Home / Internațional / O Poză Cât Un Manual de Istorie

O Poză Cât Un Manual de Istorie

Sterie Ciumeti
Incorect Politic
Aprilie 15, 2019

O Poză Cât Un Manual de Istorie

4 comments

  1. Unii internauți au afirmat că poza este o făcătură. Un asemenea eveniment – dacă ar fi existat – ar fi fost mult comentat în presa internațională, deci e mai mult decît posibil să fie un fals, fiindcă fabricarea unor asemenea colaje este la îndemîna oricărui IT-ist priceput. Și, mai zic unii internauți, e imoral să-i faci o astfel de reclamă denigratoare papei de la Roma. Dar există multe cărți de „Istorie a papilor” – cele mai multe scrise în arealul catolic -, din care reiese că istoria papilor nu este decît istoria criminalității organizate. Așa că o poză în plus nu mai contează pentru prestigiul puternic șifonat al papei de la Roma. Desigur, o excepția a fost papa Ioan Paul I, care a fost asasinat după 30 de zile de pontificat, fiindcă, pus intempestiv în această funcție de cei care l-au crezut un naiv și un provincial pe care-l vor manevra facil, a încercat să curețe „grajdurile lui Augias”! Or, prin asta, a răscolit una dintre cele mai puternice mafii, reprezentată de curia papală, cu acțiune planetară.
    Pe de altă parte, marele nostru ministru de Externe, escelența sa Teodor Meleșcanu, ne-a esplicat, recent, că în toată viața lui a învățat că trebuie să-i fie teamă de două entități: jidănimea internațională și Vatican. Deci, o legătură există între cele două entități și nu numai în mintea omniscientului Meleșcanu. Asta l-o fi înfuriat și pe cel care a confecționat poza ireverențioasă, chiar dacă se știe că papa Ioan Paul al II-lea a fost agent al C.I.A. care a sprijinit logistic și financiar Sindicatul Solidarnosti, din Polonia.
    La fel s-a spus și că „Protocoalele înțelepților Sionului” este un fals comis de un ministru de Interne al Rusiei țariste, dar, ce coincidență, cele scrise acolo s-au adeverit și se înfăptuiesc pe zi ce trece. Ghinion!

  2. caroline gunderode

    DOMNULE ZARNESCU , PRIVITI FILMUL DIN CARE ESTE EXTRASA POZA – N-ARE CUM SA FIE FALSA ………….

    link:
    https://www.youtube.com/watch?v=YAQrjnJOUIo
    titlu:
    Pope Francis kisses the hands of Rothschild, Rockefeller
    265 views

    The Truth Documentary
    Published on Jan 8, 2019
    Pope Francis kisses the hands of Rothschild, Rockefeller. With billions in the bank, the Rockefeller family has become a symbol of wealth and conspiracy. So how did they become so influential?

    Pope Francis submits to Rockefeller business. Pope Francis conspiracy has it that he is controlled in part by powerful families that own businesses such as the American oil industry and control an oil monopoly David Rockefeller, Nelson Rockefeller, and the Rothschild family.

    -~-~~-~~~-~~-~-
    You may be interested in “RFID Chip 5G Technology (Implants have started! 2019)”
    https://www.youtube.com/watch?v=9kALU
    -~-~~-~~~-~~-~-

  3. Fotografia este un montaj dupa videoul realizat cu ocazia intalnirii Papei Francisc cu evrei supravietuitori ai lagarelor de exterminare naziste, la Yad Vashem in anul 2014, deci este un fals grosolan si criminal la adresa comunitatii catolice. Iata dovada, incepand de la 16:34: https://www.youtube.com/watch?v=JYFpbPTwPkM&t=1188s .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *