Home / Actualitate / Spaima Solomonarilor! Diana Șoșoacă îl DISTRUGE COMPLET pe Adrian Solomon “Dulap e mă-ta!”

Spaima Solomonarilor! Diana Șoșoacă îl DISTRUGE COMPLET pe Adrian Solomon “Dulap e mă-ta!”

Incorect Politic
Mai 14, 2023

Diana Șoșoacă îl DISTRUGE COMPLET pe Adrian Solomon "Dulap e mă-ta!"

Diana Șoșoacă îl DISTRUGE COMPLET pe Adrian Solomon “Dulap e mă-ta!”

Via Nationalisti:

Parlamentul a devenit nu doar un for de legiferare, ci loc unde săgețile obișnuite între politicieni au fost înlocuite cu injurii și atitudine agresivă. Un astfel de episod a fost cel între senatoarea Diana Șoșoacă și un ales PSD, care și-au aruncat vorbe grele.

Totul a început după ce Diana Șoșoacă a mers să-i ceară socoteală lui Adrian Solomon, președintele Comisiei de muncă, pe tema procedurilor pentru un raport la inițiativa legislativă privind prevenirea separării copilului de familie.

Mai precis, proiectul de lege despre care AUR, dar și mai mulți deputați și senatori suveraniști au zis că ar permite luarea copiilor de la părinți, deși scopul este exact opusul. Diana Șoșoacă, care este senatoare, nici nu avea vreun rol pe care putea să joace la Cameră, pentru că nu avea drept de vot. Cu toate acestea, a mers, a făcut live-uri și a lansat nenumărate injurii la adresa celor din sală.

Redăm o parte din modul cum înțeleg să se comporte doi parlamentari, din filmulețul realizat chiar de Șoșoacă. Acesta a dispărut de pe pagina de Facebook a senatoarei, dar a apucat să fie păstrat de publicația „ Vremea Nouă ”. În schimb, în filmulețul rămas pe Facebook poate fi auzită cum drăcuie colegii din Parlament.

Întregul dialog îl puteți citi în rândurile următoare:

Diana Șoșoacă: Domnu’ Solomon, am văzut că s-a introdus pe ordinea de zi PL-x 145, în condițiile în care dumneavoastră ați stabilit pe data de 15 o ședință cu ONG-urile.

Citiți și:  Oficial de la Budapesta: Unificarea Ungariei cu comunitățile maghiare o prioritate

Adrian Solomon: Nu am stabilit cu nimeni, am vorbit cu niște ONG-uri ca să se înscrie la…

Diana Șoșoacă: Cum n-ați stabilit? Ați stabilit pentru că toată lumea s-a înregistrat.

Adrian Solomon: Le-am cerut să se înscrie. Cei care s-au înscris sunt cei pe care i-ați adus dumneavoastră și vorbiseră deja în comisii, iar restul erau niște organizații AUR de prin țară.

Diana Șoșoacă: Nu e adevărat. Era și Asociația de drepturi și libertăți a avocaților. Deci dumneavoastră de la sine putere ați trecut peste cuvânt. Ați promis că faceți această ședință.

Adrian Solomon: Le-am spus celor care vor să se înscrie să se înscrie. Nu s-au înscris.

Diana Șoșoacă: S-au înscris. Am eu toate email-urile, sunt peste 20 de email-uri. Până pe 5 a fost.

Adrian Solomon: Până pe 5, nu inclusiv. Joi erau șapte oameni.

Diana Șoșoacă: Aa, și pentru asta dumneavoastră ați considerat că…

Adrian Solomon: Nu, dacă nu știm limba română.

Diana Șoșoacă: Nu știți dumneavoastră limba română. Ce profesie aveți? Cu tot respectul…

Adrian Solomon: Sunt Acar Păun.

Diana Șoșoacă: Ce sunteți?

Adrian Solomon: Acar Păun.

Diana Șoșoacă: Așa sunteți? Da? Și vi se pare normal să luați la mișto un senator al României? Vreți să vă iau și eu la mișto? Apropo, știi că atunci când vorbești cu o femeie te ridici în picioare?

Adrian Solomon: Dumneavoastră vi se pare că sunteți doamnă?

Diana Șoșoacă: Nu vi se pare? Da’ mitocan sunteți. Și grobian.

Adrian Solomon: La fel ca dumneavoastră.

Diana Șoșoacă: Eu v-am respectat și nu meritați, pentru că sunteți un mitocan de cea mai joasă speță. Deci, dumneavoastră v-ați bătut joc de toate ONG-urile, ați mințit că pe data de 15…

Adrian Solomon: Luați dulapul de aici!

Diana Șoșoacă: Dulap e mă-ta!

Distrugere TOTALĂ

Adrian Solomon: Luați dulapul ăsta de aici, vă rog frumos, domnule președinte!

Diana Șoșoacă: Tu ce ești?

Adrian Solomon: Eu sunt șifonier, doamnă. Luați dulapul ăsta de aici!

Diana Șoșoacă: Dulapul e la Cotroceni. Mai ai multe mitocănii? Mai ai multe mitocănii, mitocanule? Mai ai multe mitocănii, mă, ordinarule? Nu ți-e rușine? Nu ai ce să iubești, tu iubești banul și funcțiile, atâta tot. Hai, marș de aici! Nu ți-e rușine…

Diana Șoșoacă, către un deputat deranjat de disputa dintre ea și Adrian Solomon: Lasă că nu muriți, cât a costat locul dumneavoastră de deputat? Nu vă e rușine cât ați vândut țara asta, nesimțiților care sunteți și trădătorilor. Mizeriilor umane ce sunteți!

4 comments

 1. Sfântul Gheorghe

  Solomon o merita. A mutat şedința comisiei online. S-a votat pe WhatsApp. Asta nu este procedura prevăzută regulamentar. A evitat dezbaterea publică. Nu au aprobat nici un amendament. S-a votat în plen ca acceleratul prin haltă. Apare Barnevernert-ul de România. Trăiască!

 2. Conversația asta a fost foarte jenantă și imatură din partea ei. Tocmai de aceea femeile n-au avut dreptul să voteze până la începutul secolului XX.

  • Dumitru Doru Dudu Doru

   Diana a fācut ce trebuie cu mitocanul! Jos misoginii! Adicā, se insulta o doamnā si când doamna da rellika mitocanilor, ada cum trebuie, se acuza ca ea, nu trebuie sa vorbeasca si sa se lase insultatā?!!! Aici trebuie sāpat mai bine! Diana Sosoaca apārā interesele copiilir ORTODOCSI din România, colonia UE, SUA, NATO, OMS jidanesc, etc!
   Bravo DIANA!

   Mitocanul cu fatza de interlop manelist de Ferentari, sa se abtina, Solomon jidanul , sa recunoasca ca a dat sute de mii de euro pe functia lui de tradator de tarā! Rusine lichelelir de paie din spagoParlament!

   SA VA BATĀ DUMNEZEU CA VINDETI la straini copiii României!

 3. NU de asta….
  Femeia este un “influencer” imbatabil, nu are nevoie sa voteze – vai de sotul care se intoarce acasa actionand invers decat i se …. sugereaza!
  Femeia intrata in politica – nu ca nu poate sa “faca”… – se degradeaza; intra nu intr-un club de dezbateri ci fie in troaca porcilor, fie in aranjamente criminale, …. lasand fara rezolvare “viitorul” = facerea si cresterea de copii care sa devina OAMENI.

  Femeia promovata in functii de aceasta societate umana deviata si sinucigasa serveste scopului de a slabi conducerea oricarui stat (toate-s jideanite avand la vedere uneltele franc-masonice = teroristi anti-nationali si anti-crestini deghizati!) incat sa nu se mai “ridice” vreun “fiu iubit” al neamului care sa-i reduca la tacere si sa-i puna la munca, asa…. ca sa mai si transpire (vorba lui Stalin) daca vor “paine”.
  Strategia femeii la razboi nu este lupta (mai mult saumai putin cavalereasca) ci coruperea sexuala a adversarului…. si nu ma refer la spionaj, ca spioana nu e presedinte sau prim-ministru ori (cumea absurdului) la “aparare” care de fapt e minister al razboiului… al asasibatului in masa, sistematic, planificat, … ea care este izvor al vietii.
  Ma refer la faptul ca se gaseste o femeie care sa “bata pastorul” cu slabiciune lui – pofta carnala, desfranarea preacurvia, … si turma-i se va risipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *