Home / Internațional / Soldații lui Allah și Teocrația Vaginală

Soldații lui Allah și Teocrația Vaginală

Observatorul Arian
Incorect Politic
Martie 23, 2019

Ca urmare a atacului de la Christchurch, respectând normele teocrației vaginale iudeo-înlocuitoare, feministele din guvernul Noii Zeelande, în frunte cu prim ministra, s-au grăbit să-și arate supușenia față de invadatorii lui allah civilizatorul pașnic, purtând o plăcintă neagră pe cap, numită hijab.

Cu o reprezentație de doar 0.8 %, soldații lui allah civilizatorul au reușit să cucerească Noua Zeelandă prin simpla folosire a teocrației vaginale. Allah, să fie slăvit!

Violatorii cu kebab au mai cucerit o insulă plină de albi… O provincie a Kalifatului administrată de o prim ministresă feministă purtând hijab-ul și punându-se în scenă, plină de emoție vizavi de vaginele îndoliate ale invadatorilor halal.

Albii trebuie neapărat să-și părăsească insula, să ceară azil politic în Ungaria și, mai ales, să lase scursurile feministe în urma lor.

Cu ajutorul lui allah, trupele pașnice le vor astupa vaginele tolerante în mai puțin de 72 de ore! Puterea lui allah e mare – Allahu akbar!

Soldații lui Allah și Teocrația Vaginală

4 comments

 1. Individa produce greata ….
  Nu este crestina!
  Un crestin ar fi spus crestineste – Dumnezeu sa-i odihneasca! nicidecum nu s-ar fi aratat ascultator de Sharia, legea mahomedana.
  O astfel de individa face parte din tagma tradatorilor si nu merita sa mai faca umbra pe Pamant.
  Ce cauta mahomedanii la “capatul lumii”???
  Sa profite de idiotul alb/idioata alba care tipa sus si tare:
  – drepturile omului
  – libertate religioasa
  – libera circulatie a capitalului
  – democratie
  – multiculturalism
  uitand ca toate aceste servesc jidanimii mondiale sa-si intinda tentaculele pretutindeni si sa distruga crestinii – culturali si de credinta (doar ortodocsi).

 2. Nu pot sa nu observ “luxury soft tissues”….

 3. pai nu era ministresa asta care i-a pus la punct pe ciuhapi ? parca ea era cea care le-a zis ca daca nu le convine in tara aia , sa plece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *