Home / Știrea zilei / VIDEO: Diana Șoșoacă, declarații FULMINANTE despre GENOCIDUL din spitale – “Odată ajunși în secția ATI covid oamenii nu mai au nici o șansă, marii salvatori s-au transformat în criminali cu sânge rece”

VIDEO: Diana Șoșoacă, declarații FULMINANTE despre GENOCIDUL din spitale – “Odată ajunși în secția ATI covid oamenii nu mai au nici o șansă, marii salvatori s-au transformat în criminali cu sânge rece”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 10, 2021

Pacienți abuzați legați de pat

O știre similară de pe R3media:

Profesorul universitar doctor Benedek Imre, unul din cei mai buni cardiologi români, a vorbit despre drama pe care a trăit-o fratele sau, profesor doctor Benedek Istvan, cel care a efectuat primul transplant de măduvă la un bolnav adult în țară, și care a murit de Covid-19 fiind legat de pat la ATI Mureș, informează știripesurse.ro.

„Fratele meu a fost legat de pat și este real că familia posedă un film în care se vede că fratele meu vorbește coerent, expune părerea și roagă să fie dezlegat. Acest lucru nu se întâmplă. Noi acest film nu-l vom difuza, pentru că este sentimental foarte greu de acceptat. Însă, este o anchetă în derulare, anchetă penală, de aceea nici nu aș putea să vă deslușesc prea multe.

Am pierdut un om care a făcut primul transplant de măduvă la un bolnav adult în țară, care a făcut o clinică de Hematologie și fratele lui, adică subsemnatul, o clinică de cardiologie internațională. Am pierdut un om pentru noi și pentru țară foarte valoros.

Nu, nu trebuie să dăm în sistemul medical, trebuie să scuturăm niște oameni pentru că sistemul medical are bani suficienți, are specialiști buni, are dotări, dar până când politicul nu ia caz despre acești domni care conduc și care prin birocrație omoară dorința de a face bine cum am făcut eu cu fratele meu, pentru cetățeanul român.”, a declarat domnul prof. univ. dr. Benedek Imre, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

Aceste declarații înfiorătoare vin la foarte scurt timp după declarațiile unei foste asistente de la secția ATI a Spitalului Județean Sibiu: „Am văzut cum se omoară oameni prin sedare. Mergeau seringile automate. N-am văzut să-și revină nimeni. Lăsam pacientul bine și a doua zi nu-l mai găseam.”

Discuția dintre Mihai Gâdea și domnul Benedek Imre poate fi vizionată integral aici

3 comments

  1. Respect,doamna Sosoaca!
    Degeaba facem plîngeri penale căci procurorii și polițiștii îi acoperă pe medicii criminali.In spitalele din România asistenta medicala se face in bătaie de joc pentru că medicii nu răspund pentru actul medical greșit.Din păcate medicilor romani preferă rolul de călău in loc de salvator.Am dovezi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *