Home / Actualitate / Filosemitism în AUR!? A fost George Simion șantajat?

Filosemitism în AUR!? A fost George Simion șantajat?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 21, 2020

 

Filosemitism la cel mai înalt nivel din AUR? De ce?

A fost șantajat? Alftel nu-mi explic de ce simte nevoia să propage aceeași placă neomarxistă despre diversitate și minoritățile mult iubite, lăudând jurnaliști din Israel.

Sau poate e șah în 33 de dimensiuni care face parte din strategia de campanie pentru alegerile prezidențiale din 2024? Mai știu pe cineva care a avut încredere în lobbyiști izraelieni* crezând că va câștiga alegerile, iar acum e la pârnaie. Liviu Dragnea.

George Simion, chiar nu trebuie să spui lucrurile astea ca să te placă lumea. Românii te plac deja pentru că ești român și te lupți pentru dreptatea românilor. Nu asculta de consilieri cosmopoliți care-ți șoptesc minciuni, cum că dacă te dai liderul tuturor românilor, indiferent de etnie și orientare sexuală, vei câștiga alegerile. Posibil, dar cu ajutorul STS-ului, nu al românilor care s-au săturat să audă aceleași lozinci de sorginte soroșistă.

Spune ce simți tu cu adevărat, ai legitimitatea și puterea să acționezi ca reprezentant al intereselor naționale românești. Spune răspicat ROMÂNIA PRIMA și Românii pe primul loc. Nu ai nimic de valoare de pierdut, ai totul de câștigat.

Mai lipsește să organizeze o conferință de presă în care vorbește despre holocaustul din România și promite combaterea antisemitismului.

 

#MândrieRomaniaMareMinorități

Minoritătile au contribuit decisiv la dezvoltarea României, inclusiv prin comiterea primului atentat terorist. Mulțumesc Max Goldstein, jidane.

Buciumul scrie, În ziua de 8 decembrie 1920, avea loc primul atentat terorist după formarea României Mari şi primul săvârşit cu o bombă pe teritoriul românesc. Actul sângeros a fost pus la cale de către o celulă radicală comunistă, condusă de militantul de etnie evriască Max Goldstein. Din grupul criminal mai făceau parte Saul Osias și Leon Lichtblau, la rândul lor evrei.

https://en.wikipedia.org/wiki/Max_Goldstein

George Simion, nu ceda șantajului, încrederea de care beneficiezi se pierde rapid dacă ajungi să folosești limbajul neomarxist, “mândrindu-te” cu minoritățile care ne-au schingiuit în experimentul Pitești, ne-au violat în invazia bolșevică și ne-au genocidat în regimul comunist.  Ne-am săturat să auzim de dimineața până seara cât de bun e multiculturalismul și diversitatea. Vrem să fim stăpâni în țara noastră.

Cu ochii pe AUR

Ca George Simion să demonstreze inclusiv detractorilor săi că  este liderul adevărat pe care-l așteaptă România, trebuie să susțină interesele românilor în primul rând.

Nu românilor de cetățenie, ci Românilor de sânge românesc.

Ulterior după ce nu mai suntem tratați în propria țară ca niște cetățeni de rang inferior,  putem să vorbim și despre minorități, dar nu înainte.

România prima.

Românii pe primul loc.

 

20 comments

  1. Stimate domnule Sterie Ciumetti,
    NU există „ lobbyiști israeliți ”, ci „ lobbyiști izraelieni ”! „ Israeliții ” erau pe vremea lui „Moise”.
    Între noi fie vorba, Moise nici nu a existat, ci e o piesă în balivernele vetero-testamentare. NU se știe unde este mormîntul lui Moise. Un personaj atît de important – făcător de „religie” – să nu aibă un mormînt? Fie și unul prefabricat, acolo, ca să se ducă jidanii în pelerinaj la el? Este adevărat că nici noi nu știm u nde este mormîntul mareșalului IOn Antonescu, dar aceasta e tot din vina jidanilor bolșevici, care l-au asasinat și i-au ascuns mormîntul!
    Dintre sechelele vehiculate de propaganda jidănească face parte și sintagma „cultul mozaic”. De ex., potlogarul Aurel Vainer își intitulează organizația sa „Federația Comunităților Evreilor din România-Cultul Mozaic”! Cu accent pe a: „Mozáic”; dar trebuie pus accentul pe i: „mozaíc”! Deoarece comunitățile jidănești din toată lumea sunt compuse exclusiv din corcituri aglutinate în ultimele trei milenii. „Iudeii biblilci” nu au existat nici în vremurile „biblice”.
    Ca atare, e bine să fiți mai atent la folosirea termenilor. Trebuie să educați lumea, nu să o dezinformați ca Aurel Vainer. Nici măcar din greșeală, din neatenție sau din necunoașterea istoriei religioase.
    Mulțumesc pentru publicarea promptă a apologiei mele referitoare la regretatul Marius-Albin Marinescu!

    • Vă mulțumesc pentru atenționare, m-am referit la faptul că lobbyiștii sunt din Israel, nu că ar fi israeliți biblici. Pentru a evita confuzia, am actualizat textul.

      • Antichitate: israel-ITI
        Actualitate: Israel-I
        Refuza denumirea biblica pentru a disocia componenta religioasa, rabinica de compomenta politica, secularista, ambel active in societate.
        Un motiv puternic este influenta rabinilor in a indica celor care-i “urmeaza” pe cins sa voteze; acolo nu e i-moral ca iderii religiosi sa influenteze alegerile si adoptarea legilor.

        Noi le spunem israeliENI, cu sounem ungureni, munteni, severineni… pentru a semnifica locul de origine.
        Da, se aude iZra… nu iSra.. ina nu este promovata public acesta forma.
        =============
        Da’ cati baga de seama sau se informeaza despre diferente?

  2. @Vasile Zarnescu : “NU se știe unde este mormîntul lui Moise. Un personaj atît de important – făcător de „religie” – să nu aibă un mormînt? ”

    Din moment ce se stie ca “i-ati omorat pe toti profetii si proorocii” , de ce (si unde) ar avea mormant toti acesti profeti si prooroci ucisi ?! Se cunoaste mormantul vreunuia (pana la Hristos, al carui mormant a fost descoperit aproape 3 secole mai tarziu, in sec.al IV-lea, sub Constantin cel Mare) ?

  3. Este prima greșeală vizibilă de comunicare a lui Simion, care demonstrează lipsa de fond intelectual și moral. Sper să nu devină viral. În ceea ce îi prevestește pe consilieri, ar trebui să știe că aceștia, în general, te ajută să pierzi contactul cu cei care te-au plebiscitat și nu numai. Șahul în 33 de dimensiuni nu este niciodată câștigător pentru goimi pentru că, de fapt, șahul are 666 de dimensiuni – exemplu lui Trump este cât se poate de clar. Nimeni, niciodată, nu câștigă o partidă de șah cu diavolul. Dacă Simion începe atât de repede cu poezia cosmopolită și Diana Sosoaca său Claudiu Târziu nu-l readuce la un nivel de gândire naționalist românesc, lăsând minoritățile pentru ceea ce sunt, detalii dintr-un ansamblu, uneori subversive (jidanii-ungurii), o să fie identificat drept rebut, vierme, anti-român, iar colegii de partid o să piardă masiv încrederea oamenilor. E foarte simplu, românii au înțeles că țara lor e orientată de personalul politic în solda și interesul unei minorități organizate, aceasta se rănește cu miliardele României datorită religiei obligatorii numită Shoah, iar românii sunt striviți și omorâți de acest personal politic.

  4. “Sau poate e șah în 33 de dimensiuni care face parte din strategia de campanie pentru alegerile prezidențiale din 2024”

    “Spune ce simți tu cu adevărat, ai legitimitatea și puterea să acționezi ca reprezentant al intereselor naționale românești.”

    Voi aveti impresia ca el spune ce spune fiindca e fortat? Inteleg ironia, dar e de plans. De plans fiindca exista oameni care vad salvarea Romaniei in acest individ.

  5. Românii n-ar trebui sa isi arunce increderea in AUR.
    Să așteptăm să vedem ce fac in parlament, pentru că dacă își vor arunca încrederea, și AUR ajunge să facă declarații ZOG în care își cer scuze de la iudei, sodomiți și țigani atunci vor deveni demoralizați și vor crede că ei sunt “ăia răi”.

  6. Domnule Sterie Ciumetti, AUR e o creație MOSSAD via FSB fost KGB. Toată conducerea este evreiească. Ce așteptări vă imaginați că am putea avea de la ei?

    Eu mă uit cu nedumerire cum este posibil ca dupa ani de expunere la minciuni evreiești, oameni ca dvs si enorm de multi alții să nu puteți detecta aspecte orbitoare de asemenea importanță.

    Și este atât de simplu și ușor de identificat falșii prooroci: scrie negru pe alb in Scriptură la Matei 7.15 la 20, mai ales la 20!!!!!

    Atenție, nu faptele (care sunt diversiuni) ci roadele.

    • Dovada, pentru fiecare din conducere ca e … talmudist (babilonian sau “de” Ierusalim)!

      “Evreu” semnifica o functie religioasa – lucrator la templu, propovaduitor al Torei, s.a.m.d…. nu este etnie, nici apartenenta la Trib ci desemneaza un “vrajmas al lui Hristos”.
      Explica-ne ce legatura are AUR cu profetii (biblici) ca sa-i invoci aici.
      Daca nu esti in stare, poate revii si retragi acuzatii – a fi talmudist “mascat” este o impostura condamnabila.

      • Dovezi cer numai bandiții care știu că dovezile sunt singura metoda prin care nu se poate stabili adevarul.

        A se vedea Portcoalele Intelepților din Sion cap XVI cum intregul grup de bandiți internaționali se ocupă cu distrugerea dovezilor iar pentru cum descopera ei adevarul tot ei arată în prima propozirtie din Cap. I.

        Textul si subiectul comentariului dvs. dovedește că faceți parte din aceeași grupare de bandiți conspirați ca si conducera AUR dar si conducerea turturor celorlalte organizatii politice, statale si “civice” vizibile si active. Aici ați ajuns atat de repede pentru ca aveți ca misiune sa monitorizați acest site și v-ați alertat când adevărul a fost scos la lumină deși lucrați cu miile de oameni de peste 12 ani la pregatirea diversiunii AUR și conspiraera conducerii.

  7. Oamenii nici măcar nu-și dau seama cum și când sunt programați să gândească corect politic. George Simion e clar că nu e o persoană foarte inteligentă (motiv pt care a și fost pus la conducerea partidului); face și el ce vede că fac alții ”de dreapta” din vest și ce consideră că se așteaptă de la el să facă.
    N-ar fi exclus ca AUR să fi fost creat la ordinul Mossad așa cum USR a fost creat la ordinul globaliștilor din vest.

  8. Pe Sosoaca o cheamă Ivanovici… Sănătatovici!!!

  9. AUR are in carticica lor cuprogramul pe care o tot raspandeau faptul ca nationalismul lor NU este bazat pe etinie sau alte idei “rasiste”

    Si au primit un clan intreg de tigani. In fata sediului AUR din strada Traian era mereu un VW mare, o limuzina passat sau din ala mai mare, vopsita complet in AUR, cam neromanesc…..

    Si Eugen Simion (nume un pic dubios, dar poate fi romanesc) si Sosoaca (nume si comportament dubios, dar poate fii romanesc) au niste fizionomii suspecte, si nasuri suspecte? Nu or fi sange curat? Or fi jid…alogeni vroiam sa zic sau Doamne fereste tigani.

  10. o fi stratagema?
    ca nici Iisus nu a respins pe nimeni, afara de viclenii farisei si saduchei si levti

    • Stratagema asta e prea des întâlnită la așa zisele “partide de dreapta.” Până și Salvini s-a apucat să bage placa cu “antisemitismul e o problemă”, asta nu l-a împiedicat să fie dat jos și să reintre în obscuritate.

  11. AUR nu este nicidecum, ceea ce se vrea sa para. Cine se va lasa amagit de AUR, va fi dez-amagit.

  12. Măi, da schimbaţi fontul ăsta, că nu citim cod. Vă rog 🙂

  13. Greseala voastra ca ati crezut in niste conservatori marca PRM, astia sunt genul de ”nationalisti” care ar felicita garoi ca Cabral sau alte ciori atata timp cat sunt in portul national si cu tricolorul in mana. N-au nici o constiinta rasiala.
    Nu mai zic de faptul ca daca stati sa cautati multi din AUR sunt pe fileu cu interlopii cioroi, unii find ciori pe bune. Se vede dupa mutre.
    Astia nu-s nationalisti. Sunt doar o diversiune patrioata civica marca Trump care zice de secarea mlastinii pentru fatada, dar nu o sa faca nimic.

  14. >sah
    incepeti si voi cu qtardisme d-astea… AUR e opozitie controlata cu globalisiti si comunisti in furnte, iar Simion e un cioroi borat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *