Home / Știrea zilei / Tot ce trebuie să știi înainte să mergi la vot

Tot ce trebuie să știi înainte să mergi la vot

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 23, 2019

Prezidențiale undeva intr-o colonie din Balcani

Oare așa arată discursurile candidaților la Președinție într-o țară suverană?

Posted by NOI on Tuesday, November 19, 2019

Oare așa arată discursurile candidaților la Președinție intr-o țara suverană?

Dacă nu merge player-ul, accesați filmul AICI.

5 comments

 1. Stiam, dar multumim pentru reamintire. Asa ceva nu trebuie uitat niciodata, nu numai acum. E foarte bine sa fim fericiti ca nu ne cream conflicte interioare votand pe vreunul dintre acesti doi tradatori, unul mai mare ca celalalt.

 2. Si in continuare multi anticomunisti care au ramas cu idei fixe o tot ard cu “rusii, rusii”. Sa innebunesti, nu alta. Am putea sa-l includem si pe Dragnea ca si el s-a dus la Yad Vashem.

 3. Sunt cei mai mari tradatori ai neamului romanesc de la ’89 incoace!radatori! Le dau pensii speciale si cetatenie romana la toti jidanii!!?? Eminescu se rasuceste in mormant! Dumnezeu si-a intors fata de la România!

  • Si-a intors-o de la toata lumea… Aceleasi mizerii le auzi la toti dupa 1945. Si in Franta, si in Germania, si in Italia, si in Canada, si in SUA. Si vina e a noastra. Si ma refer la albi in general. Numai oile stau sa fie tunse.

 4. Iudaismul disimulat in Marxismul cultural a tampit lumea – Adevarul nu mai exista, totul este relativ… nu mai exista nici un fundament, nici o baza a ratiunii, a comportamentului, a judecatii – fiecare se face dumnezeul lui,. fiecare co-creaza realitatea sa. fiecare se dezvolta personal…. toti asteapta leacul nem,uririi,. toti ravnesc la raiul “pe Pamant”…
  In paralel, degenerare sexuala, distrugerea statelor, desfiintarea ratiunii si amestecul pervers de neamuri….
  Orice analiza politica ori economica ori sociala care exclude fundamentul satanic talmudist si actiunile coordonate global ale Cahalului – vezi Dr. Nicolae Paulescu – https://ro.wikisource.org/wiki/Spitalul,_Coranul,_Talmudul,_Kahalul_%C8%99i_Francmasoneria , vezi discursul lui Mota la conferinta din 15 decembrie 1929 http://axa.info.ro/istorie/liga-natiunilor-idealul-viciile-si-primejdia-ei/ , este anti-ratiune si – in consecinta – anti-crestina si anti-romaneasca.
  Afirm aceasta deoarece mu s-ar analiza cauzele ci s-ar cerceta… peisajul – ce culori se vad, cat de aproape este, …. fara a cunoaste cine l-a facut si – mai important pentru viata nosatra – CE AVEM NOI DE FACUT!
  Post si rugaciune, marturisirea Adevarului cu pretul vietii pamantene… renuntare la mofturi si vicii, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *