Home / Actualitate / Vaccinul ARN Atacă și Pocește în mod Ireversibil ADN-ul Omenesc

Vaccinul ARN Atacă și Pocește în mod Ireversibil ADN-ul Omenesc

ALBU
Incorect Politic
Noiembrie 26, 2020

VECHI ȘI NOI

DIN BLOC-NOTESUL MIORITIC AL ÎPS BULĂ,

DESCENDENT AL BASARABILOR SI MUSATINILOR

VI

 

*

CAUZELE DECESELOR LA NIVEL MONDIAL,

ÎNTRE 1 IANUARIE ȘI 25 MARTIE 2020

 

 

 

CORONAVIRUS (COVID-19)*:        21 297

GRIPA SEZONIERĂ :                      113 034

 

MALARIE:                                         228 095

SINUCIDERI:                                    249 904

 

ACCIDENTE DE CIRCULAȚIE :  313 903

 

SIDA:                                                    390 908

 

ALCOOLISM :                                    581 599

TABAGISME:                                  1 162 481

 

CANCER:                                         1 909 804

 

FOAME :                                           2 382 324

 

AVORT:                                           9 913 702 *

*Ultimele statistici: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Sursă: www. worldmeters.info – Motor de căutare: ASK

Vaccinul ARN Atacă și Pocește în mod Ireversibil ADN-ul Omenesc

VACCINUL  ANTIVIRUS  ARN ATACĂ  ȘI POCEȘTE   ÎN   MOD   IREVERSIBIL

ADN-UL  OMENESC

 

După luni și luni de restricții ale libertăților și drepturilor fundamentale ale omului, numeroși sunt cei ce aspiră la reluarea vieții normale, cu drepturile și libertățile individuale cunoscute, prevăzute și garanate de Constituție și de legile în vigoare.

În întreaga lume, falsa ori veritabila ”revenire la normal” este condiționată însă de banditismul politic și infamia medicilor, a medicinei oficiale, de namaiauzita pretenție dictatorială și scelerată a multor guverne. Cine a emis dementa, nemaiauzita pretenție, demnă de Talpa Iadului. O ”Talpă a Iadului” care circulă printre noi și are, printre complici, pe trădătorul președinte al României, cu guvernanții lui incompetenți și iresponsabili. Pe această temă, un recent semnal de alarmă vine din Germania.

Potrivit ministeresei germane a Cercetării, Anja Karliczek , întoarcerea la viața normală nu este posibilă decât  printr-o nouă și supremă ”vaccinare”, cu un nou ”Vaccin ARN”, ce este sau urmează să fie fabricat. Potrivit ziarului german de seară, guvernul german prevede pentru asta nu mai puțin de 750 milioane de Euro.

Un document al guvernului german enunță problemele cheie, de care ne ocupăm mai jos:

– Pandemia de coronavirus va lua sfârșit atunci când un vaccin va fi disponibil pentru întreaga populație. Bizara definiție a sfârșitului isteriei sociale, impropriu numită ”Pandemia Coronavirus” ridică fireasca întrebare:

Nu cumva lobbystul vacinării, cunoscutul și rău famatul satanist Bill Gates, are o mult mai mare influență, asupra guvernului german și altor guverne , decât se recunoaște oficial?

Cu ocazia unui interviu acordat canalului de televiziune ”ARD”, la 12 aprilie 2020, Bill Gates se lăuda nu numai cu vaccinarea Germaniei ci a întregii populații mondiale, aproximativ șapte miliarde de oameni. În același interviu, Bill Gates recunoaștea că plănuita vaccinare s-ar putea solda cu aproximativ 700 000 de cazuri de malformații, dizabilități și decese, provocate de vaccinul său îndreptat, chipurile, contra coronavirusului Covid-19. Evident, pronosticul lui Bill Gates este sub-evaluat. Numărul de victime, morții, pociții, dizabiliștii și mutilații pe viață, nu contează pentru Bill Gates, cum nu a contat nici pentru tovarășul Vladimir Ilici Lenin, iudeo-khazarul congener al lui Bill Gates și tartor al Revoluției bolșevice din 1917, care spunea, foarte sugestiv, că nu poți face omletă fără să spargi ouălele. Altfel spus că putem distruge nouă zecimi din omenire, pentru ca din a zecea zecime să repopulăm planeta cu omul comunist, de tip nou…

Credincios proiectului iudeo-sionist, exprimat pentru prima dată la urechile lui Avraam, din ”Facerea” biblică, Bill Gates se străduiește să populeze pământul cu același ”om de tip nou”, dorit de Lenin, pe care însă, mai inspirat decât acesta, speră să îl fabrice prin actul criminal al vaccinării, mai discretă, mai derutantă și mai eficace decât Ceka, Enkavedeul și KGB-ul la un loc.

 

Videoclipul german, care a inspirat acest text, arată că după campania în favoarea vaccinării contra gripei porcine, s-au constatat numeroase boli ireversibile, dizabilități și decese porcești, putem spune, mai ales acum, când ne apropiem de Crăciun, și tovarășul Werner face din vaccinarea rituală a Românilor o chestiune de ”Siguranță națională”. De Crăciun vom avea nu porc ci veșnica porcie Werner! Care siguranță națională, tovarășe neamț neobrăzat? În afară de nemernicia voastră și guvernul vostru de proști cu carul, nu ne amenință nimeni! Pentru nemernicia voastră, handicaparea și pocirea poporului român, prin vaccinare criminală, ar fi o chestiune de siguranță națională. De unde ați scos așa enormitate tovarășe nemernic și infam venetic, cocoțat pe tronul lui Decebal, al lui Ștefan și Mihai Viteazul. Ce știți dumneavoastră, tovarășe președinte și analfabet funcțional, despre vaccinare? Nu știți nimic. Sunteți nu idiot ci incult, unul pretențios, ridicol, vărsător de sânge românesc. Nu exagerez. Mulți dintre cei morți, chipurile de Covid-19, au murit din cauza nemerniciei voastre, de agent al criminalei OMS, ce ați ascuns Românilor existența clorochinei, a hidroxiclorochinei și a altor medicamente ieftine și eficace, omorând oameni sănătoși, zăvorâți cu zăbrele penitenciare, protocoalele crimei redemsiviriste și ventilatoarele inutile, ce v-au permis furtul câtorva milioane, dacă nu miliarde! Venetic ce nu puteți vorbi și simții românește, cum îndrăzniți să ne vaccinați pe noi, pe noi Românii? Nu v-a băgat încă nimeni aia a mămicuței voastre? Nu forțați Românii să o facă. Ați ajuns flăcău bătrân fără copil, măcar unul, tovarășe președinte sterp. Dacă sunteți sterp sau neputincios, să fiți sănătos. Nu sunteți nici primul, nici ultimul. Încetați însă cu lecțiile de pedofilie, încetați să murdăriți ecranele tembelizoarelor cu mutra de bidon turtit și botnițat covidicește, a înaltei, monumentalei și sacrei voastre nemernicii sterpe – cu excepția celor Șase Case, bineînțeles, despre care cotcodăcesc toate găinile, gât-golaș sibiene. Neștiind ce înseamnă să crești un copil, cum îndrăzniți să murdăriții copiii României cu ideile nemerniciei voastre de voyeur sterp, îmbătrânit în relele impotenței și hedoniei multiple. Credeți că aveți ac pentru cojocul nostru? Dacă se întoarce roata, istoria va înregistra că noi am avut ac pentru cojocul vostru, că v-am dus la zidul Târgoviștei, pentru crima de uneltire contra siguranței României și a poporului român?

 

Pentru noi, Românii, în situația creată, în bună măsură, de nemernicia și infamia voastră prezidențială, una dintre adevăratele chestiuni de siguranță națională ar fi ca, pur și simplu, să vă înghită pământul, să vă duceți unde știți, în gaură de șarpe, în gaura născătoare din care ați ieșit handicapat cu Șase Case furate, de care vuiește Europa. Degeaba l-ați pus pe colonelul cutare vătaf peste criminalul vaccin, prin care vreți să atentați la ființa poporului român. Dacă nu ați avea faima unui magnific și interlop incult, neterminat, omenește vorbind, Românii v-ar putea întreba: ce știe nemernicia voastră despre vaccinuri și vaccinare? Ce Tratat de Medicină, unde și când ați studiat medicina printre cele Șase Case furate? Vă pute pământul în jur, tovarășe președinte, de ilustra voastră prostie, nesimțire, incultură și analfabetism funcțional-poliglot. Ați fi putut auzi, ceea ce știe toată lumea, că vaccinul contra gripei porcine a provocat numeroase dizabilități, recunoscute în toată Europa, în Statele Unite, în întreaga lume. Dintre aceste dizabilități ultra-cunoscute, nu citez decât narcolepsia, un fel de boală a somnului. Dacă vreți să știți mai multe, să vă cultivați, niciodată nu-i prea târziu. Căutați filmul american VAXXED, ce durează peste trei ore și jumătate.

V-o spunem noi, INCORECȚII POLITICI, care, până atunci, în materie de vaccinuri, vaccinare și altele, vă privim cum meritați: ca pe un oareșcare ceva, pierdut și botnițat, în ploaia vremii. Filmul VAXXED vorbește de sute de mii de copii și adulți, victime ale vaccinurilor practicate în America, în ultimii patruzeci de ani. Justiția americană s-a pronunțat contra acestor vaccinuri și a demen-țialelor campanii de vaccinare conduse da banditul Anthony Fauci, candidat emerit la scaunul electric, în al doilea mandat prezidențial al lui Donald Trump. Printre avocații victimelor vaccinării criminale amintim nepotul, cu același nume, al fostului președinte Robert Kennedy, asasinat în urmă cu 57 de ani, de banda tâlharilor și infamilor mondialiști, dușmani ai omenirii, al cărei slugoi sunteți și nemernicia, ilustra voastră infamie botnițată cu succes, prezidențială exact doi și un sfert!

 

Revenind la adevărata siguranță națională a Românilor și a României, vă prevenim că aceasta este problema noastră, a Românilor de sânge, limbă, simțire și credință, nu a nemerniciei și infamiei voastre, care nu ați reușit să deveniți un adevărat român. Nu aveți ce face! Pentru Români, sunteți și veți rămâne printre cei mai nemernici și venetici fanarioți cocoțați vreodată în fruntea țării. Ca german, mai exact ca vorbitor de limbă germană, ar trebui să știți că înalte somități medicale, din Germania, au prevenit omenirea contra imensului pericol reprezentat de vaccinul cu care îndrăzniți să atentați la viața și omenia celor peste douăzeci de milioane de cetățeni ai acestei țări. Întrucât aveți faima unei ființe malefice, suntem convinși că știți despre ce este vorba!

Știți că vaccinul criminal, cu care ne amenințați, conține un ARN ce interferează cu ADN-ul omenesc, făcând din oameni niște ființe modificate genetic, nu chiar legume pe două picioare, cum cred unii, cu oarecare dreptate, ci pur și simplu monștri, exemplare teratologice! Da, tovarășe președinte Iohannis. Nefericiții ce ar comite imprudența să renunțe la integritatea lor corporală, genetică și spirituală, lăsându-se înțepați, otrăviți și microcipuiți de criminalul vaccin al nemerniciei voastre prezidențiale, ar înceta să rămână oamenii care au fost înainte de criminala ”vaccinare”, devenind hibrizi umanoizi, cyborgi, monștri cu aparență omenească. În asta constă crima de care, noi, adevărații Români, vă acuzăm pe nemernicia voastră, ce ați înșelat încrederea pe care unii dintre noi v-au acordat-o, din naivitate, recunoaștem, dar care între timp v-au retras-o, pentru că le-a venit la cap mintea de pe urmă! Să vă ferească Dumnezeu, tovarășe venetic președinte, de mintea și mânia Românilor, cea de pe urmă! Acest vaccin ar putea provoca mult mai multe tragedii omenești, decât cele 700 000, de cadavre, probabil, prevăzute și acceptate, cu seninătate iudeo-leninistă și bolșevică, de către tovarășul vostru de gheșefturi, banditul și interlopul Bill Gates.

Videoclipul german vorbește de această temere, confirmată de numeroși experți din diferite țări. Iată doi dintre acești experți, ambii germani:

1). Doctorul Wolfgang Wodarg este pneumolog, șef al serviciului de Sănătate Publică, membru SPD și al Bundestagului, între 1994 și 2009, președinte, ani și ani, al Comisiei de Sănătate a Bundestagului, inițiatorul Comisiei de Anchetă privind Gripa Porcină. Ca medic și politician ce se ocupă de sănătatea publică, Doctorul Wolfgang Wodard spune că acest vaccin modifică codul genetic al persoanei vaccinate. Se știe: plantele și animalele modificate genetic deranjează pe toți. Iată însă că, prin acest vaccin, se urmărește modificarea, pocirea genetică a întregii omeniri, cyborgizarea lui Homo Sapiens. Miliarde de oameni, întreaga omenire ar urma să fie vaccinată, definitiv și iremediabil desfigurată din punct de vedere genetic, omenesc, ceea ce este absolut iresponsabil și intolerabil. Nu pot decât să recomand oamenilor să nu se vaccineze, spune doctorul Wolfgang Wodarg, să nu permită vacinarea copiilor lor. Să nu se vaccineze, în niciun caz, cu acest vaccin meșterit cu o neglijență și grabă ce reprezintă recordul mondial de indiferență și cinism față de soarta omenirii. Este vorba de bani, de un gheșeft, dar mai ales de o conspirație clară contra omenirii, a popoarelor și a națiunilor suverane, conspirație ce începe în ”Facerea”, prima carte biblică, o conspirație ce constituie firul roșu al întregii istorii din actualul ciclu civilizațional

 

2). Profesorul Dr. Stefan Hockertz este un savant german, directorul Institutului de Farmacologie și Toxicologie experimentală și clinică al Spitalului Universitar Eppendorf,  (2003 – 2004).

Profesorul Doctor Hockertz este independent începând cu 2004. Noul ”Vaccin ARN” este explicat de el în felul următor: Acest vaccin este astfel construit încât să introducă în organismul omului, direct în celule, un material genetic oarecare, liber, vagabond. Pătruns în celulele nefericiților vaccinați, noul și nepoftitul material genetic este ”citit” de către celule, care astfel ”se schimbă la față”, încetând de a fi celule omenești normale. Pur și simplu, este vorba de modificarea genetică a celui vaccinat, modificare care, cu timpul, dacă nu deschidem ochii, ar putea deveni a întregii omeniri. Nu se știe încă precis dar se crede că acest material genetic este încorporat și în celulele reproductive, în ovulul femeii și spermatozoidul bărbatului, ceea ce înseamnă modificarea, pocirea ereditară, definitivă și ireparabilă a fiecărui vaccinat, la limită a întregii omeniri.

 

Fabricanții de vaccinuri sunt conștienți și se felicită pentru proiectata pocire genetică a omenirii, lucru dovedit de faptul că participanții-cobai, la experiențele cu acest vaccin super-banditesc, au fost siliți să semneze angajmentul solemn, pe propria răspundere, că se vor abține, cu maximă strictețe, de a concepe copii! De vreme ce iresponsabilele experiențe clinice, pe cobai omenești, nu se fac în mod deschis, public, în văzul și cu știrea omenirii, căreia apoi urmează să i se injecteze manu militari otrava genetică rezultată, de vreme ce legea privind manipulările genetice nu interzice aceste manipulări pe material genetic omenesc, înseamnă că scopul principal al activității pseudo-științifice și interlope a savanților demenți, și a criminalilor ce îi plătesc este desfigurarea, pocirea, cyborgizarea omenirii.

 

Vaccinul ARN a provocat un scandal politic fără precedent, întrucât, pentru toate vaccinurile recomandate sau prescrise, legislatorul american, de exemplu, i-a scutit pe fabricanți de orice răspundere juridică, penală și materială pentru pocirea oamenilor, atentatul la integritatea corporală, sănătatea și moartea acestora. Videoclipul VAXXED demonstrează acest lucru.

*

Concluzie: Vaccinul bazat pe manipularea genetică a omului și omenirii nu poate, în niciun caz, să pună capăt actualei pandemii, fără să mai socotim că de fapt este vorba de o pandemie isterică, provocată/plătită de guvernele banditești și întreținută/răspândită de mass-media vândută și complice. Este însă limpede: acest vaccin ar putea declanșa o tragică și ireversibilă catastrofă omenească.

Potrivit legii, animalele și plantele modificate genetic trebuiesc declarate deschis și oficial ca modificate genetic. Aceste animale și plante sunt însă respinse cu indignare, groază și dezgust de aproape întreaga omenire. Mult mai mulți oameni ar respinge cu aceeași rigoare și indignare vaccinarea anti-covid, dacă ar fi informați corect, deschis și total cu privire la ce înseamnă acest vaccin criminal: adică modificarea ireversibilă a propriului lor cod genetic. Criminalitatea acestui vaccin constă în faptul că milioane și milione de oameni neștiutori vor fi păcăliți, împinși să traverseze, în mod definitiv și irevocabil, linia roșie ce îi va separa definitiv și irevocabil de omenirea nevaccinată, rămasă așa cum a venit pe lume, cum a ieșit din mâinile Creatorului. O bună parte din populație este conștientă de acest lucru, deși mass-mediile trădătoare nu fac niciodată o expunere competentă și de bună credință, un reportaj critic serios pe tema vaccinurilor.

Iată însă întrebarea cheie : De ce presa nu previne populația cu privire la riscurile pe care le implică vaccinarea cu ARN? Ascunsa, mafiota și iresponsabila complicitate a mass-mediei a fost cumpărată prin mănoasa publicitate pe care industria farmaceutică o face în chiar paginile și emisiunile aceastei prese vorbite, scrise ori televizuale, în aceste mass-medii complice, vândute, trădătoare, criminale prin cârdășie la crimă.

*

Dragi Români și adepții ai curentului de gândire INCORECT POLITIC, sunteți de acord că poporul nostru trebuie prevenit cu privire la riscurile enorme de pocire omenească, de criminalitate diabolică pe care le implică acest vaccin ce ne este prezentat ca anticovid?

Cine va avertiza însă milioanele de Români, frații noștri naivi și neștiutori? Cine va avertiza pe aceștia de ceea ce îi așteaptă nu numai pe ei ci și pe copiii lor de mâine, care nu vor mai putea veni pe lume ca oameni întregi și adevărați, ci ca monștri imprevizibili? Ar putea fi vorba de monștri cu două capete, cu șase degete, cu coadă, cu un ochi în funte, precum ciclopii lui Ulise, fără să mai socotim că viitorii polițai și jandarmi vor fi chiar acești monștri, ce vor ucide oamenii cu ușurința cu care facem clic sau manipulăm telefonul portabil. Cine să avertizeze oamenii, de vreme mass-mediile păstrează tăcerea lugubră a cadavrelor stivuite în containerele din fața fostelor spitale, devenite căsăpelnițe și crematorii, ca la Piatra Neamț? Nu există decât o singură soluție: fiecare dintre noi să informeze cât mai multe persoane posibil. Mândru de corectitudinea lui național-românească, fiecare Incorect politic să insiste ca prietenii și cunoscuții lui să susțină acest apel la vigilență, transmițând mesajul de față și videoclipul german la toți cunoscuții sau prietenii pe toate rețelele posibile.

Actuala criză este isterico-guvernamentală, mediatică, de neîncredere în autoritățile corupte, incompetente, mincinoase și criminale, Nu există nicio criză a corona-virusului Covid-19 ori Sars-Cov-2. Oricum ar fi, această criză nu a depășit gripa sezonieră. În anul 2020 au murit mai puțini oameni decât în 2019, 2018 sau 2017. Rezultat al conspirației interlopilor mondialiști George Soroș, Bill Gates, Anthony Fauci, Hillary Clinton, Joe Biden și alți miliardari, inclusiv chinezi, prezenta criză de încredere socială nu va fi rezolvată prin criminalul VACCIN-ARN, cu care ne amenință detestatul neamț ratat de la Cotroceni, și colonelul lui, doctor Knock, pe post de călău-vacinator, manu militari!

Poporul român trebuie să fie conștient de ceea ce îi pregătesc hahalerele mass-mediei și interlopii dictaturii politico-medicale și militaro-polițienești, pe cale să transforme România într-un vast cimitir, care va fi șters de buldozerele colonizatorilor ce ne pândesc precum ciorile cadavrele. Semețului și patologicului orgoliu biblic al aleșilor scârbavnicei zeități tribale, îi opunem versul fondator al  românismului: Îndrăgi-i-ar ciorile / Și spânzurătorile!

7 comments

 1. FOARTE IMPORTANT :

  IN CADRUL SCANDALULUI GRIPEI PORCINE, SE PORNISE VACCINAREA , INCLUSIV A UNEI PARTI DIN GUVERN , CARE A PRIMIT INSA UN VACCIN ANTIPORCIN FARA !!!!!!!!!!!!!! INTENSIFICATOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  CITEZ DIN MEMORIE INTRUCAT NU MAI STIU DE UNDE AM RETINUT DETALIUL, PROBABIL DE PE BLOGUL DOCTORULUI WOLFGANG WODARG !
  ATENTIE MARE CACI BOLOVANUL ANNIS CE SE DA DREPT NEAMT SI NU ESTE(vorbeste acasa in familie BLESCH, nu saseste !!!detaliu citit de mine in Neuer Weg la comentarii scrise de un neamt roman foarte bun cunoscator al individului – am comentariul, pentru cine-l vrea pot sa-l caut) ATENTIE MARE CACI WERNERUL A DECLARAT CA EL SE VA LASA PRIMUL INJECTAT LA TV sau asa ceva !ADICA IN VAZUL LUMII !
  BINEINTELES CA VA FACE CA GUVERNANTII/POLITICIENII CARE LA GRIPA PORCINA INCEPUSERA SA SE LASE INJECTATI CU VACCINUL FARA INTENSIFICATOR, ADICA INOFENSIV !
  CEI DIN RANDUL POPULATIEI OBISNUITE CARE AU FOST INJECTATI CU VACCIN CARE CONTINEA INTENSIFICATOR, S_AU IMBOLNAVIT .
  DECI ATENTIE CA BOLOVANUL (CE SE RECOMANDA DREPT NEAMT SI NU E NEAMT CUM NU SUNT EU ESCHIMOS !!!), VA IESI SI SE VA LASA VACCINAT IN FATA TELEVIZOARELOR CA SA DETERMINE BIETII ROMANI SA-L URMEZE !
  E SIGUR PLATIT DINAFARA PENTRU ASTA, DE LOBBYISTII VACCINARII FORTATE !

 2. Asa zisul vaccin este adevaratul scop al afacerii covid19,pe care poporul ales o pregateste de multa vreme.Cine accepta acest cadou de la jidan e un imbecil care va fi folosit impotriva celorlalti prin MK cu ajutorul 5G,exact ca in filmele cu zombie.Asta e NWJO,”noua realitate”pe care vre sa o implementeze de sute de ani poporul ales.

 3. neamul obiditilor

  nu va vaccinati nici daca auziti ca a venit un virus mutant si vor muri cu miile pe zi.
  planul lor e sa dea cu un virus mutant peste sate si orase ca sa mearga toti la vaccin ca la Iisus Hristos. Cu ce credeti ca stropesc ei noptile? dar nu vrea Dumnezeu inc a sa-i lase sa omoare mai multi, asteapta sa ne pocaim pt indiferenta si patimi si apoi sa ne ridicam la lupta ca ne ajuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *