Home / Chestiunea Jidănească / Primii Teroriști din România

Primii Teroriști din România

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 10, 2017

 

 

Evreii mereu au fost predispuşi spre terorism, iar primii teroriști din România au acționat sub comanda lui Max Goldstein. Astăzi se ascund în spatele fațadei victimizării.

Faptul că au fost expulzaţi din 109 ţări nu înseamnă că sunt victime, ci că ţările acelea au acţionat sub instinctul conservării, precum acționează un organism gazdă  pentru a înlătura un agent dăunător.

Istoria evreilor este bine documentată de către Academia Română şi textul poate fi citit pe ioncoja.ro.

În 1920, primii teroriști din România au pus o bombă artizanală în Senat, vrând să-l asasineze pe demnitarul naționalist Octavian Goga.

În 2017 ei nu mai instalează bombe în Senat, ci încearcă să redenumească străzi, să dea jos statui, să şteargă istoria naţională. Metodele lor s-au schimbat, dar ura a rămas aceeaşi.

Buciumul.ro scrie:

Sigur că anumite pagini din istoria României nu convin acelor cercuri politice care astăzi încearcă să smulgă naţiunile de pe linia lor de viaţă, în tentativa de ridicare a unei noi ordini Europene fundamentată pe însăşi negarea fundamentului creştin al civilizaţiei sale milenare şi identităţii naţionale a popoarelor ce o alcătuiesc.

Cum adică identităţi naţionale, goy? Toţi oamenii sunt egali, nu contează naţionalitatea. Creştinism? Pfft, mistică şi superstiţie. Mai bine crezi în bani. Nu vrei un împrumut?

În ziua de 8 decembrie 1920, avea loc primul atentat terorist după formarea României Mari şi primul săvârşit cu o bombă pe teritoriul românesc. Actul sângeros a fost pus la cale de către o celulă radicală comunistă, condusă de militantul de etnie evriască Max Goldstein. Din grupul criminal mai făceau parte Saul Osias și Leon Lichtblau, la rândul lor evrei.

primii teroristi
Max Goldstein

Aceştia au instalat o bombă artizanală în Senatul României care în urma exploziei, care a avut loc la ora 14.30 înainte de reînceperea şedinţei de plen, i-a ucis pe Ministrul de justiţie, Dimitrie Greceanu (decedat la spital), pe episcopul greco-catolic Demetriu Radu și pe Spirea Gheorghiu (decedat la spital). Au existat şi răniţi, printre care președintele Senatului, Constantin Coandă, episcopul ortodox Nifon și episcopul ortodox Roman Ciorogariu.

primii teroriști din România

Implicarea etnicilor evrei, în special a celor din tânăra generaţie, în activităţile clandestine şi antistatale de tip comunist, după 1919, este notorie, ea fiind reflectată în arhivele Siguranţei şi ale Ministerului de Interne, în special pe teritoriu Basarabiei unde în mod frecvent se produceau acte de terorism împotriva populaţiei majoritar româneşti. Iată ce declara ministrul de interne din acea perioadă, Constantin ARGETOIANU (mason redutabil, de grad 33 şi Mare Patron al Ordinului Masoneriei Naţionale), în memoriile sale: ”Aproape fiecare evreu a fost în acei ani un agent al Moscovei… Pentru faptul că guvernul Sovietelor era aproape exclusiv în mâna coreligionarilor lor, evreii din România au văzut în comunism posibilitatea de a se înstăpâni şi asupra ţării noastre şi s-au pus pe lucru.”

primii teroriști din România

Faptul că bolşevicii erau evrei nu este o noutate, informaţia este accesibilă oricui efectuează o căutare pe internet.

Experienţele cu primii teroriști din România explică arhitectura Bucureştiului din prezent:

About Incorect Politic

Revoluție prin educație.

Check Also

Jandarmii au încercat să-i intimideze pe participanții la marșul martirilor temnițelor comuniste

Incorect Politic | Mărturie de la marșul de pe 14 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *