut? O simplă inversare sau reașezare organică a intereselor noastre:
  așa cum există un stat paralel sau unul profund, la fel ar trebui să existe un popor paralel sau unul profund. Adică o Organizație națională cu legile și pedepsele sale, în conflict deschis și permanent cu ATGOR, în așa fel încât dușmanii noștri să se lovească pe toate fronturile administrative și teritoriale de opoziția poporului paralel cu masa auto-destructivă din jur.

 7. Bataia e rupta din Rai!Acesti “semizei” ai zilelor noastre merita maini si picioare rupte……parerea mea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *