Home / Educativ / Anunț important pentru țară

Anunț important pentru țară

Alexandru Sicleru
Incorect Politic
Februarue 5, 2021

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU ȚARĂ

În atenția organizațiilor naționaliste cu adevărat patriotice

Dragi compatrioți!

Ieri  a avut loc condamnarea criminală a Eroului nostru contemporan, scriitorul și publicistul patriot , col. Vasile Zarnescu, condamnare care s-a efectuat în baza legii disciminatorii, Legea 217/2015 care permite judecarea și arestarea oricărui cetățean român care neagă “holocaustul” . Această condamnare este începutul prigoanei pe care evreii au pornit-o împotriva românilor. Faptul că dl. col. Zarnescu a fost condamnat dovedește clar că liberă exprimare în public a negării “holocaustului”, orală sau în scris, va suferi consecința arestării și condamnării. Astfel,  s-a creat un precedent pe care evreii îl vor exploata la maximum.

De aceea, prin prezentul anunț, fac un apel către toate organizațiile naționaliste adevărate, patriotice, să se unească și să contracareze ofensivă evreiască printr-o campanie de amploare, prin mitinguri și demonstrații, prin care să cerem achitarea d-lui col. Zarnescu! Români, dacă nu facem acest lucru, vom fi sclavi în propria noastră țară și evreii vor prelua toate funcțiile de conducere ale statului român! Paharul s-a umplut, nu se mai poate!

*

Nota redacției Incorect Politic: Vestea condamnării d-lui col. Zărnescu trebuie să circule în lung și în lat pentru a-i determina pe cât mai mulți semeni să conștientizeze că reprezintă un abuz fără precedent în România postdecembristă, că prin eliminarea libertății de exprimare ne-am întors în comunism și acest lucru va avea consecințe din gele mai groaznice pentru toate celelalte libertăți ale noastre. Salutăm inițiativa domnului Sicleru și promitem într-un articol viitor că vom prezenta concret ce poate face fiecare dintre noi pentru a ajuta cauza domnului Zărnescu, care este și cauza poporului român.

5 comments

  1. am ban pe toate site-urile media populare, nu stiu pe nimeni care imi impartaseste idealurile, dau mai departe mesajul dar nu am speranta… au castigat ciorile si mai ales jidanii

  2. Schema clasica: stapanii dau legi care ii favorizeaza pe ei si ii ingenuncheaza si mai mult pe sclavi.
    Trebuie lucrat cu inteligenta..la papusari

  3. Vasilică Militaru

    Sentința unei instanțe de judecată din România, împotriva domnului Vasile Zărnescu, reprezintă o încălcare flagrantă a art.30 din Constituția României, intitulat “Libertatea de exprimare”: “(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisă.”.
    Condamnarea domnului Vasile Zărnescu, reprezintă condamnarea dreptului de a avea propria opinie asupra unui subiect, oricare ar fi el. Justiția românească nu s-a grăbit să condamne textele de incitare la ură rasială, interetnică și religioasă și de promovare a unor acte de vandalism și genocid săvârșite de triburile sălbatice ale lui Israel și descrise explicit în Biblia sau Sfânta Scriptură.
    Justiția din România nu mai reprezintă de mult interesele românilor.

  4. E clara comanda politica si executia “retinuta” (fara executare), RITUALICA a Dlui Colonel Zarnescu.
    BOTNITA POLITICO-ISTORICA.
    … peste botnita fraudei pandemice.
    Sigur nu se termin aici… recurs, alta forma de atac… juristii stiu: DOVEZI si MARTORI FAPTICI ai fraudei holocaustice… ca la pensii de urmasi de holocaustisti vad ca se face reclama “la greu”!
    O fi cu aparenta legala decizia dar judecrea se face “in litera si in spiritul ;egii”, nu doar filologic – da’ judecatorii stiu asta, cand nu sint corupti si santajabili. N-or fi toti, ce credeti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *