Home / Educativ / Tehnologii din Iran bazate pe energie liberă

Tehnologii din Iran bazate pe energie liberă

Incorect Politic
Martie 11, 2022

Tehnologii din Iran bazate pe energie liberă

Tehnologii din Iran bazate pe energie liberă

O NOUĂ ERĂ ISTORICĂ BATE LA UȘĂ. QUO VADIS, ROMANIA?

Via IonCoja:

de Mihai Vinereanu

 

Cred că sânt puțini români ( și nu numai) care știu că un cercetător iranian pe nume Mehran Kavakoli Keshe a făcut o descoperire epocală care i-a permis crearea unei tehnologii, respectiv a unor aparaturi, a căror funcționare nu necesită combustibil fosil, nici o altă sursă de energie creată de om. Descoperirea sa se bazează doar pe energia magnetică și gravitațională a pământului, energie care se găsește oriunde în Univers și care este prin urmare infinită.

Mehran Keshe nu este doar  marele descoperitor al acestor fenomene  și teoreticianul acestora, ci și inventatorul unor tehnologii absolut inedite care folosesc ceste energii. A scris și publicat câteva cărți în care dezvăluie aceste principii teoretice. Una dintre ele este intitulată The Origin of the Universe care avansează o nouă teorie cu privire la originea universului.

Pentru folosirea practică a „energiei universului”, Keshe a creat diverse motoare care se bazează pe folosirea energiei plasmei. Vehiculele care funcționează pe acest principiu se pot deplasa în spațiu cu viteze mai mari decât viteza luminii. Spre exemplu, pe pământ, se pot deplasa, să zicem de la București la New York doar în câteva minute. Aceste detalii aruncă în derizoriu ipoteza lui Einstein care susține că viteza luminii este cea mai mare viteză din Univers. Acest lucru mi-a amintit de basmele românești unde calul năzdrăvan îl întreabă pe Făt-Frumos cum vrea să ajungă la o anumită destinație ca vântul ori ca gândul. Acestă parte a basmelor nu mi se pare acum, prin teoria lui Keshe, să fie o simplă coincidență de exprimare. În concepția sa plasma (care cândva se numea eter) este energia primordială, nediferențiată din care a fost creată materia cunoscută de noi în cele trei stări de agregare ale sale: solidă, lichidă și gazoasă. Dezbaterile teoretice a ceea ce este sau nu este plasma sânt multe, dar nu intrăm în detalii. Acest tip de energie este infinită, întrucât se găsește peste tot în Univers și se poate accesa în mod gratuit de către oricine, dacă dispune de un astfel de motor (dispozitiv). Este energia care face corpurile cerești să se miște pe orbită timp de miliarde și miliarde de ani.

Deși foarte puțini fac legătura cu dispozitivele inventate de Tesla, se înțelege că ambii inventori s-au bazat pe aceleași principii (legi) ale Universului. Puțini știu, de asemenea, că Tesla ridiculiza, de câte ori avea ocazia, teoria relativității a lui Einstein. Tesla numea această sursă de energie eter, termen străvechi, evitat de cei mai mulți de oameni de știință. Cei mai mulți savanți din perioada interbelică nu credeau în existența eterului. Această poziție negativistă i-a impiedicat să înțeleagă legile primordiale (mecanismele de funcționare) ale Universului. Nikola Tesla a fost ostracizat pentru invențiile sale. Laboratorul său a fost de mai multe ori distrus (sau ars) până când i s-a interzis de către FBI să-și mai continue cercetările. La moartea sa toate documentele lăsate de el au fost confiscate și nu au fost niciodată făcute publice. În acea perioadă, când s-a aflat de descoperirile epocale ale lui Tesla, Rockefeller a spus că un mecanism care folosește un tip de energie care nu poate fi măsurată și apoi vândută, nu trebuie să fie „inventat”!  Nu s-a „inventat” până… nu cu mult timp în urmă. Această aserțiune absolut nemernică explică de ce Tesla a fost ostracizat și de ce descoperirile sale au rămas secrete. Totuși, nu puțini sânt cei care consideră că multe din „realizările” de la Area 51 sânt de fapt descoperile lui Tesla, și nu de la extratereștri așa cum se vorbește. Acestea au ajuns să fie folosite doar cu scop strategic și militar.

Însă toate acestea aparțin trecutului. Să vedem ce se întâmplă azi. Vorbind despre destin, putem spune că norocul lui Keshe este de a se fi născut Iranian unde a găsit credit și nu a emigrat în lumea occidentală, acolo unde invențiile sale ar fi fost considerate cel mult niște bizarerii. De altfel, intrând în legătură cu America, a propus NASEI (NASA) să aplice teoria sa legată de acest tip de energie.  Desigur că a fost refuzat ca neavând o bază științifică solidă  (deși studiile universitare și le-a făcut în Anglia). Asta se întâmpla prin anii ’80 ai secolului trecut.

Keshe nu s-a descurajat și-a continuat cercetările în patria sa natală și în Europa. Grație acestui fapt Iranul are cea mai avansată tehnologie în acest sens, iar Keshe a fondat, de asemenea, o agenție spațială care lasă în urmă bâlbâielile NASA (bănuiesc că unii cititori nu vor fi de acord cu această afirmație, dar acesta este de fapt adevărul). Mehran Keshe arată că această formă de energie are aplicații absolut multiple. Vehiculele care folosesc energia plasmei pot fi telepurtate (inclusiv ceva de tipul OZN), întrucât au posibilitatea să contracareze atracția gravitațională. Alte moduri practice de a folosi energia descoperită de iranian sunt în domeniul militar ca armă, în medicină și în alte folosințe, dar nu intrăm în detalii din lipsă de spațiu.

În anul 2012, Mehran Keshe a invitat amabasadele tuturor guvernelor lumii să participe la conferințele organizate de el, la fundația Keshe Foundation, în Belgia (în aprilie și septembrie din acel an). La aceste conferințe, domnul Mehran Keshe a propus tuturor guvernelor lumii să preia, în mod gratuit, invențiile sale și să le folosească fiecare după nevoile sale. Mulți au declinat invitația, dar mulți alții au răspuns pozitiv. La scurt timp după aceste conferințe Keshe și organizația sa au început să fie persecutate în Belgia, până într-acolo, încât viața sa și a familiei sale ajunseseră să fie în pericol. La scurt din după aceea, în anii 2013-2014, Keshe Foundation s-a mutat definitiv în Italia unde se găsește și acum. Marele inventator și om de știință spunea într-unul din interviurile sale  că guvernele a cca 65% din populația globului au fost de acord să preia invențiile sale, pe când guvernele celorlalte 35% nu au benevoit să facă la fel. Printre cei care au acceptat se numără: China, India, Rusia, o mare parte din țările africane, mai multe țări din America de sud, iar dintre țările europene (apropiate nouă) se numără Italia, Polonia, Republica Cehă și se pare că mai recent și Bulgaria. În schimb, România se numără printre perdanți și nu înțeleg de ce aceste țări europene pot să o facă, iar România nu.

De aceea, am considerat că este de datoria noastră să informăm poporul român cu privire la aceste descoperiri epocale, din moment ce guvernanții români fac jocul unor interese obscure, fapt confirmat și de această dată. Asta se întâmpla pe vremea lui Băsescu, dar se întâmplă pe vremea lui Johannis care a dovedit că nu a promovat interesele României în cei șapte ani de când este președintele României. Se pare că nimic nu este nou.

În același an, 2012, președintele Obama, a semnat un ordin executiv prin care interzice folosirea tehnologiei Keshe. Majoritatea țărilor din Europa stau încă în expectativă dacă să accepte sau nu propunerea mai mult decât generoasă a savantului iranian. Organizația sa, împreună cu guvernul iranian, au înaintat, de asemenea, guvernului american un tratat de pace, dar americanii nu au dat (încă) curs acestei propuneri. Cu toate că refuză să folosească tehnologia Keshe, America a aderat totuși la Programul Spațial al Fundației Keshe, asta însemnând că americanii își dau totuși seama de importanța decoperirilor lui Mehran Keshe.

Aceeași tehnologie a făcut posibilă crearea unor arme (defensive) care distrug orice mecanism electronic (și nu numai) aparținând dotării tehnice a inamicului. Rușii au preluat această tehnologie de la iranieni. În 2014 rușii au folosit arme pe bază de plasmă asupra unei nave americane aflate în Marea Neagră (din câte știu în apele teritoriale românești) căreia i-a fost distrusă de către ruși toată aparatura electronică. Acest fapt i-a deteminat pe americani să se retragă de urgență în portul Constanța. Toți ofițerii americani aflați la bordul acestei nave și-au cerut imediat fie demisia, fie trecerea în rezervă. Mai recent rușii au alungat prin aceleași metode navele americane și engleze din marea Nordului, iar Iranul a reușit să răpească două avioane americane speciale, fără pilot, care patrulau la granița dintre Afganistan și Iran. Acest fapt i-a pus pe gânduri pe americani. Din păcate, mass-media românească nu a spus aproape nimic despre acest dezastru din Marea Neagră care ne privește direct și pe noi.

Putem analiza în aceeași lumină și „accidentele” aviatice care au avut loc la începutul acestei luni (martie, 2022) în apropierea bazei militare „Mihail Kogălniceanu.” Acestea au avut și ele simptomele clare ale unui atac cu o armă ultramodernă bazată pe tehnologia Keshe.  Această armă trimite un balon de plasmă asupra țintei vizate și face ca ținta respectivă să ardă și chiar să se topească. De altfel, martorii oculari care au văzut „accidentul” au spus că cele două nave, un avion și un elicopter, au luat foc în aer și nu la sol, cum s-a spus la știri. În plus, rudele nu au avut voie să vadă trupurile neînsuflețite ale militarilor români morți în aceste „accidente”. Probabil acestea trebuie să fi fost complet carbonizate, navele respective luând foc instantateu în aer. Credem că aici este vorba de acealaș gen de armă bazată pe această tehnologie. Ca de obicei, rușii au profitat de această tehnologie ca să construiască o armă de temut. Prea puțini pe glob încearcă să o folosească în scopuri pașnice, întrucât bătălia pentru resurse energetice are și o miză politico-economică, fiindcă marile corporații mondiale fac afaceri uriașe din resursele de energie fosilă. Nu cunoaștem ce știe clasa politică românească din România despre această tehonolgie și cum a reacționat la propunerea Fundației Keshe de a prelua această tehnologie în folosul poporului român. Considerăm în consecință că atât cei din mass-media cât și clasa politică românească, prin neanalizarea măcar a generoasei oferte sau chiar prin neimplementarea acesteia, se fac vinovați de crime împotriva poporului român,  de înaltă trădare și vor trebui să plătească mai devreme sau mai târziu. Dacă până acum sânt arestați corupții, mâine vor trebui să fie pedepsiți trădătorii.

Este evident cred, din cele prezentate aici, că grupurile de interese occidentale se opun cu îndârjire la implementarea unor astfel de tehnologii, din moment ce ei se vor trezi peste noapte fără marile lor surse de venit (știa Rockefeller ce știa). În același timp goana sălbatică pentru resurse care bulversează azi întreaga planetă ar putea fi rezolvată prin folosirea acestei tehnologii. Există o lege a firii: nimeni nu poate opri progresul științific.

Pe de altă parte, în ianuarie, 2015, a avut loc la Lausanne o întâlnire între cele mai mai puteri economice din lume pe de o parte și Iran pe de altă parte, adică cele cinci deținătoare ale bombei atomice, SUA, China, Anglia, Franța și Rusia (care au și drept de veto la ONU) plus Germania. În iunie, a fost semnat la Viena, un tratat între aceste țări și Iran. Întâlnirea fusese cerută de China pentru Iran, iar ceilalți s-au simțit obligați să onoreze invitația. La această întâlnire cele 6 mari puteri au fost de acord ca să ridice embargoul economic impus Iranului. În plus Iranului i se permitea să aibă un reactor nuclear pentru scopuri pașnice. Prin urmare, Iranul a obținut cam tot ce a dorit de la această întâlnire, cu adevărat istorică. Este de la sine înțeles că Iranul nu (mai) urmărește să aibă arma atomică din moment ce deține o tehnologie militară unică la ora acutală pe planetă, mult mai eficientă și mai puțin periculoasă decât cea atomică. În urma acestei înțelegeri Iranul putea extrage și pune pe piața mondială un milion de barili de petrol în fiecare zi, în plus Iranul deține rezerve de gaz metan la fel de mari ca și Rusia, pe lângă rezerve imense de minereuri foarte căutate. Cu toate acestea, pe 8 mai, 2018 administrația Trump anunță retragerea unilaterală a SUA din acordul nuclear, semnat la Viena, dar Iranul cere în 2021 ca SUA să revină asupra acestei decizii. Pe de altă parte, Iranul deține, după cum am spus, rezerve uriașe de petrol și gaze care pot înlocui ușor nevoia acestora pe piața europeană, în cazul în care s-ar impune un embargou total asupra importului de petrol și gaze din Rusia, dar cine are curajul să ia o astfel de decizie?

În aceea ce mă privește, retragerea Americii din acest acord a fost singura decizie a lui Donald Trump cu care nu am fost de acord! Cu alte cuvinte Iranul are un potențial economic (și militar) uriaș, pe lângă 80 de milioane de cetățeni destul de bine educați, astfel că poate deveni o mare putere mondială în următoarele decenii. În plus, la scurt timp după întâlnirea respectivă, Iranul a devenit membru (fondator) al Băncii Asiatice de Investiții în Infrasctrutură (AIIB) care își propune să ajute țările în curs de dezvoltare să-și dezvolte infrastrurile economice. Ridicarea embargoului pentru Iran a făcut pe politicienii israelieni să se plângă că Iranul va deveni un pericol grav pentru Israel, nu numai ca putere militară, dar și economică. De aceea, Israelul a decis să devină membru al AIIB. Banca a fost fondată de China, pe 25 octombrie, 2014, chiar înaintea alegerilor prezidențiale din România din 2014 cînd din nefericire în România a ajuns președinte un individ care de la bun început a declarat răspicat că România nu trebuie să aibă relații ecomonice mai strânse cu China (nici cu Rusia). În contrast cu politica care i-a fost impusă României, cele mai mari puteri economice din Europa, Germania, Anglia, Franța și Italia au devenit membre ale acestei bănci, în luna martie, 2015, ca membre fondatoare, întrucât pentru a te numi membru fondator al acestei bănci trebuia să devii membru până la 31 martie, 2015. Repede, repejor! Prin urmare, toate marile puteri economice din Europa au dat buzna la chinezi, iar nouă ne-au interzis acest drept prin omul impus de ei la Cotroceni. Oare cât le pasă acestora de bunul mers al Uniunii Europene pe care tot ei au înființat-o (în special Germania și Franța)? Răspunsul este cât se poate de simplu: prea puțin, aproape deloc. Azi Germania nu vrea să supere Rusia și nu vrea să întrerupă fluxul de gaze de la ruși, nici nu dorește refugiați ucraineni, pe când nu cu mult timp în urmă, Angel Merkel își propusese să invadeze Europa cu emigranți sirieni și chiar să impună tuturor țărilot membre UE o cotă parte! De aceea după părerea mea Uniunea Europeană nu are niciun viitor din moment ce toate aceste mari puteri își văd mai degrabă viitorul conlucrând cu China în mod individual, nu în sânul UE. Dintre marile puteri ale lumii doar America și Japonia au refuzat (deocamdată) să devină membre ale AIIB (Asian Infrastructure Invesment Bank). Cu toate acestea economiști de marcă americani spun că SUA trebuie să devină membre ale acestei bănci, întrucât este mai bine să fie înăuntru decât în afară. Este evident că această bancă va înlocui în timp FMI și Banca Mondială și odată cu asta America va pierde mult din controlul mondial.

Este cred evident că asistăm la mutarea centrului de putere mondial din Occident (America și Europa Occidentală) în Orient (China, India, Iran) în acest secol 21. Ce înseamnă asta pentru România? Odată cu slăbirea influenței țărilor occidentale de ale căror constrângeri România sigur va scăpa încet dar sigur, va slăbi (până la dispariție) și EU și o perioadă mai târziu și NATO.  De aceea, politica românească trebuie să se orienteze în această direcție, adică spre răsărit. Și asta cât mai repede posibil. Oricum este calea pe care o vom urma mai devreme sau mai târziu, dar cu cât mai devreme cu atât mai bine. Să vedem ce politică vor urma politicienii români după alegerile din 2024. Depinde de ce oameni vor fi la Cotroceni și în guvern. Cu alte cuvinte România va trebui să devină membră a AIIB și să înceapă să implementeze tehnologii noi, inclusiv cea a lui Keshe cât mai curând. Românii nu trebuie să uite niciodată că Ceaușescu a dorit să inființeze o bancă similară împreună, culmea, chiar cu China, Iran și Libia acum cca 35 de ani, fapt pentru care a fost pedepsit. România este încă respectată în aceste țări, pe când în Europa, România este mai mult sau mai puțin un paria. Politicienii români trebuie să profite cât pot de mult de acest capital de încredere. Istoria se răzbună crunt!! De fapt, după compromiterea totală a clasei politice actuale din România, va trebui să fie reclădită o nouă clasă politică cu o nouă viziune care să ducă România mai departe, de asemenea, cu cât mai repede cu atât mai bine, pentru că altă alternativă nici nu există.

Mi se pare imperios necesar ca poporul român să știe toate aceste detalii și să decidă în cunoștiință de cauză, în ce direcție va merge. Cu cât mai devreme cu atât mai bine. În ultimă instanță, actuala structură mondială va pierde teren din ce în ce mai mult. A venit vremea!

Mihai Vinereanu

9 comments

 1. si in urss energia era libera,
  a fost o vreme;este vremea ca incorect sa aive mai mult discernamint.

 2. spunea mironov de ing. ceapa -face plasma in bucatarie prin ’80:acum oricine poate baga un castravete murat la microunde-o sa iasa cu plasma!

 3. iranul si-a inchis moscheile,”covid”;nu negam ca ar fi putut fi altceva,”legionella” e o bacterie nenorocita,iran nu a spus de “legionella multiplicata in ucraina”,iran nu a spus nimic!

 4. Din pacate domnul ion Coja se inseala cu privire la avionul Mig21 si la elicopterul Puma – ele au fost doborate de un sistem S300 ucrainian cumparat mai demult de la rusi. Au doborat aceste doua aparate pentru a da vina pe rusi si a atrage un stat NATO in conflict- Romania. Din pacate tradatorii nostri politicieni au stiut si au pus batista pe tambal la cerearea SUA. Acesta este adevarul pur si dur.

 5. Domnul Keshe a venit și în România și a prezentat câteva conferințe despre studiile sale științifice. D-l Keshe este vânat pentru descoperirile sale. De nenumărate ori s-a încercat sa fie omorât. Vor fi mai populare studiile sale atunci când oamenii vor fi capabili sa înțeleagă evidențe ca ” energia liberă ” . Și Nicola Tesla a făcut studii pe această temă. Se știe experimentul său când a pus becuri în pământ precum plantele ( fără fire , fără sursă de curent exterioară), și becurile s-au aprins. Când omenirea va fi pregătită: vindecarea cu ajutorul plasmei, alte întrebuințări ale plasmei vor fi învățate la școală. Vor mai fi învățate studii zile lui Nicola Tesla care acum nu sunt accesibile pentru omenire, Einstein a avut și el o grămadă de cercetări pe care omenirea încă nu le înțelege. Energia organică a lui Wilhelm Reich sau studiile despre antigravitație în curând vor fi accesibile pentru omenire.

 6. asta e un tacanit care s a autoproclamat mesia si vinde niste mizerii pe net nefuntctionalr

 7. Doar cine mai crede in basme cu feti frumosi si Ilene consanzene mai poate da vre-un credit la miturile mitomanice ale acestui pretins inventator cu complexe mesianice, ca incearca sa vanda oamenilor vise umede.
  Un proverb American spune: „Daca un lucru pare prea bun ca sa fie adevarat, inseamna ca doar pare”.

  Dar iata ce spune Wikipedia Rationala: https://rationalwiki.org/wiki/Mehran_Keshe

  “Mehran Tavakoli Keshe (1958–) este pretinsul inventator și popularizator al unei game largi de tehnologii nedovedite, de la „sisteme de supraunitate” (mișcare perpetuă) și dispozitive de energie liberă, la dispozitive anti-gravitație (împreună cu un program spațial corespunzător), la tratamente pentru diverse boli precum cancerul și ALS.

  Mitologia lui Keshe pare să înceapă în 2011 cu afirmații neverificate ale guvernului iranian că ar fi construit o farfurie zburătoare funcțională. În ianuarie 2012, Keshe a susținut nu numai că a dezvoltat tehnologia din spatele farfuriei zburătoare, dar că farfuria a fost folosită pentru a doborî o dronă americană.

  În 2014, Keshe a susținut că a dezvoltat o tehnologie care a fost utilizată la Fukushima pentru a curăța contaminarea radioactivă. Într-un videoclip de 45 de minute postat pe canalul de YouTube al Fundației Keshe, el a explicat propunerea sa de a folosi magneți pentru a absorbi izotopii radioactivi. Până în prezent, nu există nicio dovadă că tehnicile menționate au fost utilizate pentru curățarea de la Fukushima sau că un astfel de lucru ar funcționa chiar.

  Principala incursiune a lui Keshe în lumea dispozitivelor de energie liberă este generatorul său Magrav. În prezent, vândut pe site-ul său pentru 1.800 de euro, se mândrește cu capacitatea de a alimenta „mai multe aparate fără suport din partea rețelei electrice principale a casei”.

  Testele de amatori ale dispozitivului au arătat că fie nu a redus consumul de energie pentru dispozitivele conectate, fie a redus consumul de energie cu o singură cifră. Mai îngrijorător, desfacerea dispozitivului a arătat că piesele interne constau pur și simplu din bobine de sârmă de cupru oxidată în interiorul unei cochilii de plastic.

  Keshe a făcut diverse afirmații medicale de-a lungul anilor, afirmând că are o tehnologie capabilă să vindece cancerul, ALS și alte boli. În 2016, fundația sa și-a promovat tehnologia în Norvegia.

  În 2016, a început să vândă suplimente alimentare, loțiuni și picături pentru ochi care ar putea trata o serie de boli, inclusiv îmbătrânirea, ridurile și glaucomul. Produsele nu mai sunt listate pe site-ul său, dar o copie a videoclipului care anunță vânzarea este online.

  Teoria sa unificatoare și explicația pentru dispozitivele sale de energie liberă, tehnologia anti-gravitație și afirmațiile medicale este ceva la care Keshe se referă ca Magrav. Într-un videoclip timpuriu, Keshe explică faptul că teoria din spatele lui Magrav este că gravitația este creată de câmpuri magnetice. Acest lucru este în conflict cu teoriile mainstream ale gravitației și electromagnetismului.

  Tehnologia lui Keshe se bazează, de asemenea, foarte mult pe ceea ce el numește plasmă. Site-urile fundațiilor conțin explicații ale teoriilor lor despre plasmă, unde este descris ca un panaceu cu aplicații în sănătate, propulsie, agricultură și psihologie.

  Un alt lucru menționat adesea de grup este GANS. GANS este un acronim pentru gaz într-o stare nano, se referă la ceea ce ei cred că sunt nanoparticule de „gaz solid”. Ca și cum conceptul de gaz solid nu este suficient de confuz, în mare parte din materialul lor, ele dau exemple de GANS, cum ar fi oxidul de zinc sau oxidul de cupru, pe care chimia mainstream le consideră solide.

  În 2016, Keshe a început să accepte cereri pentru instruirea astronauților. Costul depunerii unei cereri a fost de doar 10 000 EUR.

  În timpul unei prelegeri din aprilie 2014, Keshe a declarat că el este Mesia.”

  Imi pare rau ca din nou eu sunt cel care vine sa rupa visele si efuziunea juvenila create de vesti false. Fake News.
  Dar cel putin avizat fiind poti lua articolul postat dintr-un unghi mai comic si sa te bucuri de Basmele prezentate.

  postat pe https://ioncoja.ro/uite-keshe-nu-e-keshe

 8. Bravo uranienilor ca au inventat treaba asta . Nu ca la noi in Romania sa platim facturi si taxe de rahat la curent la gaze , si alte aberatii .

Leave a Reply

Your email address will not be published.