Home / Actualitate / SFIDARE la adresa României! Ambasada SUA de la București afișează steagul gay într-o țară majoritar ortodoxă

SFIDARE la adresa României! Ambasada SUA de la București afișează steagul gay într-o țară majoritar ortodoxă

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iunie 7, 2021

SFIDARE la adresa României! Ambasada SUA de la București afișează steagul gay într-o țară majoritar ortodoxă

Via R3media:

Ambasada SUA la București a arborat steagul LGBT pe clădirea instituției, anunță pagina de facebook a instituției. Postarea conține și un mesaj, indirect, adresat autorităților române.

„Avem convingerea că o țară poate să-ṣi atingă întregul potențial numai atunci când diversitatea cetățenilor este apreciată, susținută și protejată. Ne exprimăm solidaritatea cu toate persoanele discriminate pe criterii de orientarea sexuală, identității sau expresiei de gen și caracteristicilor sexuale. Nu ești singur(ă)”, a scris Ambasada SUA la București.

Steagul a fost arborat cu ocazia începutului lunii „Pride”, a „mândriei de a fi homosexual”, în care activiștii sărbătoresc și promovează acest tip de comportament.

Reacțiile cititorilor la acest mesaj nu au fost deloc aprobatoare. Majoritatea comentariilor și cele mai apreciate, au fost negative.

Iată câteva dintre ele:

Paul Young: The US Embassy should be ashamed of itself. You disrespect the Romanian people and their faith. Let me assure you this is not endorsed by the huge majority of Americans. So sad.. (Ambasada SUA ar trebui să se rușineze. Vă arătați lipsa de respect pentru poporul român și credința sa. Lăsați-mă să vă asigur că asta nu este susținută de majoritatea absolută a americanilor. Așa de trist…)

Cristian Radu: Da cu diversitatea intelectuală și de credință ce aveți ? De când e sexul mai important decât conștiința ?

Marius Danila: Despre discriminarea pe criterii de vârstă, greutate, înălțime, religie etc nimic, nimic? Dar discriminarea cetățenilor unor țări pe bază de viză? Nu prezintă prea multă importanță în lumea voastră de azi?

Sergiu Crețu: „Bravo” foarte expresiv și „bine argumentat” astea sunt așteptările…a mai rămas să puneți poza lui Floyd pe bancnota de 1 $…

Nicoleta Huțanu:Pe pagina ambasadei din Arabia Saudită de ce nu se regăsește acest mesaj? https://www.facebook.com/USAinKSA😃

Radu Rusu: Dragă Ambasadă, stimate domn Ambasador, va rog, sa nu va faceți griji,în ceea ce privește discriminarea minorităților în România, indiferent la ce segment ne referim , în cel mai mare pericol se afla NORMALITATEA și modul de viață, pe care unii l am înțeles sa l urmam.

12 comments

 1. Împotriva acestei deviații nu se luptă cu argumente teologice de ev mediu. Suntem în secolul XXI. Combatere propagandei LGBT trebuie să fie însoțită de argumente exclusiv științifice, sociale și etice. Ideea conform căreia homosexualitatea este contrară voinței lui Dumnezeu,este ridicolă, ineficientă și lipsită de efect.Mult mai eficace și mai de efect sunt argumentele de ordin științific.

  • Reciteste ce ai postat…. parca ai fi de acord… chiar crezi ca ai cu cine “combate”!?!?

   Asta nu e deviatie ci agresiune psihiatrica: pofta de a face rau altuia “cu placere”.
   Nu intereseaza “etica” – asta este inventia secularista care se vrea morala “omului nou”; cine ia puterea schimba regula.
   Nu e nevoie de “combatere” ci de scoatere in afara legii: nu poti fi homosexual de unul singur!
   E nevoie sa corupi pe altul ca sa-ti faci pofta…

   Ce stiinta iti trebuie ca sa intelegi ca activitatea degenerata nu duce nici la echilibru mental, emotional… nici la continuarea vietii?
   Ce fel de stiinta mai vrei cand s-au tampit si nu mai pot face diferenta intre barbat si femeie, intre mascul si femela???
   De cand comportamentul care duce la sinucidere “in grup” trebuie discutat?
   Asa ceve se impiedica pe orice cale.

   Daca ti se pare ridicol sa aduci pe Dumnezeu in discutie dovedesti impotrivire fata de invatatura crestina venita din adevarul trait de inaintasii biblici si te situezi in opozitie, adica “frate cu dracu’ ” – cred ca incerci sa “empatizezi” cu sustinatorii “fecalei” da’ nu e frumos!

  • stiintific o sa fii contrat tot stiintific, pt ca si ei tot pe stiinta argumenteaza si tot pe stiinta demit profesori normali in unversitati anormale de stiinta.
   Adevarul este Dumnezeu si trebuie folosit! Doar in fata Lui nu au argumente dracii.

 2. O tara majoritară ortodoxa ar fi obtinut un rezultat zdrobitor la referendumul pentru familie! Nu e cazul la noi!

 3. (sua a incercat sa bage democratzia rectal in Afghanistan,nu au reusit,acolo nu ar pune steagu in 7 culori si cu 50 de stele….).

 4. Faptul ca nu este permisa nici o parere contrara in mass media e si mai grav. Sa poti diacuta despre comportamentul deviant al acestora, despre consecintele acestei anomalii, la televizor , era un semn de normalitate.

  • Din 1973 s a scos din catalogul bolilor psihice sodomia. Daca nu e psihica e normala, deci ceilalti nu sunt normali. Cum dezbati aceasta problema relativ stiintific? Cauza e pierduta daca asteptam rezolvare prin Discutii savante. La furca si coasa!

 5. La ce va mirati, daca cetateanul american David Burgess, in cladirea Bisericii din strada Batistei, cladire care cu ani in urma a fos tinchiriata ambasadei SUA, face propaganda LGBT si anti-crestina? Un transexual nebun cu BLM pe tricou ne jigneste credinta si persecuta angajatii crestini.

  A mai adus vreo4 luni si o “cetateanca” britanica, care sa nascut barbat dar a devenit femeie. Asta in cladirea Biserici.

  Toate multinationalele fac propaganda pentru gay. La parade si cluburile gay e plin de straini. Homosexualii romani au bani pentru ca fac afaceri cu straini gay si astfel ajungem sa lucram pentru ei sau sa aiba ei pozitiile mari in firmele mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *