Home / Actualitate / În România activează o miliție reziduală de pe vremea Anei Pauker

În România activează o miliție reziduală de pe vremea Anei Pauker

Mihai Șerban
Incorect Politic
Februarie 5, 2021

În România activează o miliție reziduală de pe vremea Anei Pauker

În România activează o miliție reziduală de pe vremea Anei Pauker.

Vasile I. Zărnescu a fost condamnat pentru negarea unui holocaust… Nu cel românesc, perpetuat subversiv de 31 de ani, ci un holocaust hotărât de procesul “extraordinar” de la Nurnberg. Procesul care a dat impresia că este ordonat și dirijat direct de Ana Pauker, în care nu s-a permis descărcarea acuzaților (apărarea), acuzațiile fiind considerate dovezi destul de satisfăcătoare.

Apoi au urmat legile liberticide, cerute și inițiate de aceiași judecători-procurori alogeni, viitori miniștrii și șefi de state, mari proprietari de vite și de porci, cum spunea vizionarul George Orwell.

Eu nu sunt extraordinar, dar atunci îi acuz pe Aurel Vainer, Alexandru Florian și Silviu Vexler de asociere în vederea menținerii unei dictaturi criminale în România!

Eu nu am cunoștințe despre aceste subiecte holocaustologice de peste graniță, nu sunt nici neamț de confesie materială, nici istoric-propagandă și cu atât mai puțin băgător de seamă în chetă de reușită socio-economică, așa cum a glosat Norman Finkelstein despre coreligionarii săi holocaustologi de meserie, când nu sunt escroci de profesie…

Poate mi-a scăpat ceva în această afacere și, de făpt, Vasile Zărnescu a fost condamnat pentru un holocaust imaginar perpetuat de români împotriva jidanilor? Sau poate că este condamnat de un “institut” (ilegal după Constituție), finanțat cu bani publici să vâneze, să amenințe, să reducă la tăcere și, în circumstanțe excepționale, chiar să închidă personalități de prin plan, intelectuali și jurnaliști cinstiți sau, pur și simplu, patrioți români și mărturisitori ai neamului?

Vasile Zărnescu este condamnat pentru că, în plină “criză sanitară”, o alogenă din Franța s-a gândit să ne taie finanțarea pentru spitalele-crematorii, în timp ce “institutul” rușinii naționale, care calomniază, înjură și persecută români în țara lor, este finanțat cu tunul din banii publici…

Nu cumva Vasile Zărnescu a fost condamnat pentru că Mircea Vulcănescu este batjocorit și condamnat la uitare de un institut alogen întreținut cu bani publici, care comandă Bisericii Ortodoxe cine este sau nu demn de pomenire… înțelegeți ideea, oameni buni?

Mircea Vulcănescu este un EROU al neamului românesc! Elie Wiesel este un dușman al neamului românesc!

Întreb și eu, câți bani sunt sustrași anual din buzunarul românilor pentru a susține regimul de teroare neo-NKVD-ist împotriva românilor?

Iată ce scria vizionarul Vasile Zărnescu în cadrul petiției inițiată împotriva adoptării legii Vexler, din 2018, semnată de, atenție… 1800 de români!?

“Dacă „Legea lui Vexler“ (…), va fi adoptată de un Parlament trădător, dincolo de obturarea completă a libertății cuvântului și a opiniei, în pericol se află chiar libertatea viitoare a cetățenilor țării, care, din disperare, vor încerca să denunțe și să se opună agresiunilor materiale, fizice, axiologice și spirituale comise contra României. Dacă românii nu reacționează și nu semnează Petiția de față ca să respingem proiectul lui Vexler și, în genere, nu se revoltă radical și prompt contra acestor legi liberticide, trebuie să înțeleagă că se închid singuri în viitorul Gulag românesc – se bagă singuri și inconștient la gherlă! Dacă rămân la fel de indiferenți cum sunt acum – de parcă ar fi drogați −, atunci riscăm ca în România să poruncească din nou dogmele viclene ale iudeo-stalinismului.    
Românii trebuie să înțeleagă că proiectul înaintat de Vexler et Co. nu se bazează pe o realitate actuală, proprie și națională – căci nu există antisemitism în România! –, ci face parte dintr-un premeditat și vast proiect politico-polițienesc paneuropean și transatlantic de preîntâmpinare și reprimare promptă și totală a viitoarelor nemulțumiri din partea contestatarilor, îndeosebi a jurnaliștilor și intelectualilor onești și independenți, care vor încerca să denunțe acest viraj istoric, această tragică reîntoarcere la timpurile judeo-bolșevice, din anii 1945-1964, reîntoarcere înlesnită de nefasta retrovoluție din decembrie 1989!”

Vasile Zărnescu a făcut remarci deranjante, considerate antisemite, dar acestea sunt, într-adevăr, expresia unor opinii, care, mâine, în România, îi va atinge pe toți cei care îndrăznesc să accepte acest abuz.

De fapt, Vasile Zărnescu a fost condamnat pentru că, asemenea lui Petre Țuțea, s-a luptat o viață întreagă pentru un popor fără dragoste pentru generațiile viitoare.

Dacă ar fi luptat pentru măreția Ungariei, probabil că ar fi fost onorat cu o statuie măreață în centrul orașului, alături de Horthy Miklós… Dar a luptat pentru măreția României, o enigmă în zilele noastre.

Ca apărător al țării reale și al Adevărului, indiferent de prețul plătit pentru acest ideal disprețuit în România post-suverană, susțin libertatea totală de exprimare și solicit abrogarea legilor liberticide votate de viermii parlamentului de ocupație din 2018, sub presiunea miliției dirijată de comisarii neo-NKVD-iști, care activează în România în spatele institutului de ocupație – Elie Wiesel.

Cer, de asemenea, tuturor naționaliștilor adevărați să susțină și să se asocieze demersurilor viitoare, în vederea anulării acestei condamnări abuzive, deoarece Vasile Zărnescu nu a negat niciodată suferința și jertfa imemorială a poporului român în lupta sa – de aproape 8 decenii! – cu hidra kominternistă, de care nu a reușit să scape nici în 2022! 

Deplin Solidar cu Domnul Colonel Vasile Zărnescu, 

Mihai Șerban

 

3 comments

  1. Aţi ridicat excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor legale de incriminare?

  2. NU SE MAI POATE SPUNE NIMIC !
    STAREA DE FAPT DEVINE SUFOCANTA !
    SE PUNE CAPACUL DE PLUMB ASUPRA ROMANILOR !
    AI „DREPTUL LA OPINIE” DOAR DACA SPUI CA HOLOCAUSTUL A EXISTAT !

    ACESTA ESTE UN GUVERN DE OCUPATIE CARE SCOATE SI APLICA LEGILE CELE MAI SCELERATE ASUPRA CELOR MAI INTEGRI ROMANI, PRECUM ESTE EXTREM DE CINSTITUL SI DE CURAJOSUL PATRIOT ROMAN,, COLONELUL VASILE ZARNESCU !

    TREBUIE MASIV DEMONSTRAT CONTRA SUFOCARII POPORULUI ROMAN – CULTURAL SI EXISTENTIAL .

    SI IN MOD SPECIAL CONTRA CONDAMNARII PE CAT DE NEDREPTE PE ATAT DE REVOLTATOARE , A DOMNULUI COLONEL VASILE ZARNESCU !

    OCROTESTE-L, DOAMNE !

  3. Nu exista judecare fara probe si fara martori.
    Decat impotriva crestinilor si pentru ascunderera adevarului.
    ….
    Nu cred ca a negat… nu se poate nega ceva care nu a fost dovedit si care este imposibil de petrecut in realitatea fizica in care traim, deci – nu a putut exista?
    Negarea – ca afirmatie – poate fi atribuita doar in relatie cu REALITAEA OBIECTIVA. Nu este cazul.
    Daca s-ar fi dovedit ca vreun jidan a fost ars DE VIU pentru religia sa – ca asta e holocaust-izarea, definita ca arderea de viu pentru credinta, in cultul mozaic – era urat sa contrazici REALITATEA FIZICA.
    Dar respingerea fanteziilor face parte din reactia unei persoane sanatoase mintal.
    Faptul ca Dl. Colonel Zarnescu ne-a adus in fata scrierile altor persoane care cunosteau direct ce s-a petrecut, de regula jidani (fie si respinsi de propaganda anti-crestina) nu il poate face vinovat de vreo incalcare a oricarei legi.
    Vexler si gasca sa interzica la sinagoga celor din tribul lor sa mai “dea pe goarna”, adica sa nu mai dezvaluie ADEVARUL.
    Anti-crestinismul este impotrivirea fata de Adevar, respingerea realitatii fizice obiective si caderea in suferinta bolii psihice numita SCHIZOFRENIE.
    Marxismul, ca proiect reusit iudaic asta stimuleaza, schizofrenia indusa.
    Diferenta intre realitate si fictiune este diferenta dintre logica si dialectica iudaica.
    Cel ce este de de acord cu jidanii (cel putin in aceasta afacere profitabila generatii la rand, … pana la “victoria finala” asupra crestinismului!), de fapt este schizofrenic intelectual.
    — actiune continua, asta trebuie: CU “CARTILE” pe masa!
    A se vedea procesul din Canada…
    https://revisionists.com/revisionists/zundel.html
    “… Zundel was perhaps best known as the defiant defendant in the much-publicized “Holocaust Trials” of 1985 and 1988. He was brought to court in Toronto on a charge of “publishing false news,” and specifically for publishing a reprint edition of a booklet entitled Did Six Million Really Die?.

    Zundel’s two lengthy trials — the 1985 trial lasted two months, and the 1988 trial lasted four months – were something like full scale debates on the Holocaust issue. For the first time ever, “Holocaust survivors” and Holocaust historians were closely and critically questioned under oath about their claims and views.

    To wage the legal battle that was forced upon him, he brought together an impressive international team of researchers, legal specialists, scholars, and many others. From numerous libraries and archives in North America and Europe, this group assembled at the “Zundelhaus” in Toronto one of the most extensive collections of evidence anywhere on this chapter of history.

    Among those who testified on Zundel’s behalf in the trials were Robert Faurisson, David Irving, Mark Weber, William Lindsey, Udo Walendy, and Bradley Smith. As a result of the two trials, an enormous quantity of evidence and testimony challenging the prevailing Holocaust narrative was presented to the court and thereby was made part of the permanent public record. Perhaps the most important of this evidence was the historic testimony of American gas chamber expert Fred Leuchter about his on-site forensic examination of the alleged extermination gas chambers in Poland.

    Zundel was found guilty in the 1985 trial, but the verdict was set aside by the provincial appeals court. It ruled that the judge in that trial had, among other things, given improper instructions to the jury, and had improperly excluded defense evidence. At the conclusion of the second Zundel trial in May 1988, a jury declared him guilty. A few days later, he was sentenced to nine months imprisonment.

    French scholar Robert Faurisson wrote at the time: “Zundel may once again go to prison for his research and beliefs or be threatened with deportation. All this is possible. Anything may happen when there is an intellectual crisis and a realignment of historical concepts of such a dimension. Revisionism is the great intellectual adventure of the end of this century. Whatever happens, Ernst Zundel is already the victor.”

    On appeal, Canada’s Supreme Court threw out the 1988 conviction, declaring on August 27, 1992, that the archaic “false news” law under which Zundel had been tried and convicted was a violation of the country’s Charter of Rights. This was more than a personal vindication by Canada’s highest court; Ernst Zundel secured an important victory for the rights of all Canadians.

    His next great legal battle was fought out before the Canadian Human Rights Tribunal in Toronto on charges, instigated by Jewish groups, of promoting “hatred or contempt” against Jews through the “Zundelsite” website, operated by Ingrid Rimland from the United States. In this legal action, as the Tribunal’s presiding Commissioner declared, the truth or validity of the supposedly “hateful” items was not a consideration. (Ultimately the Tribunal declared the “Zundelsite” to be unlawful, but because it is based in the US, the ruling has been unenforceable.) …”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *