Home / Actualitate / Activistul antiromân Oleg Brega hărțuiește un anticar și irosește timpul Poliției Române

Activistul antiromân Oleg Brega hărțuiește un anticar și irosește timpul Poliției Române

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 12, 2022

Activistul antiromân Oleg Brega hărțuiește un anticar și irosește timpul Poliției Române

N-am cuvinte să descriu natura josnică a lui Oleg Brega.

Tocmai le-am găsit: jeg, mizerie, gunoi, dezgust. Avem un activist neomarxist care pierde timpul Poliției, ducându-i în fața unui anticar ce vinde cărți vechi, pe motiv că vinde o “carte interzisă”.

Cât de prost ești când te prefaci că ai habar de lege, dar susții că acea carte este ‘ilegală’?

Un soi special de prost, din ăla fudul.

Oleg Brega cu căscuța de trotinetă

În primul rând, nu există “carte interzisă” de vreo instanță română, Mein Kampf nu este o carte interzisă oficial, cum nu este nici Holocaustul- Gogorița Diabolică sau MANIFEST – Cartea Neagră a României. Aceste cărți nu sunt “ilegale”, dar se practică cenzura soft, librăriile refuză să le vîndă sau le țin în depozit. Cu toate astea, nicio instanță din România nu a emis vreo sentință care să scoată aceste cărți din legalitate.

În al doilea rând, legea invocată de individul purulent Oleg Brega conține anumite mențiuni și articole unde explică faptul că nu se aplică în cazul pe care activistul încearcă să-l genereze. Legea spune că nu constituie infracțiune dacă “fapta” este săvârșită în interesul artei sau științei, cercetării ori educației sau în scopul dezbaterii unei chestiuni de interes public.  Ce reprezintă un anticariat și vânzarea de cărți? Cercetare istorică și educație. Deci anticarul nu are ce să pățească, iar Oleg Brega a irosit timpul polițiștilor.

Portretul unui activist neomarxist

Oleg Brega are și un site unde scrie despre cum autoritățile “încălzesc la sân șarpele neonazismului”(lol), totul pentru că polițiștii refuză să-l amendeze pe anticar fără motiv.

În textele sale repetă teoria existenței unei “democrații’ cu valori precum combaterea antisemitismului și alte expresii pe care le-ati auzit folosite de străinii aflați la conducerea țării. În partea din dreapta găzduiește un videoclip cu o feministă care “protestează pentru drepturile femeilor”. Cum protestează? Prin actul revoluționar și curajos de tăiere a unei șuvițe cu un cuțit.

Poză de pe site-ul lui Oleg Brega

 

 

Este ironic faptul că acest antiromân hărțuiește oamenii care vînd cărți pe care le considera problematice, dar pe de altă parte susține activismul pentru “libertatea de exprimare ca drept fundamental”.

Un exemplu clasic de dublă măsură, de ipocrizie neomarxistă. Acest om ar vrea să-l vadă pe Vasile Zărnescu la închisoare și pretinde că susține libertatea de exprimare?

Ipocrizia lui Oleg Brega

Susține anticarul tău local

Domnul care vinde cărți la Gara de Nord ar merita să primească o vizită din partea naționaliștilor din București și niște sincere felicitări pentru că nu a înlăturat cartea în ciuda amenințărilor nebunului care filma.  Oleg Brega i-a cerut domnului să-l “ascundă pe Antonescu!”, iar acest brav anticar a refuzat, fiind puțin stânjenit de situația penibilă în care se aflau și el și Poliția Română.

La finalul zilei, rezultatul obținut de activistul antiromân a fost propria sa ridiculizare, dar lucrurile nu trebuie să rămână aici.  Anticarul merită răsplătit, dacă ajunge acest articol la dânsul îi transmit felicitările mele pentru felul cum s-a comportat în situația în care a fost pus. Respect pentru că-și continuă munca și data viitoare când vine vreun dement cu polițaii la el, să știe că legea permite vînzarea unor astfel de cărți în contextul cercetării și educației.

Pe canalul său de YouTube, Oleg Brega susține că a vrut să cumpere cartea și să o distrugă, dar era prea scumpă pentru el.

Atâta pot acești oameni, să distrugă cultură, să ardă cărți și să pângărească civilizația.

 

 

11 comments

 1. Dacă niște idei sunt interzise înseamnă că ele nu pot fi exprimate, deci în principiu nu poate afla nimeni care sunt alea, adică oamenii n-au de unde să știe ce anume e interzis.

  https://www.sport.ro/show/vezi-cele-mai-tari-replici-cu-care-gigi-becali-a-uimit-lumea.html

  “Am citit Manualul razboinicului luminii cu doua markere. Cu galben am subliniat pasajele care mi-au placut si unde m-am identificat cu eroul cartii, iar cu verde pe cele care nu mi-au placut si nu le-am citit.”

 2. Altul fără treabă pe lume, care speră să fie remarcat si să intre la stăpân sau măcar să fie mângâiat pe cap ca un câine de pripas ce este.

 3. Olog Bragă ăsta e un mare prost cu spume.

 4. de studiat in timpul liber: Art 262 Distrugerea şi însuşirea de valori culturale ale popoarelor

 5. Ăsta este fostul “pârâciosul clasei”…care-și lua șuturi în cur și palme pe ceafă în pauze🤣

 6. N-am găsit “Art 262”.

  http://digdeeper.club/articles/browsers.xhtml#brave

  “it not only spies on you (archive) but is actively working against your privacy by whitelisting Facebook and Twitter trackers. Brave has also been soliciting donations in the name of other people without their consent!”

 7. Cunoasteti parerea mea despre Ion Antonescu, dar asta nu mă împiedică să spun: Felicitări domnule anticar! Sunteți un român demn care merită toată recunoștința noastră! Domnul și Maica Domnului să vă ajute!

 8. Purulent:))) mereu știi să le dai :)) toată stima .. bruckmann :))

 9. Sper să facă și David Sterian un articol despre camradul de mai sus.. in sensul sa l apere
  Sa l ridice în slăvi…. Apoi să își bage cucu in el pe motiv că nu e de rasa castrată

 10. Cartile au fost arse in decursul istoriei de catre fanaticii religiosi si politici: crestinii din Alexandria, catolici din Inchizitie, hiteristii, bolsevicii, talibanii, globalistii….

Leave a Reply

Your email address will not be published.