Home / Educativ / Trupul meu este templu sufletului meu și nu am să las pe nimeni să mi-l strice fiindcă nu-i vorba doar de viața mea pămîntească aici, ci e vorba de veșnicie! Eu nu-mi risc veșnicia!

Trupul meu este templu sufletului meu și nu am să las pe nimeni să mi-l strice fiindcă nu-i vorba doar de viața mea pămîntească aici, ci e vorba de veșnicie! Eu nu-mi risc veșnicia!

Incorect Politic
Noiembrie 16, 2021

Egoismul celor ce refuză vaccinarea?

Trupul meu este templu sufletului meu și nu am să las pe nimeni să mi-l strice

Via vrăbiuțe:

Nouă celor „nevaccinați” ni se impută continuu de către cei „vaccinați„, egoismul!

Acum ori nu ințeleg eu termenul de „egoism” ori dacă este vorba de „egoism„, în campania de vaccinare, atunci el vine din partea celor „vaccinați„!

Conform dex.ro EGOÍSM s.n. Preocupare, atenție exagerată față de propria persoană și de interesele personale, în dauna intereselor colectivității.
Interesant, nu?

Noi cei care nu purtăm două trei perechi de măști, nu ne injectăm în speranța ca nu ne vom îmbolnăvi, refuzăm distanțarea, carantina, testele, suntem cei cu o „Preocupare, atenție exagerată față de propria persoană” iar cei care fac toate astea, nu?

Noi care ne lăsăm în voia lui Dumnezeu suntem „egoiști” iar cei care nu știu cum să-și mai protejeze viața, nu?

Noi aducem daune colectivității prin „nevaccinare” dar cei „vaccinați” nu o fac, deși datorită egoismului lor, „atenției exagerate fața de viata și interesele personale”, se înlocuiește mai ușor, democrația cu dictatura „noii normalități”?

Care sunt totuși daunele pe care le aducem noi „egoiștii„colectivității?
Transmitem boala!
O fac și cei „vaccinați„!
Umplem secțiile ATI!
O fac și cei „vaccinați„!
Murim!
O fac și cei „vaccinați„!
Din cauza noastră sunt restricții!
Ele există și în țările cu procente de 80% „vaccinați” 
si or sa existe dacă nu ne împotrivim veșnic!
Mi se pare absurd să fi considerat „egoist” când nu-ți pui corpul la dispoziția societății!

La fel de egoist este atunci cel care preferă să traiască el însuși, în loc să-și doneze organele altora, care au nevoie!

La fel de egoist este ca cineva sa se culce cu cine vrea, când vrea, când sunt atâția care nu au cu cine să o facă!

Eu am trăit într-o „normalitate” în care bunurile ne aparțineau tuturor și toti eram egali, s-a ales praful de ea! Si desigur nu trebuie să uitam că unii erau „mai egali”!

Acum in „noua normalitate” se dorește ca și trupul fiecăruia să aparțină tuturor! A fiecăruia, mai puțin a celor „mai egali„!

Nu are cum să funcționeze!

Trupul meu este templu sufletului meu și nu am să las pe nimeni să mi-l strice fiindcă nu-i vorba doar de viața mea pămîntească aici, ci e vorba de veșnicie!
Eu nu-mi risc veșnicia!

2 comments

  1. cei care fac urat pot si injurati,blestemati sau inchinati.

  2. In Gibraltar, cel mai vaccinat loc din lume, sunt 100% vaccinati. Numai ce s-au anuntat restrictiile pt Craciun. Cautati pe net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *