Home / Chestiunea Jidănească / Scriitorul Hervé Ryssen Condamnat Pentru Delict de Opinie!

Scriitorul Hervé Ryssen Condamnat Pentru Delict de Opinie!

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Septembrie 23, 2020

Scriitorul Hervé Ryssen Condamnat Pentru Delict de Opinie!

Hervé Ryssen este un scriitor francez. Este autorul a 12 cărți majore, de la “Les Espérances planétariennes (2005) la “Antisemitism fără complexe”. Cărți de mare rigoare științifică și inatacabile din punct de vedere intelectual.

De câțiva ani, a fost ținta unui gang de avocați (Stéphane Lilti, Ilana Soskin, Jean-Louis Lagarde) care, sub masca luptei împotriva antisemitismului, au ajuns să-l condamne la moarte publică și socială cu închisoare fermă.

Joi, 17 septembrie 2020, această pedeapsă cu închisoarea a fost executată în forma obișnuită și reținerea a fost decisă de acuzare. Hervé Ryssen este acum încarcerat la centrul de arest Fleury-Mérogis, alături de teroriști, criminali și pedofili…

Această decizie de detenție este o decizie politică care ne amintește cele mai întunecate ore ale istoriei, în mod deosebit procesul de la Nurnberg. În țara lui Voltaire, tot în țara a peste 100.000 de pedepse cu închisoarea neexecutate, chiar dacă închisorile sunt golite din cauza Covid-19… se ia decizia de a închide un scriitor, unul adevărat, un naționalist, pentru delict de opinie.

Cerem eliberarea imediată!

One comment

  1. Rascoala anti-comunista este singura posibilitate omeneasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *