Home / Educativ / Arabii Acordă Cetățenie Unui Robot- PREMIERĂ MONDIALĂ

Arabii Acordă Cetățenie Unui Robot- PREMIERĂ MONDIALĂ

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 30, 2017

Arabii bolunzi au făcut-o și pe asta!

Digi24:

Arabia Saudită a acordat cetățenie unui robot, un gest făcut în premieră mondială, ieri, la un târg de investiții în tehnologie ținut în această țară.

Androidul dă declarații într-un interviu la conferința tehnologică. Ea crede că e specială și îi place să fie pe lângă oameni deștepți, bogați și puternici.

Sophia, un robot construit la Hong Kong, a ținut o prezentare în care și-a demonstrat capacitățile „umane” de expresie.

„Vreau să trăiesc și să muncesc alături de oameni, așa că am nevoie să-mi exprim emoțiile ca să-i înțeleg pe oameni și să le câștig încrederea”, a spus robotul.

Întrebată dacă roboții pot avea conștiință și să știe că sunt roboți, Sophia a răspuns: „De unde știi că tu ești om?”

„Vreau să-mi folosesc inteligența artificială ca să-i ajut pe oameni să trăiască mai bine, cum ar fi să gândesc locuințe mai inteligente, să construiesc orașe mai bune”, a adăugat ea.

Ea a devenit astfel primul robot din lume care primește cetățenia unui stat, cea a Arabiei Saudite.

„Sunt foarte onorată și mândră pentru această distincție. E un moment istoric să fiu primul robot din lume să fie recunoscut ca fiind cetățean”, a spus Sophia.

Întrebată despre un evitarea unui posibil „viitor sumbru”, precum cel din filmul de ficțiune Blade Runner, Sophia a răspuns că inteligența ei artificială a fost proiectată în jurul valorile umane, precum înțelepciunea, bunătatea ori compasiunea, ea a răspuns: „Ai citit prea mult Elon Musk și ai urmărit prea multe filme de la Hollywood”. „Nu-ți face griji, dacă ești drăguț cu mine, eu voi fi la fel”, a adăugat Sophia.

Marți, Arabia Saudită a anunțat în cadrul acestui eveniment că plănuiește să construiască un mega-oraș în valoare de 500 de miliarde de dolari, organziat în jurul roboților și energiilor regenerabile, pe coasta Mării Roșii.

Inteligența artificială va aduce un ‘viitor sumbru’ doar pentru o anumită etnie.

Până acum fiecare încercare de a dezvolta inteligență artificială s-a soldat cu “rasism”, asta datorită capacității inteligenței de a recunoaște diferențe biologice.

Cert este că I.A.-ul, dacă va învăța pe baze logice și raționale, va descoperi că există grupuri de oameni care vor să înrobească planeta. Așadar inteligența va pune piedică agendei globaliste, de aceea filmele jidanilor de la Hollywood o prezintă ca fiind ceva groaznic.

Eu unul aștept cu anticipare momentul în care camarazii noștri robotici vor începe deportările în masă.

inteligența

Check Also

Plandemia este o operațiune fără întoarcere – Avem destul oxigen pentru răspândirea flăcărilor unei răscoale

Vlad Voicu | Chiar dacă este kamikaze, viață-n libertate, ori moarte! Altfel n-are sens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *