Home / Internațional / Willie Dillie a Fost o Eroină

Willie Dillie a Fost o Eroină

MNR
Incorect Politic
Februarie 6, 2019

Willie Dillie a fost o femeie excepțională, care a iubit Europa și a dorit să o apere. Ea a fost membră a partidului anti-imigrație Freedom Party din Olanda și membră a consiliului orășenesc de la Haga.

Willie Dillie a Fost o Eroină

În februarie 2016 Willie  a spus într-o postare video pe media socială că singura soluție pentru Islam este o bombă nucleară. Evident că stânga cea vigilentă a ieșit la atac, ea a fost catalogată ca fiind rasistă s.a.m.d.

Pe data de 6 august 2018 ea a postat un nou videoclip în care anunța că urmează să se retragă din viață politică deoarece se teme pentru siguranța copiilor ei. Se vede clar că este foarte traumatizată și schimbată. Ea povestește cum a fost răpită cu un an în urmă, și violată cu brutalitate de către un grup de musulmani.

Întreaga confesiune aici:

https://www.bitchute.com/video/bFQMhlP1ncCx/

Willie spune că cel  care a ordonat atacul este Arnoud van Doorn, fost membru Geert Wilders, partid de dreapta anti-migrație. Armoud  a părăsit partidul și s-a convertit la Islam.

După ce animalele au violat-o pe Willie au întrebat-o “Acum crezi în Allah?”.

Willie s-a sinucis la 2 zile după acea postare, nu a putut să își revină din șocul suferit.

Ce s-a întâmplat cu această femeie este rezultatul politicilor progresiste din Europa. Atacuri la adresa politicienilor anti-migrație din diferite țări au ajuns să fie o normalitate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *