Home / Știrea zilei / VIDEO: Un tată care-și iubește copilul IZBUCNEȘTE în fața școlii: “NU ACCEPT SĂ SE BATĂ JOC DE COPIII MEI”

VIDEO: Un tată care-și iubește copilul IZBUCNEȘTE în fața școlii: “NU ACCEPT SĂ SE BATĂ JOC DE COPIII MEI”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 16, 2020

În sfârșit o reacție firească printre masele robotizate.

Vor demoniza pe acei părinți care nu-și lasă copiii să fie terorizați, acuzându-i de boală mintală pentru că îi expun la Covid. “Nu putem să-i lăsăm, statul trebuie să intervină ca în Finlanda”, răpind copiii de lângă părinți și crescându-i în spiritul supușeniei față de ATGOR. S-ar putea evita acest viitor distopic doar dacă un număr foarte mare se revoltă.

Scene similare cu ce se întâmplă astăzi regăsim în cartea ieromonahului Savatie Baştovoi, Diavolul este politic-corect.

Părinții dau cel mai important examen. Se conformează cu însclavagizarea copiilor lor sau acționează pentru a-și apăra drepturile?

 

3 comments

 1. “Savatie Baștovoi a primit premiul pentru poezie al Uniunii Scriitorilor din Moldova pentru volumul Elefantul Promis. pentru același volum a obținut Premiul Salonului Național de Carte de la Iași și Premiul pentru Debut al Fundației Soros.” Frumos din partea lui Georgică, nu m-aș fi așteptat să promoveze scriitori ortodocși.

 2. Imediat pe la min 1:40, Pierre Jovanovic – finantist – a reperat in Zero Hedge , in The Telegraph, in Daily Mail si are chiar impresia ca a vazut acelasi lucru si in New York Times, ca in Anglia in Martie -Aprilie …crede ca era de fapt Aprilie – au reperat 600.000 teste care erau deja contaminate cu covid !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Adica infectau oamenii cand le faceau testul . Acelasi lucru s-a intamplat in Spania .
  Dar aceest lucru nu se poate face decat de catre profesionisti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  In Anglia in acest timp Gordon Brown cerea instaurarea provizorie a unui guvern mondial .
  Se stie exact unde a fost fabricat covid 19: la institutul Pasteur din Hanoi si ca unul dintre elementele compozante este malaria , adica de fapt au amestecat HIV(care genereaza boala SIDA) cu malaria

  titlul videoului cu Pierre Jovanovic:

  MASQUE : Une Taxe pour Respirer ?
  38,909 views
  •Sep 13, 2020
  3.3K61SHARESAVE

  MASQUE : Une Taxe pour Respirer ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *