Home / Problema Țigănească / TAIATI AJUTOARELE SOCIALE! Ne-am Săturat să Aruncăm Bani la Putori!

TAIATI AJUTOARELE SOCIALE! Ne-am Săturat să Aruncăm Bani la Putori!

Incorect Politic
Iunie 10, 2019

Reportaj via Naționaliști:

Doar cand ii vezi te apuca greata de iti vine sa iei in brate prima buda. Ma refer la politicienii care se folosesc de putorile nespalate care primesc ajutoare sociale fara sa ridice un deget. 

Prin acesti paraziti ai societatii, anumite partide politice (daca nu toate) isi asigura electorat, cu alte cuvinte cei ce nu muncesc, in special persoane de etnie tiganeasca, voteaza la comanda primarilor de care apartin.

Cu siguranta si dumneavoastra stiti aceste lucruri dar nimeni nu face nimic pentru a stopa acest fenomen extrem de nociv.

Cu banii aruncati acestor gandaci s-ar putea face destule. De la drumuri la spitale si pana la cresterea pensiilor si salariilor.

Degeaba cred politicienii tradatori de tara ca prin programele de integrare sociala a „defavorizatilor” se va rezolva ceva. NU SE VA REZOLVA ABSOLUT NIMIC. BA DIN CONTRA! Ii invata ca „au nu stiu ce drepturi” si sunt privilegiati fata de restul societatii muncitoare.

Tiganii si romanii tiganizati care traiesc din ajutorul social nu ca doar nu se pot integra in societate, ei nici macar nu vor acest lucru.

Daca gresesc cu ceva va rog sa-mi spuneti. Eu unul m-am saturat a tot vad cum intretinem un virus – ajutorul social – in loc sa-l eliminam.

Poate asa, acesti microbi vor fi nevoiti sa munceasca si nu sa stea pe banii lucrati de noi, contribuabilii.

Majoritatea – cel mai probabil – nu vor pune mana pe lopata – ca alta pregatire nu au – pt un ban cinstit avand in vedere educatia precara, lenea care e la loc de cinste, hotia dobandita si prostia mostenita. Toate aceste lucruri le stau in sange.

Voi ce parere aveti? Ce propuneti?

Citeste si: Cum strica un tigan asistat social cariera unui primar

*

Nota redacției Incorect Politic: E interesant faptul că administrația publică scoate 40 de posturi de asitenți sociali. Ne pregătește ceva? Se pregătesc pentru pakistanezi, sau vor să îmbunătățească asistența pentru țigani?

TAIATI AJUTOARELE SOCIALE!

2 comments

 1. Este mult mai grav de atât. Acești profitori ai bunăvoinței și toleranței noastre, deprinși dejea cu astfel de trai, și știind bine cât de mult avem nevoie noi ce care muncim de forță de muncă, au ajuns să aibă pretenții de „renumerare„ a prestațiilor pe care le fac către noi, astfel încât dacă faci socoteala, este mult mai bine plătit decât oameni cu adevărat capabili și pregătiți. Dejea cutuma de150 lei pe zi de muncă, care începe la 10 și se termină la 15, este de neacceptat, până și pentru cei mai „mucioși„, bașca țigări, bere, o tărie, cafea și chiar mâncare, căci pe la jumătatea timpului, îi auzi că strică, cu reproș: „mi-e foame…”, și nu ai decât să faci și pe bucătarul, că altfel de lasă cu lucrurile în bătătură,,,știind bine că va găsi unul și mai fraier…Așa, mai bine nu mai facem nimic…dar cu toate astea, noi vom munci și mai mult, iar ei o duc și mai bine, fie și după cum arată, „cam la toți ieșindule grăsimea pe cur„…ca să nu mai spun cât de ușor și de mult se îmulțesc și transmit cu atâta zel, la urmași același mod de viață…
  Nu degeaba, atunci când dai orice degeaba, ți se spune: „ bădaprostee…”

  • Nu degeaba, atunci când dai orice degeaba, ți se spune: „ bădaprostee…”
   Se spune “bogdaproste”, care nu are nici o legatura… Si plus, solutia e simpla. Sa pui mana sa-ti faci singur sau sa nu dai de lucru tiganilor… Cat despre ideea cu interzicerea ajutoarelor sociale, e stupida. Pentru ca ar insemna ca ar fi taiate si pentru romani. Visul umed al (((multora))). Sa nu mai primesti nimic in schimbul impozitelor pe care le platesti.
   Cred ca-ti dai seama ca ideea de a le taia doar pentru tigani nu s-ar putea pune in practica prea usor.
   BOGDAPRÓSTE interj. Cuvînt prin care se mulțumea altădată pentru un bun căpătat de pomană. Cine-a mînca boțul cel de mămăligă să zică bogdaproste. CREANGĂ, P. 146.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *