Home / Actualitate / Un Bolnav Psihic Conduce România

Un Bolnav Psihic Conduce România

Incorect Politic
August 15, 2019

  Majoritatea telespectatorilor care au privit festivitățile de Ziua Marinei de la Constanța au fost șocați de lipsa reacției președintelui […]

Justițiarul:

Majoritatea telespectatorilor care au privit festivitățile de Ziua Marinei de la Constanța au fost șocați de lipsa reacției președintelui Klaus Werner Iohannis la suferința unui militar american, leșinat lângă pupitrul de la care își citea fițuicile plăvanul de la Cotroceni. Cele întâmplate nu l-au afectat pe individul care spunea în anul 2014 că unii au investit în copii, în timp ce el a fost interesat de achiziționarea a cât mai multe imobile și de o carieră poltică.

Dați click pe linkul acesta: https://www.facebook.com/Lichele.si.Tinichele/videos/660084977814591/

Mai rar atâta nesimțire ca la robotul ruginit. Leșină un militar la doi metri de el și androidul citește mai departe, cu aceeași intonație caraghioasă și străină de limba română, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic! Orice om normal și-ar fi întrerupt discursul și s-ar fi interesat de soarta militarului, mai ales că era un străin, soldat în trupele de ocupație ale „partenerului”.

Întreb și vă întreb, deoarece la acest individ problema este mult mai gravă decât lipsa empatiei, Klaus Werner Iohannis este un om normal din punct de vedere psihic?

Pe Iohannis l-a verificat la modul serios vreun medic psihiatru? Priviți niște fotografii netrucate în care are o fizionomie de cretin sadea, de parcă pozele ar fi fost realizate special pentru catalogul Lombroso. Dați click pe fiecare fotografie în parte pentru mărire!

One comment

  1. Evreu negru din Siberia

    Se stia demult ca Klaus n-are nici un fel de empatie. S-a vazut de la confruntarea cu Ponta ca neamtul nu are decat idei fixe si putine….”eu cu justitia”…si cam atat ( a uitat si serviciile). Faza cu aruncarea paltonului pe masina ar fi trebuit sa convinga pe toata lumea ca are de a face cu un individ fara inima. Dar poporul roman isi merita conducatorul (sa ne amintim si de traficul lui de copii romani) daca feisbucistul sta atat de bine in sondaje. Cat despre lesinul soldatului – ala cred ca era drogat- si oricum nu este in fisa postului de presedinte sa dadaceasca un american care lesina. De problemele de sanatate se ocupa medicii. Singurul lucru care trebuia facut era sa se opreasca din discurs pana rezolvau problema. Ce fel de militar este ala care lesina dupa ce sta putin la soare? Hai sa fim seriosi. Pentru asta totusi iohanis merita o bila alba. De bun simt era ca respectivul miltar (beat sau drogat) sa nu vina la o asemenea manifestare. Nu i-ar fi simtit nimeni lipsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *