Home / Chestiunea Jidănească / Acești demenți care controleaza planeta

Acești demenți care controleaza planeta

Incorect Politic
Noiembrie 23, 2022

Acești demenți care controleaza planeta

Acești demenți care controleaza planeta

Via IonCoja:

Acest articol nu este o ficțiune. Se bazează pe date și fapte reale. Este o încercare de a găsi o explicație logică motivului pentru care lumea, întreaga lume pare să o fi luat razna, intrând într-o zodie neagră a patologicului și anormalității.

Desigur, cred că am auzit cu toții măcar o dată în viață, afirmația că ”jidanii conduc lumea”. Dacă am ascultat mai atent acest refren pretins conspiraționist, am aflat că grupuri, familii jidovești foarte bogate, dintre care Rockefeller și Rothschild sunt cele mai cunoscute, controlează cele mai mari bănci din lume și cele mai mari trusturi de presă.

Iar apoi, afirmațiile conspiraționiste par să o ia razna, căci jidanii devin responsabili cam pentru toate relele din lume: războaie (pe care le finanțează prin băncile lor), guverne (pe care le ridică și le doboară prin presa controlată de ei si prin finantarea electorala a partidelor), politici publice (ei fiind principalii promotori ai curentelor neo-marxiste, ai ideilor ”corectitudinii politice”, cum sunt incluziunea socială, non-discriminarea, fluiditatea de gen, etc.). Și pentru toate astea, partizanii acestor afirmații vin cu o grămadă de dovezi, devenind aproape imposibil să găsești un domeniu relevant în viața socială, artistică, politică, economică, financiară sau medicală, fără să dai la vârf de… jidani.

Evident că apare întrebarea justificată: cum se face că un grup etnic atât de mic, ce numără doar 16-18 milioane de membrii în întreaga lume (prin comparatie, populatia Romaniei la nivelul anului 2021, era de 19,12 milioane) , să devină atât de relevant în toate domeniile și să controleze practic direcția și dezvoltarea societății actuale ?!

Sunt ei o rasă superioară, sunt mai inteligenți decât ceilalți oameni ? Sunt copiii Lui Dumnezeu, au vreo înțelegere secretă cu acesta, prin care se simt îndreptățiți să conducă lumea ?

Fără a pune în sub semnul îndoielii prezența jidovească la nivelul structurilor de conducere din mai toate instituțiile sau domeniile relevante, voi încerca să răspund la cea mai arzătoare întrebare: ce anume îi face pe jidani atât de activi în zona de politici publice, de implicare în destinele Umanității ?

Răspunsul s-ar putea să fie unul care să nu placă iudeilor, în special celor askenazi, însă dovezile sunt acolo și nu pot fi ignorate. Statisticile arată că bolile psihice din rândul populației evreiești askenazi, în special schizofrenia, sunt de până la 14 ori mai mari decât în cazul oricărui alt grup etnic de pe Pământ.

Ca profil psihologic, se știe că persoanele schizofrenice sunt dotate cu o inteligență peste medie, îndeosebi paranoicii care elaborează narațiuni extrem de convingătoare ce au în centrul lor persoane celui bolnav, ce face obiectul persecuției.

O analiză sociologică la nivelul tendințelor manifeste în psihicul comunităților jidănești relevă atitudini șocant de asemănătoare cu cele observate în cazul paranoicilor: aceeași atitudine egotică, suprematistă (paranoicul se află mereu în centrul acțiunii, Universul se organizează în jurul său) din care derivă victimizarea și mania persecuției, manifestată virulent sub forma acuzelor de antisemitism.

În plus, se știe faptul că schizofrenia se manifestă episodic, bolnavii fiind în genere persoane funcționale social în perioadele dintre momentele de criză.

Paranoicii aflați la limita funcționalității sunt persoane extrem de motivate, active și care dau dovadă de o mare determinare care le face să își ducă la îndeplinire planurile, istoria conservând numeroase exemple de lideri paranoici care au antrenat în planurile lor popoare întregi.

Această constatare referitoare la jidanii askenazi are un caracter științific, statistic dincolo de orice dubiu, căci matematica nu minte, iar aceste cifre au făcut din populația askenazi una dintre cele mai analizate grupuri umane din punct de vedere genetic, în căutarea răspunsurilor care ar putea duce la vindecarea acestei maladii.

Prima referire la schizofrenia din rândul populației jidovești apare în Enciclopedia Iudaica, la începutul secolului trecut.

„Idioția și imbecilitatea se găsesc comparativ mai des în rândul iudeilor decât în ​​rândul non-iudeilor… Tipul mongol de idioție este, de asemenea, observat foarte frecvent în rândul evreilor… La evrei s-a observat că proporția de nebuni este foarte mare. Evreii sunt mai predispuși la psihoze acute de vârstă fragedă decât neevreii.” (The Jewish Encyclopaedia, Vol. VI (1904), pp. 556, 603-04)

Jidanii sunt mai supuși bolilor sistemului nervos decât celelalte rase și popoare printre care trăiesc. Isteria și neurastenia par a fi cele mai importante. frecvente. Unii medici cu mare experienţă în rândul jidanilor au mers chiar atât de departe încât au afirmat că cei mai mulţi dintre ei sunt neurastenici şi isterici”. (The Jewish Encyclopaedia, Vol. IX (1905), p. 225).
Citatele de mai sus nu sunt rodul imaginației înfierbântate a unor antisemiți, ele au fost citate ca atare în revists Psychiatric News, publicat de Asociația Americană de Psihiatrie. Data publicării: 25 octombrie 1972.

Dovezile că jidanii sunt purtători de schizofrenie sunt dezvăluite într-o lucrare pregătită pentru Jurnalul American de Psihiatrie de Dr. Arnold A. Hutschnecker, psihiatrul din New York care l-a tratat cândva pe președintele Nixon.

Într-un studiu intitulat „Boala mintală: boala evreiască”, dr. Hutschnecker a spus că, deși nu toți jidanii sunt bolnavi mintal, bolile mintale sunt foarte contagioase și jidanii sunt principalele surse de infecție.

Dr. Hutschnecker a afirmat că fiecare jidan se naște cu semințele schizofreniei și tocmai acest fapt explică persecuția la nivel mondial a jidanilor.

Lumea ar fi mai plină de compasiune față de jidani dacă s-ar înțelege în general că jidanii nu sunt responsabili pentru condiția lor”. a spus dr. Hutschnecker. „Schizofrenia este faptul care creează la jidani o dorință compulsivă de persecuție”.

Dr. Hutschnecker a subliniat că bolile mintale specifice jidanilor se manifestă prin incapacitatea lor de a face diferența între bine și rău. El a spus că, deși legea canonică jidovească recunoaște virtuțile răbdării, umilinței și integrității, jidanii sunt agresivi, răzbunători și necinstiți.

În timp ce jidanii atacă americanii neevrei pentru rasism, Israelul este cea mai rasistă țară din lume”, a spus dr. Hutschnecker.

Jidanii, potrivit doctorului Hutschnecker, își manifestă boala mintală prin paranoia lor. El a explicat că paranoiacul nu numai că își imaginează că este persecutat, dar creează în mod deliberat situații care vor transforma persecuția în realitate.

Dr. Hutschnecker a spus că tot ce trebuie să facă o persoană pentru a vedea paranoia jidănească în acțiune este să călătorească cu metroul din New York. De nouă ori din zece, a spus el, cel care te împinge din drum va fi jidan.

Jidanul speră că vei riposta în natură și atunci când o faci, își poate spune că ești antisemit”.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a spus dr. Hutschnecker, liderii jidani din Anglia și Statele Unite au știut despre teribilul masacru al jidanilor de către naziști. Dar, a afirmat el, atunci când oficialii Departamentului de Stat au vrut să se pronunțe împotriva masacrului, au fost reduși la tăcere de către organizațiile jidovești. Jidovimea organizată, a spus el, dorea ca masacrul să continue pentru a trezi simpatia lumii.

Dr. Hutschnecker a asemănat nevoia jidanilor de a fi persecutați cu genul de nebunie în care persoana afectată se mutilează. El a spus că cei care se mutilează o fac pentru că își doresc simpatie pentru ei înșiși. Dar, a adăugat el, astfel de persoane își dezvăluie nebunia desfigurandu-se în așa fel încât să trezească repulsie mai degrabă decât simpatie.

Dr. Hutschnecker a observat că incidența bolilor mintale a crescut în Statele Unite, direct proporțional cu creșterea populației jidovești.

Marea migrație jidovească în Statele Unite a început la sfârșitul secolului al XIX-lea”, a spus dr. Hutschnecker. „În 1900 erau 1.058.135 de jidani în Statele Unite; în 1970 erau 5.868.555; o creștere de 454,8%. În 1900 erau 62.112 persoane internate în spitalele publice de psihiatrie din Statele Unite; în 1970 au fost 74.337, 02%. În aceeași perioadă, populația SUA a crescut de la 76.212.368 la 203.211.926, o creștere de 166,6%. Înainte de afluxul de jidani din Europa, Statele Unite ale Americii erau o națiune sănătoasă mintal. Dar acest lucru nu mai este adevărat.

Dr. Hutschnecker și-a fundamentat afirmația că Statele Unite nu mai sunt o națiune sănătoasă din punct de vedere mintal, citându-l pe dr. David Rosenthal, șeful laboratorului de psihologie de la Institutul Național de Sănătate Mintală, care a estimat recent că peste 60.000.000 de oameni din Statele Unite suferă de o formă de „tulburare a spectrului schizofrenic”. Menționând că dr. Rosenthal este jidan, dr. Hutschnecker a spus că jidanii par să fie mândri în mod pervers de răspândirea bolilor mintale.

În prezent, statisticile arată că la nivelul anului 2021 SUA are populația cu cel mai mare număr de schizofrenici din lume, un procent de 0,47%, aproape dublu față de media la nivel mondial !

Dr. Hutschnecker a spus că cuvântul „schizofrenie” a fost dat bolilor mintale de dr. Eugen Blueler, un psihiatru elvețian, în 1911. Înainte de acea perioadă, era cunoscut sub numele de „dementa praecox”, numele folosit de descoperitorul său, dr. Emil Kraepelin. Mai târziu, potrivit dr. Hutschnecker, aceleiași boli i s-a dat numele de „nevroză” de către dr. Sigmund Freud.

Simptomele schizofreniei au fost recunoscute aproape simultan de Bleuler, Kraepelin și Freud într-un moment în care evreii se mutau în clasa de mijloc bogată”, a spus dr. Hutschnecker. „Anterior, ei au fost ignorați ca entitate socială și rasială de către medicii din acea epocă. Au devenit importanți clinic când au început să se amestece cu neevreii”.

Dr. Hutschnecker a spus că cercetările dr. Jacques S. Gottlieb de la Universitatea de Stat Wayne indică faptul că schizofrenia este cauzată de deformarea proteinei alfa-două-globuline, care la schizofrenici are formă de tirbușon. Proteina deformată este aparent cauzată de un virus pe care, crede dr. Hutschnecker, jidanii îl transmit gentililor cu care intră în contact. El a spus că, deoarece cei descendenți din popoarele vest-europene nu și-au construit o imunitate la virus, sunt deosebit de vulnerabili la boală.

Nu există nicio îndoială în mintea mea”, a spus dr. Hutschnecker, „că jidanii au infectat poporul american cu schizofrenie. Jidanii sunt purtători ai bolii și aceasta va atinge proporții epidemice dacă știința nu dezvoltă un vaccin care să o contracareze”.

Un jidan învață, ca parte a studiilor sale de Talmud, că crimele împotriva neamurilor, cum ar fi genocidul, uciderea în masă, abuzul asupra copiilor etc. sunt considerate servicii sfinte pentru Dumnezeu. Biblia și Talmudul, cărțile sfinte ale urii, care ordonă tinerilor jidanilor nevinovați să urască, să ucidă, să înșele, să alunge, să jefuiască goyimii în numele lui Dumnezeu. Acest lucru lasă nu numai o adâncitură asupra structurii lor mentale, dar le transformă sufletul într-o deformare spirituală purulentă.

Ei trăiesc și lucrează împreună cu non-jidani în comunități din întreaga lume, placându-și vecinii neamuri, bucurându-se de cultura lor și chiar uneori îndrăgostindu-se de membrii goyim de sex opus. Cu toate acestea, din cauza legii stricte și a restricțiilor (bazate pe puritatea rasială) impuse lor, ei sunt forțați să crească și să se dezvolte într-o lume în care învață abilitățile de a respecta o singură poruncă și de a trăi o viață dublă. Dilema cu care se confruntă jidanul obișnuit este că trebuie să se supună interpretării de către Rabini a legilor lui Dumnezeu.

Ei au educat mințile tinere ale națiunii jidovești să disprețuiască, să subjugă, să privească cu dispreț și chiar să urască lumea nejidovească. Nerespectarea acestor porunci sfinte are ca rezultat, așa cum sunt învățate, o pedeapsă severă din partea lui Dumnezeu. Acest lucru trebuie să aibă ca rezultat o aberație mentală în rândul comunității jidovești.

Pacienții urâți de exemplu ai acestei boli mintale grave, care îi afectează pe jidani, sunt neo-conservatorii Americii care par să se bucure să ducă războaie în Orientul Mijlociu.

 Va urma…

surse:

https://www.haaretz.com/2013-11-26/ty-article/.premium/ashkenazi-gene-increases-schizophrenia/0000017f-e04b-d75c-a7ff-fccfa3e10000

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/7973467/

https://ourworldindata.org/grapher/share-of-population-with-schizophrenia?tab=table

https://debatepolitics.livejournal.com/305172.html

Nota Redacției Incorect Politic: Analiza este interesantă, însă întrebarea “De ce sunt jidanii mai bolnavi mintal decât ceilalți?” nu are un răspuns complet și satisfăcător. Desigur că educația religioasă și credința în Talmud joacă un rol important, dar un rol si mai important îl joacă tăierea împrejur de ziua a 8-a, efectuată la momentul în care se dezvoltă glanda genitală interstițială, acest procedeu o dereglează iremediabil, deturnând omul din punct de vedere endocrin, astfel că jidanul nu va mai fi întreg pe tot parcursul vieții, nici fizic, nici psihic, fapt care-l determină să fie nevrotic.

4 comments

  1. „Dar, a afirmat el, atunci când oficialii Departamentului de Stat au vrut să se pronunțe împotriva masacrului, au fost reduși la tăcere de către organizațiile jidovești. Jidovimea organizată, a spus el, dorea ca masacrul să continue pentru a trezi simpatia lumii.”
    Scopul principal pentru care nu doar că încurajau, dar se pare că l-au și urmărit , deloc dezinteresați a fost să dispară o mulțime dintre ei dovediți și cu alte infirmități, nu doar psihice , ci mai ales fizice ce prea băteau la ochi ( schilozi, strâmbi, muți , chiori) în rândurile lor și se zice că chiar aceasta a fost adevărata „purificare etnică” de care l-au acuzat până la urmă pe Hitler deși ei erau interesați a avea loc , deoarece neamul lor, prin căsătoriile doar între ei ( veri de-a doilea se căsătoreau între ei fără probleme) și de aici degenerarea urmașilor care începuse să fie prea evidentă și stânjenitoare pentru ei .

  2. “Proteina deformată este aparent cauzată de un virus” – asta o poate spune si Alrahatu; problema cu dl. coja e ca nu prea isi struneste blogul,dincolo de orice alt argument “comunicarea” prin “internet” (prin scris,in general) e o boala sociala perfida.

  3. Primarul Gabriela Firea a venit, în şedinţa CGMB de miercuri, echipată cu halat şi mască de protecţie pentru a se proteja de „viruşii guvernamentali”. Şi consilierii PSD şi-au adus măşti de protecţie. -dl. coja a ajuns la nivelul lu firea……..sau au intrat bubulii pe fir.

  4. cu alte cuvinte: articolul asta e mai mult decat CORECT POLITIC! (mai lipsesc nishte prelegeri marxiste despre “libertatea e necesitatea inteleasa”).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *