Home / Actualitate / Scene ȘOCANTE pe aeroport în București! Echipa de fotbal a Israelului, păzită de agenți Mossad înarmați cu mitraliere

Scene ȘOCANTE pe aeroport în București! Echipa de fotbal a Israelului, păzită de agenți Mossad înarmați cu mitraliere

Incorect Politic
Septembrie 12, 2023

Scene ȘOCANTE pe aeroport în București! Echipa de fotbal a Israelului păzită de agenți Mossad înarmați cu mitraliere

Scene ȘOCANTE pe aeroport în București! Echipa de fotbal a Israelului, păzită de agenți Mossad înarmați cu mitraliere

Via Naționaliști:

Scene șocante pe Aeroportul Henri Coandă, la sosirea naționalei Israelului la București, pentru partida cu România, contând pentru preliminariile Euro 2024. Jucătorii și staff-ul naționalei au fost păziți de numeroși agenți Mossad înarmați până în dinți, cu mitraliere!

Pentru israelieni poate că e normal, dar pentru restul lumii acest lucru pare o exagerare. Pentru că nici la vizitele șefilor de stat nu vezi așa ceva: agenți înarmați ostentativ, cu mitralierele la vedere și cu degetul pe trăgaci, pășind prin cel mai mare aeroport la țării. E de înțeles pe de o parte acest gen de acțiuni intimidante, dar se poate face și altfel, cu armele la îndemână, dar ascunse vederii. Ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat dacă un fan mai insistent s-ar fi apropiat de jucătorii israelieni. Ar fi fost ciuruit de echipa de securitate?

Autocarul a fost scotocit de agenți înainte de îmbarcarea jucătorilor.

Naționala Israelului a ajuns în această noapte la București pentru meciul cu selecționata României, care va avea loc sâmbătă, 9 septembrie de la ora 21:45. Jucătorii au fost păziți din toate părțile la aterizarea pe aeroportul Otopeni. Securitatea a fost sporită pentru sosirea jucătorilor și a staff-ului din „Țara Sfântă”. Aceștia au fost protejați de forțele de ordine israeliene, cărora li s-au adăugat și cele din România.

La plecarea din aeroport, atât agenți ai Mossad cu arma în mână cât și efective din brigada specială de intervenție a Jandarmeriei au asigurat paza echipei. În timpul escortării s-a format un paravan între ceilalți călători și jucători pentru ca cei din urmă să ajungă în siguranță la autocare.

Meciul România – Israel se joacă sâmbătă, de la ora 21.45, pe Arena Națională, fiind televizat de Prima TV. La partidă se anunță o asistență-record, de peste 40.000 de spectatori. Naționala ”tricoloră” este pe locul 2 în grupa de calificare la Euro 2024, cu 8 puncte, unul mai mult decât adversara de mâine.

 

7 comments

 1. Nu mai mergeți la astfel de meciuri.
  Israelul nu este în Europa.
  La fel, e mufat la fonduri europene, dar nu au ce căuta acolo.
  E ca un cuc, care creşte şi îşi aruncă gazdele peste bord.

 2. Dar ce caută echipa de fotbal a Israelului la o competiție pentru „Europa 2024”? Israelul NU se află în Europa, ci în Orientul Apropiat!
  Afară cu jidovii din Europa!

 3. Rusine Romania!
  Cum adica, intra trupe straine militare in tara sa-si apere neamurile!?💩
  Romania nu e in stare sa protejeze musafirii? Nu mai avem suveranitate. Suntem un stat esuat asa cum ne-a catalogat plavanul de la Cotroceni.

 4. La meciul ăsta „suporterii” n-au mai avut curajul să afișeze un banner cu „România nu e Palestina!” Pe ei în freacă de Kosovo!

 5. Pai foarte bine ca se poarta asa in vazul lumii. Asa te comporti intr-un bantustan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *