Home / Actualitate / Strămoșii îi Zâmbesc Chirurgului Alin Gabriel Dragomir

Strămoșii îi Zâmbesc Chirurgului Alin Gabriel Dragomir

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 2, 2020

Strămoșii îi Zâmbesc Chirurgului Alin Gabriel DragomirAlin a fost prezent în Piață Victoriei, protestând împotriva tiraniei medicale.

 

Cum este denigrat chirurgul în presa mainstream:

Ce a scris pe Facebook:

Chirurgul Alin Gabriel Dragomir de la Spitalul Universitar București a scris pe contul său de Facebook mai multe texte în care protestează față de obligativitatea purtării măștilor și a pus sub semnul întrebării statisticile oficiale privind numărul de infectări. Un om nu doar rațional, ci cu o profundă orientare spre valorile spirituale, Alin Dragomir a făcut referiri publice la Radu Gyr și la Sfinții Închisorilor. Pentru cei care cunosc imensa valoare de jertfă a Mișcării Legionare, ca și pentru cei care mărturisesc adevărul în ciuda legilor criminale, doctorul Alin Dragomir este un prieten. Strămoșii îi zâmbesc.

”Nu vă credem! Nu vă credem când spuneți că vreți să ne luați Libertatea pentru ”binele” nostru! Izolați-vă voi, plecați, acesta e cel mai mare bine pe care ni l-ați putea face! Plecați cu toții, cu tot cu măștile voastre de bufoni și lasați-ne să respirăm liberi în țara noastră. Voi sunteți virușii, voi, politrucii de ieri si de azi, ne-ați îmbolnăvit, de nu ne mai putem ridica ca popor! (…) Ați înstrăinat munți si păduri, aur și grâne, pământ și petrol. Ne vindeți Limba română în Ardeal la talciocul vostru politic, ne interziceți Sfinții din Închisori, ne închideți în temnițele corectitudinii politice Martirii și Luptătorii acestui Tărâm, scoateți din manuale copiilor Voievozii și Eroii, ștergând cu buretele o întreagă Istorie, punând în loc sminteală, minciună si portrete de carton. Iar acum vreți să vă credem! (…) Credem în Hristos Mântuitorul, în sângele curs în râuri care-a făcut o Țară, în Horea si Cloșca și Crișan care s-au frânt pe Roata Suferinței ca pe Cruce, pentru a ne elibera. Credem în Steagul de Biserică al lui Iancu Avram si-n patul de fier si de Jertfă al lui Radu Gyr de pe care s-a ridicat când temnicerii-l credeau mort”, a scris chirurgul pe Facebook.

Într-o altă postare, chirurgul a caracterizat statisticile oficiale drept manipulare: ”Marea sarabandă(manipulare) a testelor și raportărilor! Nu vom sucomba de COVID-19, dau scris! Trebuie să revitalizăm economia, să repornim sistemul sanitar la capacitate maximă, să reconstruim sistemul educațional. Un virus, oricât de „abil” ar părea, nu poate aboli drepturile și libertățile fundamentale, nu poate rescrie istoria, nu ne poate fura viața și viitorul. Aveți încredere în normalitate și firesc!”.

El a revenit cu o altă postare legată de statisticile oficiale, sugerând că acestea ar fi fost manipulate în sprijinul patronilor din industria turistică și al unor mari importatori: ”O poveste de seară. Niște băieți deștepți din turism și mari importatori (ghiciți voi de ce) și mari sponsori ai tuturor (ghiciți voi ai cui) nu puteau practica puțină speculă că deh e an electoral și punguțele plâng. De ce nu puteau? Simplu, din cauza Mării Egee, Ionice, Adriatice, Tireniene, Vienei, Parisului etc. La ceas de seară, la un șpriț se intrebară dacă Arafat numără teste, atunci poate și COVID-19 devine patriot și crește. Și crescu și pa Egee și punguțe se umplură și-ale noastre la Mamaia se goliră. Morala? Noi acasă, ei afară! Alții „e” de vină!”.

Foto: Alin Dragomir / Facebook

5 comments

 1. Domnul chirurg Dragomir trebuie sa se uneasca cu alti medici si sa atace testele pentru idioti!
  Poate da guvernul jos daca demasca idiotenia testelor , aliindu-se si cu avocati! Sa faca o comisie ca nemtii .
  Sa intre la Ausschussul dr-lui Wolfgang Wodarg care analizeaza testele cu oameni de stiinta in fata avocatilor !
  Sunt pe blogul dr-lui Wolfgang Wodarg ! Expus si pe acest blog !
  Apoi avocatii impreuna cu medicii, urmeaza sa dea guvernul in judecata !
  Deocamdata aduna date .

  • https://ioncoja.ro/testele-sunt-pentru-idioti/

   „TESTELE SUNT PENTRU IDIOTI !”
   2 august 2020|Textele altora
   „TESTELE SUNT PENTRU IDIOTI !”
   Materialul este de pe blogul ilustrului Dr Wolfgang Wodarg.
   link in engleza:
   https://off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/
   titlul in original – engleza :

   COVID19 PCR Tests are Scientifically Meaningless Though the whole world relies on RT-PCR to “diagnose” Sars-Cov-2 infection, the science is clear: they are not fit for purpose
   TRADUCERE MECANICA
   Intrati pe blogul Domnului Prof . Ion Coja la adresa de mai sus pentru traducerea mecanica !
   Vad ca MATROZUL HOT SI CHIOR CU FIICA CU BUZOAIE DEBILE DIN BOTOX, VANZATOARE DE MASTI DIN CUR-PAPIER , CU MILIOANELE , VA IESI IN SEARA ASTA SA MATRACHEZE ROMANII CU ULTIMILE ORDINE ALE ESCROCILOR FINANTATI DE KILL GATES CACI OMSUL A DAT NOI ORDINE CA NU SE VOR RIDICA MASURILE DE TERORIZARE A LUMII INTRUCAT CORONA NU SE VA TERMINA DELOC PREA CURAND : ORDINELE NOI ALE OMSULUI ERAU PE YAHOO AZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   VAD CA MONSTRUL CARE A FURAT FLOTA SI A DISTRUS ROMANIA , URMEAZA CU SFINTENIE ORDINELE MAFIOTILOR LUI KILL GATES CARE PLATESTE OAMENI IN DIRECT IN DIVERSE TARI CA SA-I PREGATEASCA TERENUL PENTRU VACCINARE CU CIPARE . UNUL DINTRE ACESTI OAMENI IESE DISEARA LA ROMANIA TV SA-I FACA RECLAMA FIICEI LUI, DOAMNA BOTOX, VANZATOAREA -FABRICANTA DE MASTI DIN CUR-PAPIER

 2. Imi pare rau ca nu am facut si traducerea, … am vrut sa va aduc informatia deindata. e destul de lung articolul dar e “cald” – demonteaza tot ce sustin psihopatii de la “butoane”!:

  “11 Ipoteze bazate pe frica, nu pe fapte”
  Busted: 11 COVID Assumptions Based on Fear Not Fact
  By Makia Freeman – Last updated Aug 1, 2020
  https://fort-russ.com/2020/07/busted-11-covid-assumptions-based-on-fear-not-fact/

 3. Zuckermann a declarat acum trei zile ca va sterge din internet absolut toate siturile care lauda hidroxiclorochina !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *