Home / Știrea zilei / Șoșoacă Diana către Orban, Iohannis și Arafat: “Să putreziți în focurile cele mai cumplite ale Diavolului pe care îl serviți!”

Șoșoacă Diana către Orban, Iohannis și Arafat: “Să putreziți în focurile cele mai cumplite ale Diavolului pe care îl serviți!”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 14, 2020

Vremea politeței a trecut. Retorica trebuie să oglindească realitatea, iar realitatea este una în care o gașcă de alogeni s-au instalat dictatori în țara noastră.

3 comments

 1. Felicitari pentru expunere, Maestre Sterie Ciumetti !!!

  Ati vazut ca pana nu i-a blestemat femeia asta geniala si total neinfricata – are nume providential de zeita antica a vanatorii !!! – care a stiut exact ce sa faca ca sa mute muntii din loc ???
  Ati vazut ca nu i-au dat drumul la inceput si a trebuit sa ingenuncheze cu copiii ei , afara ???
  Este o jurista eminenta !!!
  Merita o statuie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Bravo si jurnalistului Luis Lazarus care a declarat din timp : “Doamna Diana Iovanovici Sosoaca este avocata mea !”
  Impreuna au invins !
  Ati vazut ca abrutizatii aia de masoni – conform catalogarilor facute de turcul roman extrem de patriot, Metin Cerchez, care sustine ca mai toti sunt masoni , si-i ia la puricat si la rostit pe nume – ati vazut ca abrutizatii astia de masoni infipti in ceafa romanilor ca sa ne suga sangele , toti cocotati in guvern – au dat inapoi la blestemele DIANEI ?
  Le-a facut frica si multimea de credinciosi si faptul ca politia i-a declarat prea numerosi ca sa le faca fata si au cerut intarituri !

  DRAGI ROMANI, CE INVATAM NOI DIN LECTIA ASTA ?

  CA SE POATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Mii de multumiri, Maestre Sterie Ciumetti !

  Merita urmarita povestea ca sa dam de toate dedesubturile inca nestiute !

  Caci la inceput opozitia guvernului era total “adamanta” , hahaha!

 2. Sa arda vesnic in focu iadului, nu sa putrezeasca!!! Noi ceilalti sa putrezim: Din tarana suntem, in tarana ne intoarcem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *