Home / Internațional / Uniunea Europeană plănuiește cel puțin 8 doze de vaccin anti Covid-19?

Uniunea Europeană plănuiește cel puțin 8 doze de vaccin anti Covid-19?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 23, 2021

Uniunea Europeană plănuiește cel puțin 8 doze de vaccin anti Covid-19?

Avem mai sus o poză cu un certificat digital Covid care are spațiu pentru 8 doze….momentan. Ce înseamnă asta? E doar o chestiune de soft sau un semn prevestitor a ceea ce va veni?

Ne lipsește o piesă din puzzle?

7 comments

 1. ATENTIE, ATENTIE !!!

  TOT UNIUNEA EUROPEANA PUNE LA CALE – E TOCMAI IN DISCUTIE !!! – LEGEA CONFISCARII TUTUROR AVERILOR – INCLUSIV SINGURA LOCUINTA PE CARE O POSEDATI SI OCUPATI, PENTRU CARE VETI PLATI CHIRIE STATULUI FALIMENTAT ARTIFICIAL !!!!! – SI A AURULUI !!!!!!DACA AVETI O MASEA, NICI EA NU MAI ESTE A VOASTRA !

  NU SI A ARGINTULUI !!!

  URLA BANCHERII PE NET IN GERMANIA ! ACEASTA LEGE VA IESI CURAND , LEGALIZATA SI APLICABILA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DUPA AL PATRULEA VAL , ADICA DUPA COLAPSAREA CLARA A ECONOMIILOR CELOR MAI MULTE STATE CARE SE SUPUN , VOR INTRODUCE BANII DIGITALI – ADICA RELATIV CURAND, DACA II LASA LUMEA, CU VENIT FIX PENTRU TOTI BOII SI TOATE VACILE – DUPA CE AU NATIONALIZAT TOTUL IN NUMELE CRIZEI – INDUSE ARTIFICIAL, BINEINTELES, SI ACCELERATE CU FARSA COVIDULUI !

  CACI BANCILE URMAU SA COLAPSEZE ORICUM, DAR NU STIE NIMENI EXACT CAND !!!

  MONEDA DIGITALA INSEAMNA CA BANCILE ITI CONFISCA ABSOLUT TOT CE AI IN ELE SI-TI VEI PRIMI VENITUL MINIMAL FIX, CA LA GRAJD, DACA TE COMPORTI CUM ITI DICTEAZA SOCIOPATII SI BANKSTERII !

  BANCILE VOR FI MAI INTAI FALIMENTATE SI DICTATE DE BANCA CENTRALA CARE VA DIRIJEA TOTUL !
  COMANDA VA VENI DIRECT DE LA BANCA CENTRALA, NU DE LA BANCA TA CACI VA FI FALIMENTATA !

  NU ESTI VACA SAU BOU CI ESTI LEU, GATA, VEI FI LASAT FARA ABSOLUT NICIO SURSA DE EXISTENTA : EI CONFISCA TOTUL IN MATERIE DE VENIT SAU DE PROPRIETATI!

  SI TE VOR INJECTA CU CIORBA LOR DE OTRAVURI PANA CRAPI SI TU SI COPIII TAI !
  DEGEABA STRIGA PULMONOLOGUL CEL MAI MARE AL GERMANIEI , WOLFGANG WODARG , DE PE SITUL AVOCATULUI REINER FUELLMICH , CORONA AUSSCHUSS SITZUNG 66:

  VREM LABORATOARE INDEPENDENTE !!! CARE SA NE SPUNA EXACT CE CONTIN ACESTE INJECTII ZISE “VACCINURI”, CARE OMOARA LUMEA PE CAPETE CAND NU AU MUTILAT INCA, VACILE SI BOII PE VIATA !!!

  AM TRIMIS ACESTUI SITE – ACTELE CARE DEMONSTREAZA CA TOATE 195 DE GUVERNE !!!

  DE PE MAPAMOND (contractele acestea variaza extrem de putin de la tara la tara !!!) -,

  AU FACUT UN CONTRACT OBLIGATORIU SECRET INTRE GUVERNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  CU PFIZER SI RESTUL COMPANIILOR BIG PHARMA , TOATE PRIVATEEEE !!! – CONTRACT SECRET TOTAL IMPORTIVA RESPONSABILITATII SI A PUTINTEI DE RESPONSABILIZARE A COMPANIILOR PRODUCATOARE, CU INJECTIILE LOR OTRAVITOARE VANDUTE LA PRETURI DE CAMATA !!!!!!!!!!!

  DESI FARA ANGAJAMENTE DE DESPAGUBIRE A VICTIMELOR CARE AU FOST INSELATE SI DECI INTENTIONAT DEZINFORMATE !!!

  ASUPRA FAPTULUI CA SUNT OBIECTUL UNUI EXPERIMENT GRATUIT PENTRU COMPANIILE CARE NU SI-AU TESTAT SUFICIENT PRODUSELE, CACI ANIMALELE DE LABORATOR PE CARE LE TESTASERA AU MURIT PE CAPETE !

  VA ROG MULT DE TOT, DOAMNELOR SI DOMNILOR REDACTORI, EXPUNETI PE SITURI SCRISOAREA TRADUSA DE MINE DIN GERMANA , CU ACTELE PREZENTATE IN ENGLEZA, CARE ERAU PARTE DIN CONTRACTELE SECRETE ALE GUVERNULUI ARGENTINIAN SI ALBANEZ, CU PFIZER etc PARTE DIN BIG PHARMA, INTENTIONATE PRIN CONTRACT SA RAMANA SECRETE IN IMORALITATEA LOR, IN FATA POPOARELOR SUPUSE CRIMEI COVIDISTOIDE ; AICI TIN SA SUBLINIEZ CA, DATORITA FAPTULUI CA PANA LA URMA SECRETUL A FOST SPART IAR ADEVARUL ACESTOR CONTRACTE SECRETE IMORALE, ADICA SECRETIZAREA LOR MARSAVA, A IESIT LA IVEALA CU TOATA MANEVRA LOR CRIMINALA …………..

  ACEST FAPT FERICIT , NE DEMONSTREAZA CA POPOARELE ISI VOR PUTEA DARAMA GUVERNELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  CACI ACEASTA ACTIUNE DE SECRETIZARE SI DEZINFORMARE A POPOARELOR-VICTIMA , CONSTITUIE UN ACT DE INALTA TRADARE FATA DE CETATENII SUPUSI ACESTEI HECATOMBE VACCINALO-CRIMINALE CARE URMEAZA NEEEEGRESIT
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SA IASA LA LUMINA ZILEI !

  IN LUMEA INTREAGA SE FAC ASOCIATII DE CETATENI PENTRU A DEZVALUI SI URMARI PROGRESIA SI AMPLITUDINEA CRIMEI !

  ROMANII CE FAC ???

  ISI LASA COPIII UCISI ??? FARA SA IASA MASIV IN STRADA ?
  EXPUNETI PUBLICULUI LARG , DISSEMINATI CAT PUTETI CONTRACTUL CE VI L-AM TRIMIS !

  AVEM AICI INALTA TRADARE ATATA TIMP CAT ACESTE CONTRACTE ZISE “VACCINALE ” SUNT TINUTE LA SECRET FATA DE INTREGUL POPOR ROMAN !
  CA SA NU MAI VORBIM DE PRETURILE DE CAMATA, ADICA DE JAF LA DRUMUL MARE, LA CARE ESTE SUPUS BIETUL ROMAN DE BUNA CREDINTA !

  EL SI GENERATIILE VIITOARE !

 2. “vaccinul anti-hpv” ala pentru fetitze
  este tot cu mARN:
  uite cum au ajuns la capacitatea de a furniza doze fara numar!
  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/cercetator-vaccin-anti-hpv-gardasil-cervarix-periculoase-adhd-boala-inventata/
  https://molecular-cancer.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12943-021-01311-z

  coshmarul pregatit se adinceste,deci:

  “The mRNA vaccine is a subtype of nucleic acid vaccines. It is divided into two categories: self-amplifying RNA (saRNA) and non-replicating mRNA. ”

  vaccinatzii pot fi descrisi ca fiind “papushi voodoo”!

 3. Am gresit !!!
  Un milion de scuze lui Sterie care extrem de plin de aplomb si cu ochii lui de soim vazuse si publicase imediat stirea despre contractele secretizate !!!
  Iertaciune din tot sufletul !
  Felicitari pentru tot ce faci caci faci si faceti o minunatie de activitate de luminarii autentici !

 4. @caroline gunderode: Apreciez conținutul mesajelos dvs. dar totuși ați putea să apăsați tasta “Caps Lock” înainte să le scrieți? E undeva în stânga.

  Despre ADHD: pe http://www.cuvantul-ortodox.ro sunt multe porcării. De fiecare dată mă enervez când citesc de-acolo. Mai e un pastor tembel din America care susține că nu există ADHD, îl cheamă Steven Anderson:

  https://www.youtube.com/watch?v=w2haG_jJe_4

  ADHD EXISTĂ, doar că nu trebuie ÎN NICI UN CAZ tratat cu medicamente, ceea ce e valabil și pentru alte “boli” psihice care nu sunt boli deloc:

  https://www.youtube.com/watch?v=uU6o2_UFSEY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *