Home / Știrea zilei / TomisTV – Mișcarea Legionară – Între Realitate și Mistificare

TomisTV – Mișcarea Legionară – Între Realitate și Mistificare

Alexandru Balcu
Incorect Politic
Februarie 10, 2022

Doamne-ajută camrade!
Vă trimit “proaspăt” să zic așa linkul la o emisiune a postului Tomis TV (Constanța), unde a vorbit camaradul Florin Dobrescu. Mi-a trimis filmul personal, cred că o să fie publicat și în “Buciumul”.
Bun simț, “vorbele la purtător”, documentare magistrala, un moderator așa cum trebuie să fie, mi se pare un material video care trebuie promovat “la greu”.
Sunt entuziasmat de aceasta mai ales că în ultimul timp, fără să mă abat o iotă de la atitudinea mea din timpul “plandemiei”, am lăsat-o mai în planul 2, fiind preocupat să descopăr cât mai multe informații despre vărul tatei Gheorghiță Bălan, legionar și unul dintre conducătorii răscoalei din Vrancea din 23 iulie 1950 (grupul “Vlad Țepeș ÎI”), condamnat la moarte și executat de Securitate în 1951 (1952?) și despre frații bunicii din partea tatălui, Emanoil și Nicolae Cosor – apar toți trei în filmul realizat de doamna profesor Camelia Sandu în video la care atașez mai jos link-ul.
Sper să vă placă materialele video, Doamne-ajută și spor în toate!
Alexandru

4 comments

  1. Superb, clarificari importante care ar trebui cunoscute si de actualii “urmasi ” ai bratienilor si de marii jurnalisti de pe la tv. Romania dupa 89 a pornit o constructie pe o fundatie de paie, creata din falsuri. Pana nu se restabileste adevarul nu o sa avem o fundatie solida pe care putem construi ceva trainic. Ascunderea adevarului care se practica din 89 pana astazi nu duce decat la disolutia poporului roman si a tarii. Pana nu se restabileste si adevarul legat de 89 si condamnati vinovatii putem sa uitam ca ne numim romani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *