Home / Știrea zilei / VIDEO HALUCINANT! O persoană se prăbușește imediat după vaccinare. Oițele își așteaptă rândul fără să reacționeze

VIDEO HALUCINANT! O persoană se prăbușește imediat după vaccinare. Oițele își așteaptă rândul fără să reacționeze

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iulie 23, 2021

Se prăbușește imediat după înțepare.

Nici măcar botnița nu i-o dau jos!

Observați oile cât de liniștite așteaptă să le vină rândul. Halucinant‼️

21 comments

 1. Adevarata pandemie este cea de PROSTIE, pentru care nu exista leac.

  Daca PROSTIA ar durea ar fi mare jale pe acest pamant.

  E bine si asa pentru ca asa numarul prostilor scade.

 2. Fals domnule Mihai. Leacul este injecția, e logic, argumentul e imbatabil si ineficient sa stai sa scornești motive sa nu omori zeci de milioane de zombi. Este la fel de eficient cum erau gropile comune de dupa ww2. Cei ce fac asta nu sunt proști dar nu pot schimba sistemul spunând adevărul deoarece majoritatea oricum sunt incapabili să înțeleagă realitatea in care trăiesc. Nu sunt de acord cu ce se întâmplă ca sa știți dar inteleg mașinațiunile din spatele scenei.

 3. Apropo de vaccinare:
  https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/vicepremierul-barna-mersul-la-mall-ar-putea-fi-conditionat-de-vaccinare.html
  Accesul la mall ar putea fi condiționat de vaccinare.
  Dan Barna: “Dacă vrem să nu ne mai întoarcem la perioada de restricţii care ne-a chinuit atât de mult, e necesar să ne vaccinăm. Dacă nu reuşim să creştem acest procent de vaccinare la nivel naţional, vom avea cu toţii probleme legate de tot ceea ce a înseamnat perioada aceea dificilă la care nu mai vrem să ne întoarcem. Şi gândim toate tipurile de măsuri posibile prin care să îi încurajăm pe oameni, în mediul rural mai ales, pentru că acolo avem o rată foarte mică, să meargă să se vaccineze”, a declarat vicepremierul.

 4. Lasand la o parte gluma, ce dracu facem? Astia ne vor obliga sa ne vaccinam, este clar. Daca francezii nu au iesit in strada cu ghilotinele, cum as fi sperat, e clar ca nu este opozitie serioasa nicaieri in lume.

  • Sincer, nu știu. Omniprezentul Vasilică zicea că vaccinarea obligatorie e o falsă problemă. Când vorbești cu oamenii, chiar și ăia care-ți dau dreptate au câte o scuză. N-am timp să merg la proteste, oricum nu se rezolvă nimic, are Dumnezeu grijă, șamd, aș veni la protest dar am treabă… Pur și simplu albii nu mai vor să trăiască. Indiferent de țară.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ aiurel Omniprezentul îți transmite că minți cu nerușinare. Nu am spus că vaccinarea obligatorie este o falsă problemă ci că mass-media a intrat în jocul manipulatorilor care au creat o falsă problemă. Lupta cu pandemia ascunde alte jocuri de putere, satanice. Mă uit pe active news și constat că nu mai există alte probleme în România. În afară de propaganda adusă ierarhiei Bisericii (conturile lui Victoraș Roncea știu mai bine de ce) și de lupta cu pandemia, nimic. Chiar nu ați avut timp să vedeți că și teroriștii lumii s-au liniștit de când cu pandemia? Chiar nu ați văzut că refugiații din Siria, în afară de câțiva bezemtici, nu mai vor să vină în Europa panemizată? Aiurel, revino-ți din aiureală și pune-ți mintea la lucru.

    • Lucrează tot timpul, ce bine ar fi dacă ar lucra și a ta. Că dacă ar face-o, ai găsi ceva mai inteligent decăt să te iei de nick-ul meu. Și dacă erai atăt de deștept pe cât pretinzi, ai fi știu că “refugiații din Siria” n-au nimic în comun cu țara aia în marea majoritate a cazurilor.
     Deci încă o dată zici că e o falsă problemă. Când s-ar putea să nu mai poți cumpăra mâncare fără vaccin nu prea văd cum ar putea să fie o “falsă” problemă.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Florin Faci ce spune Dumnezeu. Dacă nu vrei să te vaccinezi, nu o faci și gata. Stai calm că nu o să fugă nimeni cu seringa după tine. Dacă impun ăștia restricții majore, te duci singur cu capul în laț și te vaccinezi. Dacă ai tăria celor au făcut pușcărie vreo 21 de ani, dă-te curajos și înfruntă-i. Mântuirea este o chestiune individuală.

 5. “simptom extrapiramidal”-probabil deja s-a dus pe copca.

 6. adica substantzele din injectzie i-au ajuns direct la cerebel.

 7. Redactia, ati putea intreba “organele” daca ne vaccinam cat mai avem de trait? Nu-i mai etic daca baga direct serul de eutanasiere sa nu se mai chinuie lumea pana moare?

  https://vaivoua.wordpress.com/2021/07/23/vaccidentul-iv/

  • “28 ian. 2003 · Dan Teodorescu, solistul trupei TAXI, e si autorul versurilor cantecelor … castrati-ma/ Sau daca vreti, eutanasiati-ma/ Pentru ca ultima”
   “Dan Teodorescu (TAXI), mesaj ironic la adresa lui Liviu Dragnea: „Are … blocată în râul Tamisa a fost inițial eliberată, apoi eutanasiată.Durată: 1:15
   Postat la: 15 nov. 2017”
   -rezistul a recunoscut ca e “decretzel” si-si face auto-critica….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *