Home / Internațional / Talibanii au interzis vaccinul experimental anti-Covid19

Talibanii au interzis vaccinul experimental anti-Covid19

Vlad Voicu
Incorect Politic
August 17, 2021

Via Hindustantimes:

 

Talibanii au interzis vaccinul Covid în Paktia, din estul Afganistanului și au lansat un aviz în acest sens la Spitalul Regional Paktia, a raportat platforma de radio și televiziune din Afganistan, Shamshad News. Regiunea a fost capturată săptămâna trecută.

5 comments

 1. Intrebare : daca au interzis vaccinul…cum vor mai putea calatorii cetatenii afganii in statele UE sau in Israel caci , aia care s-au agatzat de avioanele americane…

 2. pe astia ii primeste UE si fara vaccin sau pasaport verde, pt ca au sperma de calitate pt femeile europene.
  Studiile arata ca sperma albilor a scazut la jumatate din spermatozoizi fata de acum 20 de ani.

  stati voi linistiti ca sefii talibanilor sunt pe maneca cu CIA original 100%. executa comenzile, le-au lasat americanii si armament “din graba”…ISIS 2
  nu va lasati manipulati de prima impresie tv, nimic nu e ceea ce pare

  • Nu sunt, talibanii erau guvernul legitim din 1996 pana in 2001. Americanii au inceput razboiul in Afghanistan ca sa lupte impotriva “terorismului” (dupa ce si-au bulit singuri ca prostii turnurile gemene si au dat vina pe arabi “teroristi”). Apoi in 2003 au inceput razboiul si in Irak ca nu le era de ajuns Afghanistanul.

  • De-aia au început cu propaganda cum făceau cu Bashar Al Assad în Siria? Uită-te ce-i pe activenews, parcă au turbat. Au grijă să nu zică nimic de jidani, dar cu Islamul e ușor să fii “viteaz”.

 3. deja au aparut clipuri noi cu afgani spanzurati prin piete si pe poduri pe sosele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *