Home / Știrea zilei / Se pregătesc Diviziile Internaționale ale USR pentru Afganistan

Se pregătesc Diviziile Internaționale ale USR pentru Afganistan

Incorect Politic
August 18, 2021

text cules de pe Telegram

Se pregătesc Diviziile Internaționale ale USR pentru Afganistan

În afară de Regimentul Trotinete Blindate, de care știe lumea, se caută voluntari pentru Batalionul 2 Șobolani de Gardă, pentru trei companii de aruncătoare de pamperși, cinci detașamente speciale de intervenție în camerele cu voturi, o Divizie de Petiții Online și câteva batalioane de infanterie nemotorizata protestantă. Plutoanele de haulituri sunt deja complete.

4 comments

  1. Ei sunt urmatorii care vor fugi agatati de rotile avioanelor!

  2. Mergem la pariu ca , daca Romania va trimete in Afganistan macar pe aia ce-au participat la marshul LGBTQ de zilele trecute , in maxim doua saptamani nu mai ramane acolo nici picior d e taliban ? Aia se feresc ca de foc de spurcaciuni asa incat , putem impusca doi iepuri dintr-un singur transport de pidosnici .

  3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Avem și noi talibanii noștri protejați prin STRATEGIE NAȚIONALĂ din 13 mai 2021 pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, aferentă perioadei 2021-2023. România fiind țara tuturor imposibilităților, talibanii protejați prin legi speciale spală banii dimpreună cu politicienii.
    https://www.comisarul.ro/articol/interlopul-gone-barbaru-macelarit-in-fata-sotiei_1254081.html

  4. sa faca urmatoarea parada a panaramelor in Kabul sau Kandahar…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *