Home / Actualitate / ȘOCANT TOTAL: Răstunare 100% Neașteptată Pentru Turul 2

ȘOCANT TOTAL: Răstunare 100% Neașteptată Pentru Turul 2

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Noiembrie 18, 2019

Luând în considerare lipsa totală de vlagă a celor doi candidați calificați în turul doi al alegerilor prezidențiale, dând impresia că au uitat cine le este stăpânul și de ce au fost aruncați în alegeri, Institutul Wiesel își folosește jokerul și propune ca în al doilea tur să mai introducă un candidat din oficiu, special antrenat și pregătit pentru propășirea spirituală și materială a poporului român!

*Modelul Vexler a fost testat clinic pe 20 de țări, cu rezultate benefice de 98,8% pentru democrația și statul paralel, rezultând o creștere LGBT exponențială în primele două luni.

Răstunare Neașteptată Pentru Turul 2

4 comments

 1. Un text pentru oameni inteligenti, care pot citi printre randuri. Nu e pentru mine, pentru ca nu am inteles nimic.

  • Eu la inceput am crezut ca e scris la modul serios :))

   • E foarte serios, la obiect!
    Borfaiala mentala a talmudistilor babilonieni se vede in cei doi candidati – I9hanis a promis holocaust “la tot cartieru” iar Dancilamsi-a impins partidu; sa voteze aceasta perversitate.
    CU Vexler sustinator si beneficiar.
    Cand striga taomudistu ca e victima – hopa, cadou 30.000 USD
    Apoi, conform legii – 3.000 \USD pe luna din imprumutul Romaniei la FMI pana moare talmudistu si la fel se intampla pentru rude pana la gradul 3 ca asa a vrut [nu doar] Basescu si a facut lege PDL cu Boc sef de npartid si prim-ministru sectant adica anti-ortodox adica anti-crestin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *