Home / Educativ / STUDIU: SARS-CoV-2 este o armă biologică nerestricționată: un adevăr revelat prin descoperirea unei fraude științifice organizate la scară largă

STUDIU: SARS-CoV-2 este o armă biologică nerestricționată: un adevăr revelat prin descoperirea unei fraude științifice organizate la scară largă

Manuela Alexandrescu
Incorect Politic
Noiembrie 13, 2020

 

Studiu efectuat de : Yan, Li-Meng ; Kang, Shu ; Guan, Jie ; Hu, Shanchan

Două posibilități ar trebui luate în considerare pentru originea SARS-CoV-2: evoluția naturală sau crearea de laborator. În raportul nostru anterior, intitulat „ Caracteristici neobișnuite ale genomului SARS-CoV-2, care sugerează modificări sofisticate de laborator, mai degrabă decât evoluția naturală și delimitarea căii sale sintetice probabile, Am respins posibilitatea ca SARS-CoV-2 să apară în mod natural prin evoluție și, în schimb, am demonstrat că SARS-CoV-2 trebuie să fi fost un produs al modificărilor de laborator. În ciuda acestor eforturi similare, teoria creației de laborator continuă să fie minimizată sau chiar diminuată. Acest lucru se datorează în principal faptului că teoria originii naturale rămâne susținută de mai multe coronavirusuri noi publicate după începutul focarului. Aceste virusuri (coronavirusul de lilieci RaTG13, o serie de coronavirusuri de pangolin și coronavirusul de liliac RmYN02) împărtășesc omologie cu secvență înaltă cu SARS-CoV-2 și au construit în totalitate o cale aparent plauzibilă pentru evoluția naturală a SARS-CoV-2. Aici, însă, folosim analize aprofundate ale datelor și literaturii disponibile pentru a demonstra că aceste coronavirusuri animale noi nu există în natură și secvențele lor au fost fabricate. În plus, oferim, de asemenea, ideile noastre cu privire la ipoteza că SARS-CoV-2 ar fi putut proveni în mod natural dintr-un coronavirus care a infectat minerii Mojiang.

Revelația acestor fabricări de virus face ca teoria originii naturale să fie nefondată. De asemenea, întărește afirmația noastră anterioară că SARS-CoV-2 este un produs de modificare de laborator, care poate fi creat în aproximativ șase luni folosind un șablon de virus deținut de un laborator al Armatei de Eliberare Populară (PLA). Faptul că fabricările de date au fost folosite pentru a acoperi adevărata origine a SARS-CoV-2 implică în continuare că modificarea de laborator aici depășește simpla cercetare a câștigului funcției.

Scara și natura coordonată a acestei fraude științifice semnifică gradul de corupție în domeniul cercetării academice și al sănătății publice. Ca urmare a unei astfel de corupții, s-au adus daune atât reputației comunității științifice, cât și bunăstării comunității globale.

Important, în timp ce SARS-CoV-2 îndeplinește criteriile unei arme biologice specificate de PLA, impactul său depășește cu mult ceea ce este conceput pentru o armă biologică tipică. În plus, înregistrările indică faptul că dezlănțuirea acestui agent patogen armat ar fi trebuit să fie mai degrabă intenționată decât accidentală. Prin urmare, definim SARS-CoV-2 ca o  armă biologică nerestricționată  și pandemia actuală este un rezultat al  luptei biologice nerestricționate . De asemenea, sugerăm să se efectueze investigații asupra guvernului și persoanelor suspectate, iar persoanele responsabile să fie răspunzătoare pentru acest atac brutal asupra comunității global

Download all attachments as a zip file

 • Virolog_ SARS-CoV-2 este o armă biologică nerestricționată.pdf
  1.3MB
 • SARS-CoV-2 este o armă biologică nerestricționată_ un adevăr revelat prin descoperirea unei fraude științifice organizate pe scară largă _ Zenodo.pdf
  224.2kB
 • The 2nd Yan Report.pdf
  6.6MB
 • STUDIU-SARS-CoV-2 este o armă biologică nerestricționată_ un adevăr revelat prin descoperirea unei fraude științifice organizate pe scară largă _ Zenodo.pdf
  11.5MB

Sursa: ResearchGate – SARS-CoV-2 Is an Unrestricted Bioweapon: A Truth Revealed through Uncovering a Large-Scale, Organized Scientific Fraud

7 comments

 1. Eu nu cred in virusi – nu doar ca nu a fost vazut vreunul dar ceea ce e considerat “virus” nici nu se poate reproduce, deci nu este entitate vie. Este ceva deseu organic despre care nu se poate decat inventa/fabula.
  “At a basic level, viruses are proteins and genetic material that survive and replicate within their environment, inside another life form. In the absence of their host, viruses are unable to replicate and many are unable to survive for long in the extracellular environment.”
  Cum sa supravietuiasca resturile care mereg la gunoi??? Ar tebui sa “vietuiqasca” inainte de a s pune problema sa “supra”-vietuiasca!
  —-
  Din ce am citit eu CRED (asa am dedus…) ca este un soi de vaccin distibuit/imprastiat prin aerosoli.
  Intentia – sa faca “bine” prostilor fara a-i intreba…
  Facut de japonezi. (Centrul de cercetari tip “Wuhan” de pe insula AMAMI)
  “Located on the 31st Parallel along with Yangtze River, the Amami islands located between Kyushu and the Ryukyus has seen microbiology research on mono-cell eukaryotes (similar in ways to flagellates that host SARS and ebola, but lacking oars.) This research is conducted under the supervision of the joint faculty of veterinary medicine at Kagoshima University, which is a national institution of higher education. ”
  ….
  Aruncat din avioane de mai multi ani.
  Mizeria e “in toti si in toate” si nu conteaza ce eroare testul de diagnosticare, oricum va da o mare halca de populatie…. ca fiind contaminata.
  Astra serveste impunerii de masuri criminale ca cele vazute peste tot.
  De asta OMS impinge: “testati, testati. testati” – nu exista o crestere a numarului de bolnavi, nici macar a celor care mor “de regula”, statistic dar se face propganda fricii si de fapt se cultiva oedinul:
  “Uraste pe aproapele tau!”

 2. E pandemie de teste, nu de covid. Di gripa de anul acesta unde a disparut din numaratoarea oficiala? covid e gripa de anul acesta si ne distrug lumea pentru o gripa. Dar acesta a fost doar pretextul, scopul e intr-adevar, distrugerea lumii, distrugerea sufletului omului, intai prin frica si apoi prin ura fata de cei de langa ei. Dumnezeu sa aiba mila de noi toti!

 3. Nu e nicio armă biologică în joc. Chiar mă dezamăgăți publicând (iarăși) aburelile oportunistei Li-Meng Yan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *