Home / Actualitate / Țigani Frenetici Încolțesc și Bat un Echipaj de Filmare

Țigani Frenetici Încolțesc și Bat un Echipaj de Filmare

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 31, 2017

Nu de multe ori se întâmplă ca echipajele de filmare bătute de către țigani să scape cu filmarea intactă. De data aceasta s-a întâmplat și avem la dispoziție un videoclip fascinant despre comportamentul general al țiganilor.

Stiripesurse:

Un celebru prezentator a fost, fără voie, protagonistul unor scene şocante seara trecută, în Bihor. Este vorba despre Christian Sabbagh, care se afla cu echipa sa la o investigaţie despre hoţii de combustibil din trenurile-cisternă. Timp de 4 zile i-a filat pe infractorii care provin din comuna Tileagd. Joi seara, în jurul orei 18.00, Sabbagh a pătruns în colonia de rromi din localitate pentru a încerca să discute cu ei, însă a fost atacat de oameni cu furci şi topoare. Jurnaliştii din echipa de filmare au suferit mai multe răni.

“Au vrut sa ne omoare”, a declarat Cristian Sabbagh pentru WOWbiz.ro.

“Eram la o documentare despre hotii de combustibil si am fost inconjurati. Ne-au flancat cu o caruta si au sarit pe noi cu topoarele. (…) Un baiat din echipa a fost lovit la cap, iar agentul de paza care ne-a insotit a fost impuns cu un fel de tepusa. Pe mine m-au lovit la picior, cand incercam sa protejez cameramanul care era cel mai expus. Masina e praf, distrusa”, a mai povestit Sabbagh.

Christian i-a acuzat pe poliţişti că nu au intervenit să-i apere.

VIDEOCLIPUL AMBUSCADEI: http://livenews.romaniatv.net/christian-sabbagh-atacat-cu-topoare_48369.html 

 

În acest videoclip, de la secunda 00:18, se poate vedea cum o femeie de etnie țigănească se apropie de cameraman cu un obiect contondent în mână.

Apoi o căruța îi inconjoară din direcția opusă.

Camera se mută pe un țigan care îsi ascunde obiectul contondent la spate.

La un moment dat apare un copil îmbrăcat în geacă albastra care mânuiește o bâtă cu scopul de a provoca vânătăi jurnaliștilor.

Acesta a fost cel mai edificator exemplu de educație țigănească.

“Ce e mai deranjant este ca cei din politia de aici stiau, insa nu au facut nimic sa ne apere sau sa ne protejeze. Am vorbit cu ei, stiau ca azi vom merge in colonie si chiar eu i-am rugat sa ne insoteasca, insa nu au facut acest lucru”, a mai spus Sabbagh.

Reprezentanţii poliţiei din Bihor susţin că au deschis dosar penal şi au declanşat cercetări în cauză. Mai mulţi agresori au fost duşi la secţia de poliţie pentru a fi audiaţi.

“S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Au fost identificate șase persoane care urmează să fie audiate la secția de Poliție Tileagd”, a declarat, pentru Libertatea, comisar Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor, potrivit Libertatea.

Polițiștii nu au intervenit, oare de ce? Oare sunt mână în mână cu țiganii hoți de combustibil? Oare primesc și ei partea lor?

Întrebări fără răspuns. Eu i-aș demite pentru faptul că au lăsat țiganii să-i bată pe jurnaliști.

Dar pe țigani?

Christian Sabbagh

Fiecare din acești copii va deveni infractor, fie tâlhar, fie violator, fie criminal.

Cel mai umanitar lucru este să îi deportăm în masă.

Către India.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *