Home / Actualitate / Scandal provocat de “nepoții lui Gelu Duminică” la Buzău – Țipete și sânge pe asfalt! Martor: “O piatră aruncată de un puradel a nimerit o fată în cap”

Scandal provocat de “nepoții lui Gelu Duminică” la Buzău – Țipete și sânge pe asfalt! Martor: “O piatră aruncată de un puradel a nimerit o fată în cap”

Incorect Politic
Iulie 28, 2023

Scandal provocat de “nepoții lui Gelu Duminică” la Buzău – Țipete și sânge pe asfalt! Martor: “O piatră aruncată de un puradel a nimerit o fată în cap”

Via Naționaliști:

Una dintre miile de fapte reprobabile comise de țigani. Fapte pe care majoritatea presei le bagă sub preș din prea multă “corectitudine politică” și pentru că e la modă să fii tolerant cu minoritățile canceroase:

Nici nu m-am uitat bine prin presa locală de dimineață că imediat mi-a sărit în ochi o știre. Nimic nou sub soare. Zi de zi vezi pe la TV cum bunii noștri țigani “se integrează social din ce în ce mai bine”.

Redau mai jos știrea apărută pe site-ul de presă buzoienii.ro:

Scandal în cartierul Dorobanți din orașul Buzău, cu țipete și sânge pe asfalt. O fetiță a primit o piatră în cap. A fost chemată ambulanța, fetița are capul spart și a pierdut mult sânge.

Martor: „A fost un conflict între două grupuri de copii în fața Liceului Marghiloman. Nu știu de la ce s-au luat. Români cu tigani. S-a ajuns la pietre aruncate dintr-o parte în alta. O piatră aruncată de un tigan a nimerit o fată în cap. Destul de grav. Până a venit ambulanța i-a curs mult sânge. A ajuns și poliția și criminaliștii aici”.

Din articolul de presă se poate observa limpede cum fondurile alocate integrării țiganilor “și-au făcut treaba” și nicidecum n-au fost aruncate pe gunoaie ca să pută și mai rau.

Rasismul țigănesc nu cunoaște limite și nu se poate trata. Oricât de mulți bani investești în ei …aceștia nu se vor adapta niciodată. Ba din contră! Vor crede că este dreptul lor să primească bani nemunciți și au nevoie peste tot de locuri speciale! Era și proverbul: “dă-i un deget la țigan și îți va lua toată mâna”.

UE și toti “corecții politic” urlă de rasismul albilor. Să fie oare așa? Eu zic că albii sunt extrem de toleranți cu minoritățile. Chiar până la ridicol! Din ce se obsevă, în țările europene, doar migranții și țiganii comit fapte antisociale motivate în mare parte de rasism.

UPDATE de pe ReporterBuzoian.ro:

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Buzău au de rezolvat un caz cu multe semne de întrebare, produs aseară în cartierul Dorobanți. O adolescentă în vârstă de 16 ani a ajuns la UPU plină de sânge, cu o rană adâncă la cap, produsă de un obiect contondent.

Cum a început totul?
În jurul orei 21:45, o buzoiancă a sunat la 112 pentru a cere ajutorul, după ce nepoata ei în vârstă de 16 ani ar fi fost victima unei agresiuni produse în zona Liceului Teoretic „Alexandru Marghiloman” din Dorobanți. Conform datelor furnizate de IPJ Buzău, polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au început munca operativă.

Datele preliminare au arătat că altercația s-ar fi produs între o adolescentă în vârstă de 16 ani, din Buzău, și o femeie neidentificată până în acest moment. Fata a povestit că mergea pe stradă în momentul în care, din neatenție, a dat peste un copil. Femeia care îl însoțea pe micuț s-ar fi enervat atât de tare, încât ar fi lovit-o în cap pe adolescentă cu o piatră.

Rana i-ar fi provocat fetei o hemoragie puternică. În scurt timp, o ambulanță a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, unde a primit îngrijiri de specialitate.

Mister total.
Din acest punct, lucrurile se complică și mai mult. Audiată de polițiști la scurt timp ce la producerea faptelor, fata nu a putut oferi niciun detaliu despre femeia care a lovit-o cu obiectul contondent. Ea nu i-a reținut semnalmentele și nici vestimentația, neputând preciza niciun amănunt care să-i ajute pe polițiști.

Mai mult, când și-a revenit din șoc, adolescenta a constatat că îi lipsește și telefonul mobil, însă nu își aduce aminte dacă acesta i-a fost furat sau dacă i-a căzut în momentul agresiunii.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală in rem și analizează acum toate probele, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

Să ne amintim de cazul Hădăreni?

Cel mai sângeros conflict dintre români și țigani s-a lăsat la Hădăreni cu patru morți și cu o tragedie incredibilă! Povestea femeii căreia țiganii i-au omorât soțul, iar acum trebuie să-i servească pe urmașii celor care i-au ucis bărbatul. Pe 20 septembrie 1993, Crăciun Chetan din Hadareni era ucis cu cuțitul de trei țigani într-o cârciumă din satul Hădăreni (județul Mureș). Revolta localnicilor, care i-au linșat pe criminali, a provocat situații incredibile, doar familiile țiganilor primind despăgubiri de sute de mii de euro!

În cel mai sângeros conflict interetnic din România, desfășurat pe 20 septembrie 1993, la Hădăreni, în județul Mureș, și-au pierdut viața patru oameni, dar despăgubiri de sute de mii de euro au primit doar familiile țiganilor care au declanșat conflictul cu o crimă, nu și familia românului ucis!

Povestea care a ținut prima pagină a ziarelor și a jurnalelelor de știri acum mai bine de două decenii este rezumată într-un raport făcut public în Parlamentul României: “În urma unei altercații provocate de 3 țigani, tânărul Crăciun Chetan, tatăl unei fetițe de 2 ani, care a fost chemat să intervină în apărarea tatălui său, a fost omorât prin înjunghiere cu un cuțit de către aceștia: Gligor Ghetan și frații Lăcătuș Râpă Lupian și Lăcătuș Aurel Pardailian. O mulțime numeroasă și revoltată s-a adunat spontan și, pentru prima dată în istoria ei, a luat o atitudine împotriva celor care ii terorizau, a unor criminali care se refugiaseră și se blocaseră într-o casă. Deoarece aceștia au refuzat să iasă afară, mulțimea a dat foc casei.

Doi dintre țiganii criminali au încercat să părăsească în fugă casa incendiată, dar au fost prinși și linșati, în timp ce al treilea a ars înăuntru. Mulțimea înfuriată nu a putut să se oprească și s-a deplasat prin sat dând foc în total la alte 13 case în care locuiau țigani”. Procesul care a urmat s-a soldat cu condamnări din rândul celor care au incendiat casele țiganilor și i-au omorât pe cei trei, 8 săteni primind un total de 25 de ani de închisoare cu supendare.

Drept despăgubiri, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât ca familiile țiganilor să primească 213000 de lei, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) completând totalul cu alți 262.000 de euro, cu titlul “daune morale și materiale”, acordate familiilor țiganilor care au pierit în conflictul pe care tot ei îl declanșaseră!

Magazinul din Hădăreni în care Simona Chetan este vânzătoare este locul de unde țiganii din sat își fac mereu cumpărăturile. Acum câțiva ani, suma a fost suplimentată cu alți 288000 de euro, așa că ucigașii lui Crăciun Chetan, singurul om nevinovat din tot scandalul, au asigurat viitorul întregului neam, în timp ce Simona Chetan, văduva lui Crăciun, nu a primit ABSOLUT NIMIC drept daune! Mai mult, ca să acopere sumele ce trebuiesc virate în contul urmașilor țiganilor ucigași, Statul a pus sechestru pe mai multe case ale românilor din sat, iar situația este departe de a fi rezolvată!

Simona Chetan avea 21 de ani în 1993, atunci când și-a pierdut soțul, pe Crăciun, ucis într-un conflict în care nu avea nici o vină. În acest timp, Simona Chetan, văduva lui Crăciun, singurul nevinovat omorât pe 20 septembrie 1993 de trei țigani, este în continuare vânzătoare la magazinul din sat, acolo unde urmașii celor care i-au omorât soțul vin și plătesc cu banii primiți pentru “isprava” lor!

6 comments

 1. Există o rezolvare la problema țigănească din România, da-ți afară.

 2. Această știre scoate la iveală faptul că a fost justificată deportarea și băgarea țiganilor din anii ’40 în lagăre de concentrare.

 3. Un roman informat

  Ce s-a intamplat la Buzau se intampla zilnic: tiganii ies pe strada in numar din ce in ce mai mare, merg cu puii aducatori de alocatii, care sunt agresivi si alearga ca turbati de colo colo, pun mana pe lucrurile altora (mai ales in parcuri), iar in momentul in care un roman ia atitudine sar toti sa il linseze. Am vazut cel putin 3 astfel de incidente in ultimul an:

  -intr-un autobuz din Bucuresti, pe Stfean cel Mare (este o satra de vreo 5-7 tiqani care seara vin pana la Obor fie cu 335 fie cu tramvaiul 1), satra de ciori facea scandal si galagie, iti era scarba de ei cum grohaiau. O piranda se legana de bare si s-a atins de un baiat tanar care vroia sa coboare mergea spre zona cu usi, zona ocupata de tiqani. A sarit un tiqan borat (pleonasm) si l-a injurat pe roman vreo 5 minute de toate alea si l-a amenintat, ala a plecat capul si a plecat….in loc sa omoare cativa tiqani.

  -la carrefour mergea o romanca cu carutul si a dat nas in nas cu o mini-satra de ciori cu un puradel. Puradelul mergea ca tembelul si era in fata carutului romancei, a sarit tiganca pe un ton foarte urat si i-a vorbit urat si cu un tupeu maxim femeii. SI asta la noi in tara!

  -o batrana, care la viata ei a dus vreo 3 generatii de ciori in carca mergea cu doi catei mici pe strada. O piranda dintr-un grup de 3 pirande s-a dus la un caine sa il zgandare, iar baba a tipat, moment in care alta tigacunsa tipa in gura mare “de ce vorbesti asa urat cu ea nu iti este rusine”
  Ce sa faca o batrana daca se ia o satra de boraturi de ea? Nu vedeti ce se intampla in tara noastra, suntem sclavi si suntem inlocuiti

  – ieri la semafor un roman batran, care dupa ce a dus 4 generatii de cior in carca lucra la Glovo ca sofer sa mai faca un leu in plus, iar din spate a venit o tiganka grasa cu o geoarsa de masina din care duduiau manele, si vazand ca tocmai s-a facut verde, nu a vrut sa opreasca masina pana porneste romanul, il claxona la greu

  De ce avem armata??? DAca nu ne apara, ba mai mult se umple si acolo de tiqani si de tiqanizati

  Nu vedeti ca am ajuns sclavii lor.

  • Am mai scris și în alt comentariu despre asta, dar stai să vezi când or să înceapă problemele cu negrii. Toate firmele de curierat gen Glovo și care mai sunt au numai negri, de zici că s-au terminat românii.

 4. Incredibil! In ce hal am ajuns! Doamne, când ne vom trezi să ne luăm ţara înapoi. De fapt, să stăpânim la noi in ţară! Că de aceea ne.a pus Dumnezeu pe pământul acesta. Să avem grijă de bunul mers al lucrurilor. Să ne lumineze Dumnezeu că altfel vai și.amar de noi! Să ne întoarcem la istoria noastră, să ne reamintim ce domnitori aveam. Şi să ne conştientizăm si defectele, trădarea de frate a fost la ordinea zilei. Toți străinii ne.au putut invinge doar atunci când nu am fost uniți şi când ne.am trădat între noi. Să luăm aminte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *