Home / Știrea zilei / Ziua Victoriei – Hitler e Mort!

Ziua Victoriei – Hitler e Mort!

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorectPolitic
August 23, 2018

Ziua Victoriei - Hitler e Mort!

Ziua Victoriei - Hitler e Mort!

Ziua Victoriei - Hitler e Mort!

 

Fiind 23 august, ziua eliberării de sub bestiile fasciste, este firesc să sărbătorim nu doar emanciparea României de sub întunericul xenofobie generată de naționalism extremist, dar și marea victorie a forțelor aliate împotriva lui Hitler. Datorită lor, astăzi trăim într-o societate…în care fiecare individ are dreptul să-și aleagă genul, să-și declare fără frică orientarea sexuală și, prin instrumentele de apărare a drepturilor omului (CNCD), să amenințe pe oricine nu îi respectă percepția asupra realității.

Am ajuns pe partea bună a istoriei, totul datorită sacrificiului acelor eroi din al doilea război mondial. Te invit să vizionezi alături de mine videoclipul de mai jos, pentru a ne aminti de ce a fost importantă lupta împotriva Germaniei naziste și care au fost urmările victoriei aliaților.

Ca urmări mă refer, desigur, la progres civilizațional, drepturile omului și egalitate între oameni, o lume mai bună, mai liberă, mai iubitoare și mai tolerantă cu cei care au o altă opinie decât cea a majorității. Scopuri nobile și care nu sunt încă pe deplin înțelese de umanitate, o mare provocare a secolului nostru este să reușim emanciparea minorităților vulnerabile (transexuali, musulmani, pedofili, otherkini, zoofili, etc) de sub tirania majorității opresoare (creștinii heterosexuali albi). Dar până una alta, haidem azi să ne bucurăm de cât am reușit să facem de la sfârșitul războiului și până acum.

Să privim clipul:

2 comments

  1. sau: https://www.youtube.com/watch?v=IP7NzrvPye0

    la noi youtube este folosit doar de sorosiștii care cheamă la lupte de stradă; în Marea Britanie, SUA etc. există multe canale naționaliste de youtube- acolo unii oameni s-au trezit la realitate, la noi încă se doarme (cu foarte puține excepții).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *