Home / Internațional / Noul virus henipa descoperit în China: „Așteptați să vedeți cât de grav este Langya”

Noul virus henipa descoperit în China: „Așteptați să vedeți cât de grav este Langya”

Carolina Gunderode
Incorect Politic
August 12, 2022

Noul virus henipa descoperit în China: „Așteptați să vedeți cât de grav este Langya”

Noul virus henipa descoperit în China: „Așteptați să vedeți cât de grav este Langya”

O nouă zoonoză a fost descoperită în China. Aceasta este o infecție care poate sări de la un rezervor animal la oameni, cum ar fi Covid-19. I s-a dat numele Langya și acum sunt cunoscute 35 de cazuri. Potrivit virologului Marc Van Ranst, noi viruși sunt descoperiți în mod regulat și rămâne de văzut cât de grav este acest lucru.

Potrivit unui raport intitulat „A Zoonotic Henipavirus in Febrile Patients in China”, din influenta revista medicala „ The New England Journal of Medicine ”, este implicat un nou henipavirus, cel mai cunoscut dintre care este virusul Nipah, si virusul Hendra. . Primul virus în special are o reputație proastă. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), rata mortalității în Nipah incurabil este de 40 până la 75%.

Pacienții cu Langya au dezvoltat o gamă variată de simptome, cum ar fi febră (100 la sută dintre pacienți), oboseală (54 la sută), tuse (50 la sută), pierderea poftei de mâncare (50 la sută), dureri musculare (46 la sută), greață (38 la sută). la sută), dureri de cap (35 la sută) și vărsături (35 la sută).

insuficienta hepatica

A existat, de asemenea, o scădere a numărului de celule albe din sânge la 54 la sută dintre pacienți, număr scăzut de trombocite la 35 la sută, insuficiență hepatică la 35 la sută și insuficiență renală la 8 la sută. Dintre cei 35 de pacienți – toți descoperiți în provinciile din estul Chinei Shandong și Henan – 26 nu aveau nicio boală de bază de niciun fel.

Nu a fost raportată încă nicio transmitere de la om la om, potrivit Centrelor pentru Controlul Bolilor (CDC) din Taiwan. Directorul general Chuang Jen-hsiang a declarat pentru Taipei Times. Pacienții nu au avut contact strâns unul cu celălalt sau posibilă expunere comună.

De asemenea, urmărirea contactelor nu a evidențiat nicio infecție la contacte apropiate și rude. Acest lucru ar putea indica infecții sporadice, dar CDC încă nu a aflat dacă virusul poate fi transmis de la persoană la persoană sau nu. Până când acest lucru este clar, oamenii sunt îndemnați să fie atenți.

Un test pe 25 de specii de animale sălbatice indică scorpii drept un posibil rezervor pentru noul virus. Virusul a fost găsit la 27 la sută dintre scorpii testați.

Potrivit virologului Marc Van Ranst, în prezent există doar cazuri raportate în China și nimeni nu a murit. „Pacienții au un sindrom asemănător gripei cu afectare a funcției renale și hepatice”, spune el.

Serios?

Potrivit acestuia, se descoperă în mod regulat noi viruși. De obicei sunt zoonoze. Este grav? „Asta rămâne de văzut. 35 de cazuri este puțin. Și încă nu avem idee despre infecțiile asimptomatice.”

Laboratorul lui Van Ranst dezvoltă deja un test PCR specific.

sursa: jurnalul belgian HLN

Nieuw henipavirus ontdekt in China: „Af te wachten hoe ernstig Langya is”

7 comments

  1. Incoerentul Politic

    Sper sa reușească sa scoata si un test PCR la prostie si inca unul care sa spuna cine trebuie lăsat in viata si cine nu.

  2. In martie 2020 a fost “virusul” Corona, iar in 2022 s-a descoperit “virusul” Langya… observati ca este acelasi scenariu !
    Astia ne iau drept imbecili!

    ALO? “Patriarhia” ? “Sfântul Sinod”? Se aude ?!?!?
    Ce faceti ? Nu avertizati Românii de Imensa Manipulare in care traiesc?!?!? Ce mai asteptati ?!?!?
    Daca slugilor umile si criminale, care conduc România, nu le pasa de Poporul Român, macar voi “Preasfintitilor” sa spuneti Adevarul. Dar asa cum v-ati lepadat si l-ati tradat pe HRISTOS la sinodul din Creta din 06.06.2016 ( 666), tot asa faceti si cu ortodocsii. Atunci ca si acum tradati pe DOMNUL si poporul credincios.
    TRADATORILOR ! Cei care guverneaza Tara, sunt la fel de necinstiti ca si voi. Nici lor , nici voua, nu va pasa ca au murit sute de mii in urma vaccinului ucigas. Caci daca v-ar pasa si ati avea frica de DUMNEZEU, ati tuna in fata Sfântului Altar, avertizând oamenii.
    Din fericire mai sunt câtiva Preoti si Calugari care spun Adevarul. Cinste lor! Le sarut dreapta si ma rog pt. ei.

    Nu va faceti iluzii! Nici voi”Preasfintitilor” si nici voi guvernantilor! Toti sunteti slugile netrebnice ale Sinagogii Satanei!
    Va veni vremea, când veti da socoteala de tradarea voastra. Timpul este aproape…..

    • Cum să deschidă gurița MareleAlb ??!! să-și piardă merțanele, palatele și conturile??!! Nneeaaahh !!!
      Las*poulimea prostovană să se înțepe și să crape pe capete, important e să nu le scadă burțile și privilegiile lor !!!!

    • _ @(*Mos Stan / August 15, 2022 at 10:32 pm: …In martie 2020 a fost “virusul” Corona, iar in 2022 s-a descoperit “virusul” Langya… & … TRADATORILOR ! … & … Cinste lor! Le sarut dreapta si ma rog pt. ei.*)

      -„Mos Stan”, …las-o mai moale / lasă-te pe tînjală cu „Le sarut dreapta …”, …ca nu cumva să aibă în piele și sub unghii niscaiva „viruși” contactați „de la mîngîiatul vreunei pisici sau păsărele: …pupăză, cuc, …etc.

      -Cît despre afirmația: -„Nu va faceti iluzii! Nici voi”Preasfintitilor” si nici voi guvernantilor! Toti sunteti slugile netrebnice ale Sinagogii Satanei!
      Va veni vremea, când veti da socoteala de tradarea voastra. Timpul este aproape…..”: …

      -Doar „Dracul Știe”, …Cel Ales între cei 12 Apostoli, …

      ##(((pentru „Mintuire / Vînzarea / Descoperirea ADEVĂRULUI” / „Nivelul OMEGA” în Evoluție, …(vezi) _ Evoluția 1/1-4 _ Romania 10/14-?!!!)))##

      _ Ioan 6/70,71: …

      -*70. Isus le-a raspuns: “Nu v-am ales Eu pe voi cei doisprezece? Si totusi unul din voi este Un Drac.”

      71. Vorbea despre Iuda, fiul lui Simon Iscarioteanul; Caci el avea sa-L vanda: El, Unul Din Cei Doisprezece.*

      – Sigur că da! Este posibil ca din 2023, să înceapă marea „Prăjeală”, implicite „Exploziile Solare”, combinate /(coroborate), cu „Exploziile Viruso-logice” … & …
      +++

      _ Isaia 1/(10-2022),23,29-31: …

      -*21. Vai, cetatea aceea credincioasa, cum a ajuns o curva! Era plina de judecata, dreptatea locuia in ea, si acum e plina de ucigasi!

      22. Argintul tau s-a prefacut in zgura, si vinul tau cel ales a fost amestecat cu apa.

      23. Mai marii tai sunt razvratiti si partasi cu hotii, toti iubesc mita si alearga dupa plata, orfanului nu-i fac dreptate, si pricina vaduvei n-ajunge pana la ei.*, …

      +++

      _ 2 Petru 3/10: …

      -*10. Ziua Domnului insa va veni ca un hot. In ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare caldura, si pamantul, cu tot ce este pe el, va arde.*

      +++
      _ Mica (2/1-3); 3/11: …

      -*11. Capeteniile cetatii judeca pentru daruri, preotii lui invata pe popor pentru plata, si prorocii lui prorocesc pe bani; si mai indraznesc apoi sa se bizuie pe Domnul si zic: “Oare nu este Domnul in mijlocul nostru? Nu ne poate atinge nicio nenorocire!”*
      +++

      _ Mica 7/1-4: …

      -*1. Vai de mine! Caci parca sunt la strangerea poamelor si la strangerea bobitelor dupa culesul strugurilor: nu mai este niciun strugure de mancare, nici cea dintai smochina dorita de sufletul meu!

      2. S-a dus omul de bine din tara si nu mai este niciun om cinstit printre oameni; Toti stau la panda ca sa verse sange, fiecare intinde o cursa fratelui sau.

      3. Mainile lor sunt indreptate sa faca rau: Carmuitorul cere daruri („mită, taxe, impozite), Judecatorul cere plata, cel mare isi arata pe fata ce doreste cu lacomie, si astfel merg mana-n mana.

      4. Cel mai bun dintre ei este ca un maracine, cel mai cinstit este mai rau decat un tufis de spini. Ziua vestita de toti prorocii Tai, pedeapsa Ta se apropie! Atunci va fi uluiala lor.*

      +++

      _ Maleahi 2/1-3,9: …

      -*1. Acum, catre voi se indreapta porunca aceasta, preotilor!

      2. Daca nu veti asculta, daca nu va veti pune inima ca sa dati slava Numelui Meu, zice Domnul ostirilor, voi arunca in voi blestemul si voi blestema binecuvantarile voastre; da, le-am si blestemat, pentru ca n-aveti pe inima porunca Mea.

      3. Iata, va voi nimici samanta si va voi arunca balega in fata, balega vitelor pe care le jertfiti, si veti fi luati impreuna cu ele.

      9. De aceea si Eu va voi face sa fiti dispretuiti si injositi inaintea intregului popor, pentru ca n-ati pazit caile Mele, ci cautati la fata oamenilor, cand talmaciti Legea.”*

      +++

      _ Maleahi 3/7-9: …

      -*7. Din vremea parintilor vostri voi v-ati abatut de la poruncile Mele si nu le-ati pazit. Intoarceti-va la Mine, si Ma voi intoarce si Eu la voi, zice Domnul ostirilor. Dar voi intrebati: -“In ce trebuie sa ne intoarcem?”

      8. Se cade sa insele un om pe Dumnezeu cum Ma inselati voi? Dar voi intrebati: -“Cu ce Te-am inselat?” Cu zeciuielile si darurile de mancare.

      9. Sunteti blestemati cata vreme cautati sa Ma inselati, tot poporul in intregime!*

      = Cu stimă. -Mesia _ Fapte 3/16-2022,(2023); _ Romania 10/4,(14-Cum?!!! Ghicești ?),16-2022; _ Isaia 6/8-12,(13 _ Romania 5/14); _ Daniel 12/1,4,(7_ Romania),9,(13,10,3 -Urmează!); _ Isaia 29/10-13,(14 – Urmează!); _ Fapte 17/23-25 -„Înțelegi?!!!”, … & … _ Luca 18/7,(8 – ?!!!)

    • _ @(* Mos Stan, … & … „Dar asa cum v-ati lepadat si l-ati tradat pe HRISTOS la sinodul din Creta din 06.06.2016 ( 666), tot asa faceti si cu ortodocsii. Atunci ca si acum tradati pe DOMNUL si poporul credincios. *)

      -„Mos Stan”, …dacă binevoiești, te rog să scrii (aici) ceva concret despre „sinodul din Creta din 06.06.2016 ( 666)”, … respectiv despre „trădarea implicită, despre care ai scris”.

      -Eu știu doar că la „presupusul sinod” -(?!!!), din Creta, …a fost „o farsă”, atîta timp cît „nu au invitat reprezentanții tuturor Cultelor Ortodoxe, de pe Pămînt”, …

      la care, „întrebînd un fals dascăl ortodox, …din care motive nu au invitat și Ortodoxia Rusă & Ukrainiană”, …(reproșîndu-i că nu au voie să batjocorească ADEVĂRUL prin „intervenții politice” / gășcăreală și prosteală impropriu denumită „Politică”), …

      acela Mi-a răspuns că „au avut ordin / interdicție de la U.E” … -?!!!!!!!!!!

      -Cum comentezi ? -Mulțumesc anticipat.
      = Cu stimă. -Mesia.

  3. In legatura cu testul PCR si restul testelor :

    NU ACCEPTATI ABSOLUT NICI-UN TEST! NU VA DATI ADN-UL ! NOI SUNTEM CREATURA CEA MAI SUBLIMA SI APARTINEM MARELUI CREATOR, CEL CE A FACUT CERUL SI PAMÂNTUL si OMUL.

    In toate testele se ascunde vaccinul, deci sa nu acceptam nimic de la mamona. Trupul si sufletul nostru apartin lui DUMNEZEU, deci LUI sa-i dam totul. Si chiar Viata daca HRISTOS ne-o cere.

  4. _ @(*Noul Virus*).

    _*Extras* din Blogul personal (vezi ziua / Subiectul): …

    miercuri, 17 august 2022
    @(*Subiect Editat*): _ Facerea 6/3; _ Ioan 11/9; _ Psalmul 90/9,10; _ Iacov 4/14; _ Facerea 3/19: …-„Evoluția Astrală Influiențează și DeTermină Softul Bio-Logic-Genetic” & „120 de ani” = „Echi-Valența” Ceasurilor din *Ziua Lumină – 12 Ore*, implicit „Tabelul Elementelor Chimice al lui Medvedev”, …*implicit „cerebral” & „Cununa de Spini din Aur”* _ Ioan 19/2,5,2022,(30,37); _ Luca 16/29-31; _ Apocalipsa 1/1,8; 3/(1-3),17-2022.

    marți, 11 ianuarie 2022

    _ @ (* https://ioncoja.ro/80-de-ani-varsta-apogeului/ *): …

    -Copie „comentariu / mesaj”: …

    Gheorghe 11 ianuarie 2022 la 3:44 pm – Raspunde
    Comentariul a fost aprobat, …de către Prof.Dr.Univ. Coja IOAN, …„Robul Dumnezeirii lui D-zeu, în Imperiul Roman (_ Matei 27/62-666), în vremea de pe urmă” _ Daniel 8/26; 12/1,4,(7_ Roman),9,(13,10,3).
    … & …
    #(*așa cum Nu este valabil „Același VACCIN”, pentru toată Populația Planetei – la grămadă, …„unele categorii de indivizi suportîndu-le, iar altele suferind reacții adverse, și poate mai grav „afecțiuni iremediabile / decesul ?!!!”, …

    ca reacții implicite în faptul că nu este recomandată injectarea cu același tip de ARNm la toți indivizii, tipurile de ARN autohton individual fiind diferite, …„diferențele implicite în genetica individuală, sau de grup putînd fi comparabile și cu diferențele temperamentale” (sau precum diferențele de ADN dintre Carnivore și Rumegătoare), Cercetarea Științifică trebuind să identifice „cele 12 mari grupuri / grupări, de individualități umane, care au Evoluat potrivit Legii Facerii (_ Facerea 1/24-31; _ Apocalipsa 22/1,2), …în interiorul cărora pot fi identificate 12 tipuri de ARN autohton individual și / sau, „de grup”, și, …abia apoi descoperite 12 tipuri de ARNm care ar putea „contracara atacurile virusologice”, respectiv întreținerea sau repararea imunității, … & … _ 1 Tesaloniceni 5/19-2022, …acum _ 11.01.2022, … „A Treia Zi / Mileniul III _ 2 Petru 3/7,8, …„Cercetarea Științifică în domeniul Microbiologiei nedepășind stadiul „Empirismului”, … inclusiv referitor la mesajul „Colegiului de Medicină de la Universitatea George Washington …& …SURSA: New England Medical Journal”, …și la toate celelalte Instituții OMS care fabrică prin metode empirice „Vaccinurile”, posibil și probabil în goana după Bani _ Luca 12/15; _ 1 Timotei 6/9,10)#

    și nu există similitudine perfectă între „Roduri / Roade, avînd Softul Biologic încriptat în ARN”: …

    -„Rodul Viei (Strugurele) și Rodul Pomului Roditor (Mărul, Părul, etc.), …care prin „rodul lor: -Știința / Cunoștința, Hrănesc Omenirea”, …explicite în profeții _ Osea 4/6-12; _ Maleahi 2/1-9; 3/7-9, …

    #(privitor la „hrană” _ Matei 4/4, …precum „Peștii” _ Ioan 6/9-14; 21/3-21,2022)#, …

    (deci incomparabile) cu „lipsa rodului bălăriilor (Pălămida, Neghina, Mătrăguna …etc.), care cresc totodată, renăscănd ciclic „Printre Pomii Roditori”/„În Vie”/„În Grădina Eden”, …

    și, concomitent „comportamentul prăduitoarelor din junglă / pustiu / deșert-ăciune: …hiene, șacali, coioți, crocodili, lilieci și alte dobitoace fără minte (_ Iuda 1/10-16), …care „au intrat în Granițele Romaniei, sărind gardul (_ Ioan 10/1,10-16), cu complicitatea colaboraționiștilor trădători și vînzători de Popor și Resurse & Țară – Romania, …
    și care, nu se mai satură să „jefuiască, Turma Mică / Rămășița (_ Romania 11/3-10), precum lupii îmbrăcați în haine de oi” _ Matei 23/2-34; _ Maleahi 2/1-9; 3/7-9, …

    principiile fiind aplicabile concret / „comparabile în fond”, și în privința „Religiilor”, …

    #(inventariați toate „cultele religioase”, care bîntuiesc prin Romania, …dintre care unii Îndrăznesc Să Ceară, Legiferînd”, felurite indemnizații, salarii și pensii in contexte „religioase / mistico-superstițioase”, …

    care nu au nicio legătură cu „Adevărul”, …implicit în „Tradițiile Poporului Roman, relevante și Revelatoare ale Tainei Dumnezeirii” _ Apocalipsa 10/7; _ Romania 16/25; _ Coloseni 1/26, …„Tradiții / Datini, …încă *netîlcuite*” _ Ioan 4/25; 5/39)#, …

    „ancestrală / primordială” fiind (în principiu) Ortodoxia care s-a născut în arealul Moesia /(Sudul și Nordul Istrului), …evoluînd de la „inclusiv Grecia”, …

    #(și spre Apus în unele arealuri, acaparate deznădăjduitor de Catolicism, …care, s-a „Schismuit datorită vicleniei, din Ortodoxie”)#, …

    pînă spre „inclusiv Volga / Urali” – aici vezi „Ortodoxia Rusă & Ukraineană”; … & …

    -În concordanță și conformitate (cu profețiile): …

    _ 1 Timotei 6/17-21,(2022 -în derulare): … #

    = Cu stimă. -Mesia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *