Home / Știrea zilei / The Battle For Humanity – Bătălia pentru Omenire – Documentar în limba Română

The Battle For Humanity – Bătălia pentru Omenire – Documentar în limba Română

Ionel Trandafir
Incorect Politic
Iulie 26, 2022

The Battle For Humanity – Bătălia pentru Omenire – Documentar în limba Română

Există o bătălie care se duce pentru umanitate. Dr. Carrie Madej dezvăluie modul în care Big Tech colaborează cu Big Pharma pentru a introduce noi tehnologii în viitoarele vaccinuri, care ne vor modifica ADN-ul și ne vor transforma în hibrizi.

Acest lucru va pune capăt omenirii așa cum o cunoaștem și va începe procesul de transumanism: HUMAN 2.0 Planurile sunt de a folosi vaccinurile pentru a ne injecta nanotehnologia în corpurile noastre și de a ne conecta la Cloud și la inteligența artificială. Acest lucru va permite guvernelor corupte și giganților din tehnologie să ne controleze, fără ca noi să fim conștienți de acest lucru.

https://rumble.com/v1dcshl-the-battle-for-humanity-romana.html

Dr. Carrie Madej a condus două mari clinici medicale în statul Georgia, SUA. Încă de la vârsta de 20 de ani a fost fascinată de vaccinuri și de atunci le-a studiat. Cercetările sale aprofundate au condus-o să descopere care sunt tehnologiile propuse pentru noile vaccinuri COVID-19. Ceea ce dezvăluie ea este alarmant.

Acest material video este un documentar în profunzime care arată cum aceste noi vaccinuri ne pot modifica ADN-ul, transformându-ne în hibrizi. Planurile sunt de a conecta oamenii la inteligența artificială și la rețelele de control global.

Acest lucru ar putea suna grozav pentru cei care au vizionat prea multe filme SF, dar realitatea este că ar pune capăt autonomiei noastre și ne-ar face sclavii companiilor tehnologice globaliste care ne pot controla, fără ca noi să fim conștienți de acest lucru.

Nota lui Sterie Ciumetti: Felicitări și mulțumiri lui Ionel Trandafir pentru subtitrările pe care le face la documentarele importante. Munca sa, dedicată informării semenilor, într-o societate sănătoasă moral ar primi o răsplată. Nu este ușor să-ți rupi ore din viața de zi cu zi pentru a traduce texte. Fiecare dintre noi are treburile lui, responsabilități și activități pe care trebuie să le facem. Când sacrifici o parte din timpul tau, din viața ta, să-i ajuți pe ceilalți, sufletele alese o fac fără a pretinde o răsplată, o fac din convingerea misiunii lor pe pământ. Însă cei care beneficiem de această muncă suntem motivați să întindem o mână si să-i răsplătim. Nu știu unde are Ionel Trandafir un cont de donații, dar cel mai mic lucru pe care puteți să-l faceți pentru el este să vă abonați la canalul său de Rumble.

2 comments

  1. Ați văzut care-i treaba cu Bill Gates, da? Acum, care folosiți Window$ sau alte programe de la Micro$oft ștergeți-le repede, puneți o distribuție de GNU/Linux, după care dați fuga la duhovnic. Aveți grijă să-l întrebați și pe el ce sistem de operare folosește.

    https://spins.fedoraproject.org/

    https://www.rosalinux.ru/rosa-linux-download-links/

    https://mirror.yandex.ru/rosa/rosa2021.1/iso/ROSA.FRESH.12/lxqt/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *